1
Monitorji

LCD-zaslon UltraWide s tehnologijo MultiView

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/b/bdm3470up_00/bdm3470up_00_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  LCD-zaslon UltraWide s tehnologijo MultiView

  Dovolj širok za najboljše zamisli

  Razširite delovni prostor s 86 cm (34-palčnim) zaslonom Philips UltraWide. Na velikem zaslonu UltraWide vidite zelo podrobno celotno sliko. Hkrati lahko uporabljate več aplikacij, kar zagotavlja popolno večopravilnost. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Brilliance LCD-zaslon UltraWide s tehnologijo MultiView

34 palcev/86, 7 cm, uwQHD (3440 x 1440) BDM3470UP/00 Najdi podobne izdelke

Dovolj širok za najboljše zamisli

s panoramskim zaslonom UltraWide

 • Tehnologija IPS za popolne barve in širok zorni kot

  Tehnologija IPS za popolne barve in širok zorni kot

  Zasloni IPS uporabljajo tehnologijo za izjemno širok, 178-stopinjski kot gledanja, tako da je prikaz viden iz skoraj vseh kotov, tudi v načinu vrtenja za 90 stopinj! Za razliko od standardnih zaslonov TN so slike na zaslonih IPS neverjetno ostre in živih barv, zato so ti zasloni idealni ne samo za fotografije, filme in brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, pri kateri so pomembne natančne barve in nespremenljiva svetlost.

 • Slike CrystalClear z zaslonom UltraWide QHD s 3440 x 1440 slikovnimi pikami

  Slike CrystalClear z zaslonom UltraWide QHD s 3440 x 1440 slikovnimi pikami

  Najnovejši zasloni Philips predvajajo kristalno čiste slike UltraWide Quad HD s 3440 x 1440 slikovnimi pikami. Novi zasloni z visokozmogljivimi ploščami z visoko gostoto slikovnih pik in širokim zornim kotom 178/178 predvajajo neverjetno pristne slike in grafiko. Format UltraWide 21:9 omogoča boljšo storilnost z več prostora za neposredne primerjave in vidnejše stolpce preglednic. Če ste profesionalec in zahtevate podrobne informacije za rešitve CAD-CAM ali finančni strokovnjak, ki uporablja zahtevne preglednice, vam zasloni Philips vedno predvajajo kristalno čiste slike.

 • SmartUniformity za dosledne slike

  SmartUniformity za dosledne slike

  Odstopanja pri svetlosti in barvah so pri LCD-zaslonih pogost pojav. Philipsov način SmartUniformity zagotavlja natančne slike enakomerne svetlosti, kar je zelo pomembno pri fotografijah, oblikovanju in tiskanju. Način je z barvno metriko za ocenjevanje natančnosti barv umerjen tako, da pri barvah zagotavlja prek 95 % enakomerno svetilnost. Ta način omogoča enakomerne in natančne slike.

 • Izjemno tanka plošča za največjo sliko in najmanj ovir

  Izjemno tanka plošča za največjo sliko in najmanj ovir

  Novi zasloni Philips imajo plošče z najnovejšimi tehnologijami in so minimalistične zasnove, saj je zunanja plošča debela samo približno 2,5 mm. V plošči je približno 9 mm črn matrični trak, kar znatno zmanjšuje splošne njene dimenzije, odpravlja ovire in zagotavlja največjo velikost slike. Zaslon z izjemno tanko ploščo je primeren predvsem za uporabo več zaslonov, igranje iger, grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije, saj vam daje občutek, kot bi pri tem uporabljali samo en zaslon.

 • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

 • Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Monitor Philips zaradi naprednega podstavka SmartErgoBase lahko spustite skoraj do mize za udoben kot gledanja. Nizka višina med ploščo in mizo je idealna rešitev, če pri delu z računalnikom nosite očala z bifokalnimi, trifokalnimi ali progresivnimi lečami. Poleg tega uporabnikom znatno različnih višin omogoča nastavitev kot in višine monitorja, kar zmanjšuje utrujenost in napor.

 • HDMI Ready za razvedrilo Full HD

  HDMI Ready za razvedrilo Full HD

  Naprava s podporo za HDMI ima vso potrebno strojno opremo za sprejem signalov prek vmesnika HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Kabel HDMI omogoča prenos visokokakovostnih digitalnih video in zvočnih signalov prek enega kabla iz računalnika ali več AV-virov (tudi digitalnih sprejemnikov, DVD-predvajalnikov, A/V-sprejemnikov in videokamer).

 • Tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezovanje in ogled hkrati

  Zaslon Philips MultiView izjemno visoke ločljivosti vam omogoča različne načine povezave v pisarni ali doma. MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati. Enostavno lahko na desni strani prenosnega računalnika spremljate nogometno tekmo iz televizijskega sprejemnika, na levi pa brskate po internetu. Ko pišete spletni dnevnik, lahko hkrati v majhnem oknu spremljate novice v živo z zvokom.

 • Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine

  Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

 • USB 3.0 omogoča hiter prenos podatkov in polnjenje pametnega telefona

  Hitra povezava USB 3.0 omogoča prenos podatkov hitrosti 5,0 gbit/s, kar je približno 10-krat hitreje kot pri standardu USB 2.0 in znatno skrajša prenos podatkov, s čimer prihranite pri času in denarju. USB 3.0 z večjo pasovno širino, izjemno hitrim prenosom podatkov, boljšim upravljanje energije in splošno vrhunsko zmogljivostjo postavlja najnovejši globalni standard, ki vam omogoča uporabo pomnilnikov visokih zmogljivosti. Tehnologija Sync-N-Go zagotavlja, da vam ni več treba čakati, da se pasovna širina sprosti. Naložba v naprave USB 2.0 je zaščitena, ker je tehnologija povratno združljiva.

Poglejte vse specifikacije
 • Besedna oznaka/blagovna znamka "IPS" in povezani patenti za tehnologije so v lasti drugih lastnikov.
 • Odzivni čas je enak kot pri tehnologiji SmartResponse
 • Certifikat EPEAT Gold ali Silver velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.
 • Monitor na slikah se lahko razlikuje od dejanskega monitorja.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?