1

Zaslon serije P

  -{discount-percentage}%

  Zaslon serije P

  Inovacije na zaslonu

  Pokažite svojo zavzetost s tem zaslonom za celodnevno predvajanje s sistemom Android. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Inovacije na zaslonu

Pokažite svojo zavzetost s tem zaslonom za celodnevno predvajanje s sistemom Android. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Signage Solutions Zaslon serije P

107 cm, S sistemom Android, 500 cd/m² 42BDL5055P/00 Najdi podobne izdelke

Inovacije na zaslonu

s sistemom Android

 • Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranite in predvajajte vsebino z notranjim pomnilnikom. Svoj medij naložite v zaslon in takoj predvajajte vsebino. Zaslon skupaj z notranjim brskalnikom pri predvajanju spletne vsebine deluje tudi kot predpomnilnik. Če mreža kdaj ne deluje, notranji pomnilnik omogoča predvajanje vsebine tako, da predvaja predpomnjeno vsebino, ter tako poskrbi za neprekinjeno delovanje vašega medija tudi brez vzpostavljene mrežne povezave.

 • Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena pri obsežnejših tržnih aplikacijah. Čeprav ni večje nevarnosti, da bi izgubili vsebino, nudi FailOver ustrezno zaščito z revolucionarno tehnologijo, ki predvaja varnostno kopijo vsebine na zaslonu v primeru izpada predvajalnika. FailOver se samodejno vklopi ob izpadu glavnega vira. Za zaščito morate samo nastaviti glavno vhodno povezavo in povezavo FailOver.

 • CMND: prevzemite nadzor nad zasloni

  CMND: prevzemite nadzor nad zasloni

  Z robustno platformo za upravljanje zaslonov CMND bo nadzor spet v vaših rokah. Posodabljajte in upravljajte vsebino s CMND & Create ali nadzirajte nastavitve s CMND & Control. Vse to je na voljo v programski opremi CMND.

 • Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

  Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

  Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednje lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

 • Ustvarjajte in posodabljajte vsebino z orodjem CMND & Create

  Ustvarjajte in posodabljajte vsebino z orodjem CMND & Create

  Oblikujte in ustvarite prepričljivo vsebino z zmogljivim orodjem za ustvarjanje CMND & Create. Z vmesnikom za vlečenje vsebine, predhodno naloženimi predlogami in integriranimi pripomočki boste ustvarjali prepričljivo vsebino in navdušili stranke. Podpira pokončen in ležeč način.

 • Dodaten vstavek OPS za celovito rešitev

  Dodaten vstavek OPS za celovito rešitev

  Zaslon spremenite v celovito rešitev za digitalno predvajanje vsebin ter ustvarite povezano, inteligentno in varno prikazno omrežje. OPS (Open Pluggable Specification) je standardna reža, v katero lahko priključite predvajalnik s podporo za OPS. S to brezžično rešitvijo lahko nameščate, uporabljate ali vzdržujete strojno opremo.

 • Vsebine povežite in upravljajte v oblaku

  Vsebine povežite in upravljajte v oblaku

  Vsebine povezujte in upravljajte v oblaku z nameščenim brskalnikom HML5. Z brskalnikom, ki temelji na Chromiumu, oblikujte vsebino v spletu in povežete en zaslon ali celotno omrežje. Vsebino prikazujte v ležečem ali pokončnem načinu v polni visoki ločljivosti. Pretakano vsebino lahko prikazujete tudi v oknu PIP (slika v sliki). Zaslon povežite z internetom prek Wi-Fi-ja ali s kablom RJ45 in uživajte v lastnih seznamih predvajanja.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

 • Android: zaženite svojo aplikacijo ali izberite tisto, ki vam je najljubša.

  Zaslon ima vgrajen operacijski sistem Android in vam tako omogoča, da uporabljate najbolje razvit operacijski sistem na svetu ter svojo aplikacijo shranite neposredno v zaslon. Lahko pa odprete veliko knjižnico aplikacij za sistem Android ter z njeno pomočjo predvajate vsebino. Z vgrajenim razporejevalnikom lahko razdelite svoje aplikacije in vsebino glede na stranke in del dneva ter s funkcijo samodejne usmerjenosti povsem enostavno obrnete zaslon in vsebino predvajate pokončno ali ležeče.

 • Izboljšajte povezljivost z vgrajeno režo mPCIe.

  Z vgrajeno mrežo PCI lahko povežete modul za povezavo WiFI/Bluetooth ali 4G LTE za še boljšo komunikacijo z zaslonom. Izboljšana je tudi komunikacija med dvema napravama in strankam so na voljo številne konfiguracije, kot je možnost razširitve funkcij izdelka ali možnost obdelave signalov.

 • Poskrbite, da se vsebina predvaja s samodejnim zajemanjem posnetkov zaslona

  Vsebina je najpomembnejša in s funkcijo samodejnega zajemanja posnetkov zaslona se lahko prepričate, da se vsebina ves čas predvaja. Posnetki zaslona se zajemajo preko celega dneva, nato pa se shranijo na strežnik FTP. Tako si jih lahko ogledate vedno in povsod.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?