1

Prestigo

Univerzalni daljinski upravljalnik

  -{discount-percentage}%

  Prestigo

  Univerzalni daljinski upravljalnik

  Vaši priljubljeni kanali na dosegu roke

  Brskajte po priljubljenih kanalih z našim univerzalnim daljinskim upravljalnikom z barvnimi ikonami! Združili smo tehnologijo in priročnost ter ustvarili Prestigo SRU8015, ki nudi idealno ravnovesje med upravljanjem prek zaslona in gumbov. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vaši priljubljeni kanali na dosegu roke

Brskajte po priljubljenih kanalih z našim univerzalnim daljinskim upravljalnikom z barvnimi ikonami! Združili smo tehnologijo in priročnost ter ustvarili Prestigo SRU8015, ki nudi idealno ravnovesje med upravljanjem prek zaslona in gumbov. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Prestigo Univerzalni daljinski upravljalnik

15-v-1 SRU8015/10 Najdi podobne izdelke

Vaši priljubljeni kanali na dosegu roke

 • Od 25 naprav jih lahko upravljate 15

  Upravljalnik 15 v 1 omogoča priročno upravljanje 15 naprav za domače razvedrilo s samo enim daljinskim upravljalnikom. Upravljalnik je mogoče preprosto programirati za upravljanje skoraj vseh znamk večine avdio/video opreme s podatkovno zbirko IR-kod na daljinskem upravljalniku. En sam upravljalnik za upravljanje vseh naprav, brez nadležnega iskanja ustreznega daljinskega upravljalnika!

 • Obsežna knjižnica ikon kanalov za preprosto izbiranje

  Ta daljinski upravljalnik vključuje knjižnico ikon kanalov za glavne televizijske postaje večine držav. Z barvnim LCD-zaslonom lahko programirate prave ikone kanalov za ustrezen kanal. Ko je nastavitev končana, brskajte z informacijami na LCD-zaslonu po programih z ikonami televizijskih postaj, namesto s številskimi tipkami na daljinskem upravljalniku.

 • Razširjena zbirka IR-kod za večino naprav in znamk

  Univerzalna zbirka IR-kod je knjižnica infrardečih kod, vgrajenih v določeni daljinski upravljalnik. Ta funkcija omogoča daljinskemu upravljalniku upravljanje opreme brez učenja posameznih signalov. Izberite ustrezno zbirko infrardečih kod v zbirki podatkov in upravljajte skoraj vse avdio/video naprave na tržišču, ne glede na model ali znamko.

 • Brez ročne nastavitve

  Za razliko od drugih univerzalnih daljinskih upravljalnikov, v katere je treba vnesti trimestno kodo za identifikacijo znamke in naprave, ta upravljalnik vključuje podrobna navodila za nastavitev opreme, neodvisno od znamke.

 • Priročno učenje IR-kod z drugega daljinskega upravljalnika

  Funkcionalnost učenja se nanaša na postopek, s katerim daljinski upravljalnik zajame in shrani infrardeče signale ostalih daljinskih upravljalnikov. Kode, ki jih ni v bazi podatkov na daljinskem upravljalniku, je mogoče vanj vpisati tako, da vanj usmerimo originalni daljinski upravljalnik.

 • Preprosto dodajanje in označevanje dodatne funkcionalnosti

  Izboljšan način dodajanja in označevanja funkcij omogoča preprostejše in hitrejše dodajanje dodatne funkcionalnosti. Nič več manjkajočih funkcij.

 • Čitljiv 5,1 cm (2") barvni LCD-zaslon visoke ločljivosti

  LCD-zaslon visoke ločljivosti (220 x 175 pik, tehnologija TFT) zagotavlja odlično berljivost vsebine na zaslonu.

 • Dejavnosti za upravljanje več naprav s pritiskom enega gumba

  Namesto posameznega upravljanja komponent delovanje glede na daljinski upravljalnik združi najpogosteje uporabljene funkcije v dejavnosti, kot sta "Ogled filma" ali "Poslušanje CD-ja". Ko uporabnik izbere 'ogled filma', namesto da mora končni uporabnik določiti vsak posamezni del opreme, kot so predvajalnik DVD, televizor in večpredstavnostni sprejemnik, en gumb zagotavlja vse potrebne ukaze za ogled filma: vklop televizorja, vklop ojačevalnika in izbira ustreznega vhoda, vklop predvajalnika DVD in začetek predvajanja.

 • Upravljanje z vrtljivim gumbom za hitro pomikanje po meniju

  Gumb z vgrajenim vrtljivim kolescem omogoča pomikanje po meniju za nastavitev in straneh naprave v smeri urinega kazalca in nasprotni smeri urinega kazalca.

 • LCD-zaslon z osvetljenim ozadjem, ki je priročno v temi

  Osvetljeno ozadje je funkcija, ki osvetli LCD-zaslon ali številčno tipkovnico za uporabo v temi. Najbolj pogosta tipa osvetljenega ozadja uporabljata LED in elektroluminescenco (EL). Daljinski upravljalniki, ki so osvetljeni z LED, so ponavadi svetli, a neenakomerni z rumeno ali zeleno barvo, medtem ko so plošče z EL enakomerne in v modrih, belih ali zelenih odtenkih.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?