Nazaj
×

Spoznajte novi izvenzemeljski philipsov brivnik serije 9000.

Verjetno najnaprednejši brivnik na planetu

Resnično visokozmogljiv, brivnik bi moral še vedno delovati 100 km nad površjem, mar ne? Vendar pa je potrebno pred tem preveriti, ali lahko deluje pri takšnih pogojih, kot veljajo v vesolju. Brivnik Philips serije 9000 je že prestal preizkus v breztežnosti.


Vrhunska kakovost britja

Si želite najboljše britje doslej? In to izkušnjo ponoviti pri vsakokratnem britju? Čas je, da spoznate Philips S9000. To je naš tehnološko najbolj dovršen brivnik doslej in zato se nismo mogli upreti preizkusu njegovih zmogljivosti pri različnih izrednih pogojih. Eden izmed njih je bila tudi breztežnost. Naš pilot je bil z britjem zadovoljen.

 

Znanstveni poskusi v vesolju

Najpomembnejši test za vsak predmet bi moral biti ta, da se ga vstavi v plovilo na raketni pogon in izstreli v vesolje. Zato bodo pri našem partnerju, podjetju XCOR Space Expeditions, med poleti v vesolje, ki jih bodo začeli opravljati v bližnji prihodnosti, izvajali znanstvene poskuse. Konec koncev, če v rokah držite nekaj, kar deluje popolnoma na višini 100 km nad površjem, veste, da imate nekaj posebnega. Pri brivniku Philips S9000 smo v to že prepričani. Poglejmo si zakaj:

 

Natančna rezila V-Track

Natančno si oglejte vrtljivo glavo. Na zunanjem delu se nahajajo reže z geometrijo v obliki črke V, ki ujamejo večino dlak. Na notranjem delu se nahajajo posebni zobje, ki ujamejo, lovijo in odrežejo in odrežejo dolge ali na koži ležeče dlake. Rezultat: temeljito britje z minimalnim številom potegov, ki vašo kožo zapusti v odličnem stanju.

 

Tehnologija Contour Detect

Brivnik Philips S9000 se vašemu obrazu prilega bolj kot katerikoli drug model. Enota za britje se premika nazaj, naprej, levo in desno. Po vrhu vsega pa se primarni in sekundarni obročki za nagib premikajo nazaj, naprej, levo in desno, neodvisno od premikanja enote za britje. Skupaj osem možnih gibanj omogoča edinstveno britje zelo blizu obraza.

 

Nastavitve za osebno udobje

Ste danes bolj občutljivi? Ali pa se vam mudi? Prilagodite izkušnjo z britjem sebi in uporabite nastavitev za občutljivo (1800 obr/min), običajno (2000 obr/min) ali hitro (2200 obr/min) delovanje.

 

AquaTec za mokro in suho britje

Tesnjenje AquaTec zagotavlja, da je brivnik Philips S9000 popolnoma vodoodporen. Z njim se lahko brijete pod tušem. Za dodatno gladkost ga lahko podmažete s peno ali gelom, lahko pa ga uporabite tudi za suho britje.

 

Pametni sistem za čiščenje

Ta posebni sistem shranjevanja vam omogoča sveže britje vsak dan. S pritiskom na gumb mu ukažete, naj vaš brivnik očisti, posuši, napolni in podmaže. Dvojni filter omogoča, da se lahko poslovite od ostankov dlak in gela na brivnih glavah in spoznate optimalno delovanje v celotnem obdobju delovanja vašega brivnika.