1
Monitorji

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Enostavna uporaba z zaslonom USB

  Monitor USB Philips je idealen za uporabo v mobilnem kliničnem okolju, kjer omrežno napajanje ni vedno na voljo. S kablom USB ga povežite s prenosnim računalnikom za predvajanje slike in napajanje. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Enostavna uporaba z zaslonom USB

Monitor USB Philips je idealen za uporabo v mobilnem kliničnem okolju, kjer omrežno napajanje ni vedno na voljo. S kablom USB ga povežite s prenosnim računalnikom za predvajanje slike in napajanje. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

LCD-monitor

Zaslon za klinični prikaz, 21, 5 palca (54, 6 cm) C221S3UCW/00 Najdi podobne izdelke

Enostavna uporaba z zaslonom USB

idealno za uporabo v kliničnih okoljih

 • Protimikrobno ohišje aktivno zavira razvoj bakterij

  Protimikrobno ohišje aktivno zavira razvoj bakterij

  Mikrobi so vedno večja težava v bolnišnicah in kliničnih okoljih po vsem svetu, saj lahko povzročajo smrtno nevarne okužbe. Zasloni Philips za klinične preglede to težavo odpravljajo s protimikrobnim dodatkom JIS Z2801, ki je sestaven del ohišja zaslona. Ta zaščitna plast zagotavlja dobro počutje vas in bolnikov, saj preprečuje razvoj večine pogostih mikroorganizmov, kot so na primer "staphylococcus aureus (gastroenteritis)", "escherichia coli (E. coli)" in "klebsiella (pljučnica)".

 • Medicinski napajalnik zagotavlja varnost z nizko emisijo

  Osnovna varnost, potrebna zmogljivost in zanesljivost so bistvene zahteve profesionalnega kliničnega okolja. Zaslone Philips za klinični pregled za razliko od standardnih zaslonov napajajo medicinski napajalniki, zato izpolnjujejo te zahteve. So v skladu s standardom EN/IEC 60601-1, kar zagotavlja osnovno varnost in potrebno zmogljivost. Je tudi v skladu s standardom EN/IEC 60601-1-2 za medicinske elektromagnetne teste in združljivost. V številnih državah, bolnišnicah in klinikah je skladnost s temi standardi obvezna.

 • Tehnologija LED omogoča takojšen vklop

  Bele diode so polprevodniške naprave, ki hitreje zasvetijo s polno in stalno svetilnostjo ter tako omogočajo krajši vklopni čas. Diode ne vsebujejo živega srebra, kar omogoča okolju prijazno recikliranje in odstranjevanje. Diode omogočajo boljše upravljanje zatemnitve osvetlitve ozadja LCD-zaslona, kar zagotavlja izjemno visoko kontrastno razmerje. Zahvaljujoč enakomerni svetilnosti na celotnem zaslonu je zagotovljena tudi vrhunska reprodukcija barv.

 • Le en vhod USB 2.0 prenosnega računalnika za napajanje in predvajanje slike

  Philipsov monitor USB lahko prikazuje sliko in se napaja neposredno prek vhoda USB prenosnega računalnika in enega kabla USB. Ne potrebujete dodatnih kablov za napajanje ali predvajanje slike, dovolj je preprosta in enojna povezava med prenosnikom in monitorjem, ki porablja zelo malo energije.

 • Nastavljivost po višini 70 mm za idealen položaj sedenja

  Philipsov kompaktni ergonomski podstavek za monitor je človeku prijazen podstavek z možnostjo prilagajanja nagiba zaslona, vrtenja podstavka in nastavljanja višine monitorja, kar vsem uporabnikom omogoča optimalno udobno in učinkovito namestitev.

 • Prilagoditev nagiba in vrtenje zaslona za idealen kot gledanja

  Prilagoditev nagiba zaslona in vrtljivega podstavka je mehanizem, ki je vgrajen v podstavek. Omogoča vam vrtenje zaslona in nagibanje naprej ali nazaj.

Poglejte vse specifikacije
 • Opomba: ta zaslon ni potrjeno primeren za uporabo v bližini bolnikov. V primeru uporabe v primarne diagnostične namene je odgovorno izključno osebje bolnišnice ali klinike.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?