1
Monitorji

LCD-monitor s klinično prednastavitvijo D-image

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c271p4qpjew_00/c271p4qpjew_00_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  LCD-monitor s klinično prednastavitvijo D-image

  Zaslon za klinični prikaz

  Zaslon Philips je idealen za vsakdanjo uporabo v kliničnem okolju. Prednastavitev D-image zagotavlja nespremenljive sivinske medicinske slike DICOM. Medicinski napajalnik zagotavlja osnovno varnost. Protimikrobno ohišje zavira razvoj bakterij. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zaslon za klinični prikaz

Zaslon Philips je idealen za vsakdanjo uporabo v kliničnem okolju. Prednastavitev D-image zagotavlja nespremenljive sivinske medicinske slike DICOM. Medicinski napajalnik zagotavlja osnovno varnost. Protimikrobno ohišje zavira razvoj bakterij. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD-monitor s klinično prednastavitvijo D-image

Zaslon za klinični prikaz, 27 palcev (68, 6 cm), 1920 x 1080 (2 MP) C271P4QPJEW/00 Najdi podobne izdelke

Zaslon za klinični prikaz

z vrhunskimi slikami

 • Klinična prednastavitev D-image za sivinske slike DICOM dela 14

  Klinična prednastavitev D-image za sivinske slike DICOM dela 14

  Slika monitorjev mora nenehno biti vrhunske kakovosti, da lahko zagotavlja zanesljive diagnoze. Predvajanje medicinskih sivinskih slik pri standardnih monitorjih je v najboljšem primeru neskladno, zato niso primerni za uporabo v medicinskem okolju. Zasloni Philips za klinični pregled s klinično prednastavitvijo D-image so tovarniško umerjeni tako, da zagotavljajo predvajanje sivinskih slik DICOM dela 14. Philips z visokokakovostnimi LCD-ploščami z LED-tehnologijo zagotavlja skladno in zanesljivo delovanje po ugodni ceni. Več informacij si oglejte na spletni strani http://medical.nema.org/

 • Protimikrobno ohišje aktivno zavira razvoj bakterij

  Protimikrobno ohišje aktivno zavira razvoj bakterij

  Mikrobi so vedno večja težava v bolnišnicah in kliničnih okoljih po vsem svetu, saj lahko povzročajo smrtno nevarne okužbe. Zasloni Philips za klinične preglede to težavo odpravljajo s protimikrobnim dodatkom JIS Z2801, ki je sestaven del ohišja zaslona. Ta zaščitna plast zagotavlja dobro počutje vas in bolnikov, saj preprečuje razvoj večine pogostih mikroorganizmov, kot so na primer "staphylococcus aureus (gastroenteritis)", "escherichia coli (E. coli)" in "klebsiella (pljučnica)".

 • AMVA LED za široke in živahne slike izjemo visokega kontrasta

  AMVA LED za široke in živahne slike izjemo visokega kontrasta

  Philipsov zaslon AMVA LED vsebuje napredno tehnologijo za večdomensko navpično poravnavo, ki zagotavlja izjemno visoko statično kontrastno razmerje za izredno živahne in svetle slike. Zlahka zmore standardne pisarniške aplikacije in je idealen za fotografije, brskanje po spletu, filme, igre in zahtevne grafične aplikacije. Optimirana tehnologija za upravljanje slikovni pik omogoča izjemno širok 178-stopinjski kot gledanja, zato so slike jasne tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj

 • PowerSensor prihrani do 80 % energije

  PowerSensor prihrani do 80 % energije

  PowerSensor je vgrajeni senzor, ki zaznava prisotnost uporabnika. Oddaja in sprejema neškodljive infrardeče signale, na osnovi katerih ugotovi, ali je uporabnik prisoten ali ne. Če uporabnik zapusti delovno mizo, senzor samodejno zmanjša svetlost zaslona, s čimer prihrani do 80 % energije in podaljša življenjsko dobo monitorja

 • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

 • Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Monitor Philips zaradi naprednega podstavka SmartErgoBase lahko spustite skoraj do mize za udoben kot gledanja. Nizka višina med ploščo in mizo je idealna rešitev, če pri delu z računalnikom nosite očala z bifokalnimi, trifokalnimi ali progresivnimi lečami. Poleg tega uporabnikom znatno različnih višin omogoča nastavitev kot in višine monitorja, kar zmanjšuje utrujenost in napor.

 • HDMI zagotavlja univerzalno digitalno povezljivost

  HDMI zagotavlja univerzalno digitalno povezljivost

  Naprava s podporo za HDMI ima vso potrebno strojno opremo za sprejem signalov prek vmesnika HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Kabel HDMI omogoča prenos visokokakovostnih digitalnih video in zvočnih signalov prek enega kabla iz računalnika ali več AV-virov (tudi digitalnih sprejemnikov, DVD-predvajalnikov, A/V-sprejemnikov in videokamer).

 • SmartImage Clinic za pogoste nastavitve zaslona

  SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino, in glede na različne prikazane aplikacije/slike prikaz optimira z dinamičnim in sprotnim prilagajanjem svetlosti, kontrasta, barv in ostrine.

 • Medicinski napajalnik zagotavlja varnost z nizko emisijo

  Osnovna varnost, potrebna zmogljivost in zanesljivost so bistvene zahteve profesionalnega kliničnega okolja. Zaslone Philips za klinični pregled za razliko od standardnih zaslonov napajajo medicinski napajalniki, zato izpolnjujejo te zahteve. So v skladu s standardom EN/IEC 60601-1, kar zagotavlja osnovno varnost in potrebno zmogljivost. Je tudi v skladu s standardom EN/IEC 60601-1-2 za medicinske elektromagnetne teste in združljivost. V številnih državah, bolnišnicah in klinikah je skladnost s temi standardi obvezna.

 • DisplayPort omogoča prenos zvoka in slike prek enotnega dolgega kabla

  DisplayPort je digitalna povezava med računalnikom in monitorjem brez vsakršne pretvorbe. Ker je zmogljivejši od standarda DVI, popolnoma podpira uporabo kablov dolžine do 15 metrov in prenos podatkov hitrosti do 10,8 Gb/s. Visoka zmogljivost in nična zakasnitev zagotavljata najhitrejše predvajanje in hitrost osveževanja - zato je DisplayPort najboljša izbira za domačo in poslovno uporabo, pa tudi za zahtevne predstavnostne vsebine. Prek različnih adapterjev omogoča tudi splošno združljivost.

 • 4-vratno zvezdišče USB za preprosto priključitev

  Zvezdišče USB omogoča uporabniku preprosto priključitev večpredstavnostnih naprav za takojšnjo enostavno uporabo, na primer pomnilniških naprav USB, fotoaparatov, prenosnih trdih diskov, spletnih kamer, dlančnikov, tiskalnikov in mnogih drugih naprav s priključkom USB. Zvezdišče USB 2.0 je priročno nameščeno na monitorju in omogoča prehod signalov USB 2.0 v računalnik. Vseeno je mnogo naprav treba napajati posebej, med njimi fotoaparate in prenosne trde diske, saj imajo večje napajalne zahteve, kot jih zmore zagotoviti monitorjevo zvezdišče USB.

 • Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine

  Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

Poglejte vse specifikacije
 • Opomba: ta zaslon ni potrjeno primeren za uporabo v bližini bolnikov. V primeru uporabe v primarne diagnostične namene je odgovorno izključno osebje bolnišnice ali klinike.
 • DICOM je registrirana blagovna znamka družbe NEMA za objavo standardov glede digitalne komunikacije medicinskih informacij.
 • Certifikat EPEAT Gold velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.
 • Besedna oznaka/blagovna znamka "AMVA" in povezani patenti za tehnologije so v lasti drugih lastnikov.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?