1
Izdelki

Zagotovite si podporo, kakršno potrebujete
Iščete posebno rešitev za svoj izdelek?

Iz cvrtnika Philips Airfryer se kadi bel dim

Za to, da se iz vašega cvrtnika Philips Airfryer kadi bel dim, lahko obstaja več razlogov. Ugotovite, kako vam lahko pomagamo.

Uporabljena je bila hrana z visoko vsebnostjo maščob

Prenehajte s kuhanjem in z več kosi kuhinjskega papirja popivnajte olje na dnu posode ali odlijte odvečno olje. Nato lahko nadaljujete s kuhanjem. Bel dim ne škoduje vašemu cvrtniku Philips Airfryer ali jedem, ki jih pripravljate.
Namig:
Če pogosto kuhate hrano z visoko vsebnostjo maščob, lahko uporabljate pokrov za prigrizke (za HD924x), pokrov proti brizganju (za HD962x, HD964x) ali košaro za različno hrano (za HD921x, HD922x, HD923x, HD953x), da preprečite nastajanje dima.

V posodi so še mastni ostanki, ki so nastali pri predhodni uporabi

Prenehajte s kuhanjem in odstranite ostanke s posode. Posodo, košaro in grelni element po vsaki uporabi temeljito očistite. Mastni ostanki, ki so nastali pri predhodni uporabi, lahko povzročijo, da se iz cvrtnika Airfryer kadi bel dim.

Lahke sestavine so vstopile v grelni element

Zaradi močnega zračnega toka se lahko lahke sestavine (npr. kosi popečenega kruha, delci zelenjave ali sadja) primejo na grelni element cvrtnika Philips Airfryer. Ko se aparat ohladi, ostanke hrane očistite z grelnega elementa.
Namig:
Da bi preprečili nastajanje dima pri uporabi lahkih sestavin, lahko uporabljate pokrov za prigrizke (za HD924x), pokrov proti brizganju (za HD962x, HD964x) ali košaro za različno hrano (za HD921x, HD922x, HD923x, HD953x).

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.