DC395/12

DC395/12

Ta izdelek žal ni več na voljo

DC395/12

Zbudite se ob skladbah iz iPoda/iPhona/iPada ali radia

Prebudite se ob najljubši glasbi. Izberite najljubšo radijsko postajo ali pomirjajočo glasbo iz vašega iPoda/iPhona/iPada in popestrite svoja jutra. Budilka začne nežno predvajati vašo izbrano glasbo in nato povečuje glasnost, da doseže stopnjo glasnosti, ki ste jo nastaviti. Tako lahko vedno znova določite, kako se boste zbudili in začeli svoj dan.

Priključite iPod/iPhone, celo v etuiju

Na pametno zasnovana vzmetna priključna vrata lahko enostavno priključite iPod ali iPhone brez posebnih adapterjev in celo v večini zaščitnih etuijev. Zdaj lahko resnično brez težav uživate v glasbi.

Aluminijasto ohišje za kakovosten videz in občutek

Aluminijeva litina je lahka in primerna za uporabo v okoljih z višjimi temperaturami. Je trdna in vzdržljiva ter odporna proti koroziji.

Alarm z nastavitvami za delavnik in vikend dopolnjuje vaš življenjski slog

Ta radioura, ki je bila zasnovana ob upoštevanju sodobnih življenjskih stilov, ima možnost dvojnega alarma, ki vam omogoča nastavitev različnih časov bujenja ob delavnikih in vikendih ali različnih časov bujenja za pare. Nastavitve alarma lahko prilagodite za isti čas bujenja za celoten teden od ponedeljka do nedelje ali pa nastavite alarm za zgodnji začetek delovnih dni od ponedeljka do petka in poležavanje v soboto in nedeljo. Karkoli boste izbrali, vam bo ta priročna funkcionalnost prihranila težave s prilagajanjem različnih časov bujenja vsak večer.

Samodejna sinhronizacija ure pri priključitvi naprave iPod/iPhone/iPad

Ko na priključno postajo priključite vašo napravo, postaja že v nekaj sekundah samodejno sinhronizira uro z iPodom/iPhonom/iPadom. Zahvaljujoč tej priročni funkciji, vam sedaj ni treba več ročno nastavljati časa.

Funkcija Gentle Wake za prijetno bujenje

Začnite dan z nežnim prebujanjem ob postopno naraščajoči glasnosti alarma. Običajni zvoki alarma s prednastavljeno glasnostjo so pretihi, da bi vas zbudili, ali pa vas z neprijetno glasnostjo sunkovito prebudijo. Izberite prebujanje ob priljubljeni glasbi, radijski postaji ali brenčalu. Glasnost nežnega alarma se postopno povečuje od obzirno tihe do razumno glasne za nežno prebujanje.

Digitalno iskanje s prednastavljenimi postajami za dodatno priročnost

Preprosto poiščite postajo, ki jo želite shraniti, pritisnite in zadržite gumb za prednastavitev, da shranite frekvenco. Z možnostjo shranjevanja prednastavljenih radijskih postaj lahko hitro dostopate do priljubljene radijske postaje in vam ni treba vedno ročno iskati ustrezne frekvence.

MP3 Link za predvajanje prenosne glasbe

Povezljivost MP3 Link omogoča neposredno predvajanje vsebine MP3 iz prenosnih predvajalnikov predstavnosti. Povezljivost MP3 Link prinaša doživetje priljubljene glasbe v vrhunski kakovosti zvoka, ki jo zagotavlja glasbeni sistem, poleg tega pa je tudi priročna, saj morate prenosni predvajalnik MP3 le priključiti na glasbeni sistem.

Skupna izhodna moč 10 W RMS

RMS je koren povprečja kvadratov, ki predstavlja vrednost, s katero se meri zvočna moč oziroma natančneje električna moč, ki se prenese iz ojačevalnika zvoka v zvočnik. Meri se v vatih. Proizvedena zvočna moč je odvisna od količine električne moči, ki se prenese v zvočnik, in občutljivosti zvočnika. Zmogljivost ojačevalnikov je omejena s količino električne energije, ki jo lahko ojačijo, zmogljivost zvočnikov pa s količino električne energije, ki jo lahko pretvorijo v zvočno energijo, ne da bi prišlo do popačenja zvočnega signala. Višja kot je vatna moč, večja je zvočna moč, ki jo odda zvočnik.

Predlagani izdelki

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Ocene

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.