Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus

Opremljen za vsak kotiček – od stropa do tal  

Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus za sesanje in brisanje

XC8349/01

Brezžični sesalnik Philips Aqua Plus serije 8000 za sesanje in brisanje, XC8349_01

Nastavek Aqua za sesanje in brisanje hkrati

Nastavek s samodejnim prileganjem za boljše delovanje

LED-lučke razkrijejo skriti prah pred nastavkom

Antibakterijska krpa iz mikrovlaken proti razmnoževanju bakterij na krpi 

Izjemnih 28 minut delovanja v načinu Turbo in 80 minut v standardnem načinu

Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus ima edinstven nastavek Aqua za čiščenje različnih vrst umazanije hkrati, od prahu do lepljivih madežev, z dvojno močjo sesanja. Poleg tega odstrani tudi do 99 % bakterij.

Philips 8000 Aqua Plus

Sesanje in brisanje 
hkrati

Posebno zasnovani nastavek Aqua za sesanje in brisanje odstranjuje prah, umazanijo in lepljive madeže v vseh smereh.

Nastavek s samodejnim prileganjem za boljše delovanje

 

Nastavek za sesanje se upogiba in pametno prilagaja moč sesanja tam, kjer je najbolj potrebna. Pri tem uporablja dva sesalna kanala – enega iz sprednje, drugega iz zadnje strani. Oba sesalna kanala imata cikcakasto zasnovo in edinstveno patentirano porazdelitev vode za najučinkovitejše sesanje in mokro brisanje tal hkrati.

LED-lučke razkrijejo skriti prah pred nastavkom

 

Nastavek z LED-lučkami med sesanjem osvetljuje tla pred vami in razkrije slabo vidno ali prej skrito umazanijo. Tako prah, dlake, lase in drobtine zlahka opazite celo pod pohištvom in povsod, kjer potrebujete dodatno osvetlitev.

Premaz Always Clean ščiti krpo pred razvojem bakterij

 

Antibakterijska krpa iz mikrovlaken se ponaša s premazom Always Clean, ki ščiti pred razvojem bakterij na krpi po vsakem čiščenju. Priloženi sta dve (2) krpi.

Najdolgotrajnejši turbo način, več kot 125 m2 z enim polnjenjem

 

Litij-ionske baterije najnovejše generacije zagotavljajo najdaljše maksimalno* delovanje brezžičnega sesalnika, tako da lahko z enim polnjenjem očistite več kot 125 m2 v turbo načinu.

 

*Čas delovanja in pokritost temeljita na interni Philipsovi metodi sledenja.

Kako začeti uporabljati vaš sesalnik Philips 8000 Aqua Plus?

Kako začeti uporabljati vaš sesalnik Philips 8000 Aqua Plus?

Oglejte si kako uporabljati sesalnik Philips 8000 Aqua Plus

Oglejte si sesalnik Aqua Plus serije 8000 pri delu

Kaj o sesalniku Philips 8000 Aqua Plus menijo drugi?

Ste pripravljeni na nakup sesalnika Philips 8000 Aqua Plus? 

Brezžični sesalnik Philips Aqua Plus serije 8000 za sesanje in brisanje

Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus, XC8347/01, je opremljen s 360-stopinjskim nastavkom za sesanje in nastavkom Aqua, ozkim nastavkom, blazinico iz mikrovlaken, vgrajeno krtačo, majhno turbo krtačo za hitro čiščenje, krtačo/ozkim nastavkom 2-v-1 in stenskim nosilcem za enostavno shranjevanje.

Sesalnik Philips Aqua Plus serije 8000, nastavek Aqua

Nastavek Aqua

Sesalnik Philips Aqua Plus serije 8000, 360-stopinjski nastavek za sesanje

360-stopinjski nastavek za sesanje  

Sesalnik Philips Aqua Plus serije 8000, turbo krtača

Turbo krtača  

Sesalnik Philips Aqua Plus serije 8000, stenski nosilec

Stenski nosilec

Pogosta vprašanja

Kako deluje brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus?

Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus je edini sesalnik z ročajem, ki ga lahko uporabite za mokro brisanje tal. Edinstveni sesalnik in čistilnik tal je sestavljen iz nastavka za sesanje prahu in umazanije, ki je nameščen na sprednji strani. Ta nastavek se z magnetom pritrdi na sistem za mokro brisanje. Posodo za vodo lahko napolnite z vodo (in po potrebi s čistilnim sredstvom). Pri hkratni uporabi nastavka za sesanje in brisanje lahko preprosto posesate in mokro obrišete tla v enem zamahu.

Ali je brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus primeren za moja tla?

Sistem sesanja in mokrega brisanja je primeren za vse vrste trdih tal, vključno s parketom, laminatom, talnimi oblogami iz PVC in ploščicami.

 

Pri čiščenju z brezžičnim sesalnikom Philips 8000 Aqua Plus lahko uporabite vodo in po želji oz. glede na vrsto tal tudi čistilno sredstvo. Če želite posesati preprogo ali predpražnik, preprosto odstranite nastavek za sesanje s posode za vodo.

Ali je brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus pretežek zame?

Če ste do sedaj uporabljali klasični sesalnik, se boste morali navaditi na uporabo brezžičnega sesalnika. Sesalnik ni ves čas naslonjen ob tla, ampak ga morate nekoliko privzdigniti. Posebna zasnova brezžičnih sesalnikov Philips 8000 Aqua Plus zagotavlja popolno razpodelitev teže in optimalno okretnost, zato bo čiščenje povsem enostavno. Sesalnik poskušajte čim več naslanjati ob tla, da bo opravil delo namesto vas.

Ali bo čas delovanja brezžičnega sesalnika Philips 8000 Aqua Plus zadostoval za čiščenje moje hiše?

Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus ima zmogljivo 25,2 V litij-ionsko baterijo, zasnovano za dolgo in zmogljivo delovanje.

 
Ob vsakem opravilu nastavite ustrezno hitrost. Sesalnik Philips 8000 Aqua Plus z nastavkom Aqua deluje do 28 minut v načinu Turbo, 35 minut pri normalni hitrosti in do 80 minut v načinu hitrosti ECO. Pri uporabi 360-stopinjskega nastavka za sesanje, sesalnik Philips 8000 Aqua Plus deluje do 28 minut v načinu hitrosti Turbo, 35 minut pri običajni hitrosti in 70 minut v načinu hitrosti ECO. Noben drug brezžični sesalnik ne zagotavlja tako dolgega časa delovanja pri taki zmogljivosti, ki bi zadostovala za čiščenje celotne hiše.

Ali je brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus vodni sesalnik?

Sesalnik Philips 8000 Aqua Plus ni vodni sesalnik in zato ni primeren za čiščenje razlitih tekočin. Priporočamo, da sesalnika Philips 8000 Aqua Plus ne uporabljate za čiščenje v primerih, ko se na primer prevrne kozarec pijače. Za najboljše rezultate najprej obrišite tekočino s kuhinjsko krpo in tla šele nato temeljito očistite s sesalnikom Philips 8000 Aqua Plus. 

Ali lahko brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus uporabljam tudi, kadar tal ne želim mokro obrisati?

Brezžični sesalnik Philips 8000 Aqua Plus lahko poleg sesanja in mokrega čiščenja uporabite še za številna druga opravila. Sesalniku je priložen 360-stopinjski nastavek z LED-lučkami za hitro in preprosto sesanje. 360-stopinjski nastavek lahko uporabite tudi z ročajem, ki je na primer popoln za sesanje stopnic. Sesalnik Philips 8000 Aqua Plus ima številne priročne nastavke, kot sta vgrajena krtača na ročaju in ploski nastavek. Nekateri modeli imajo tudi manjšo motorizirano turbo krtačo, ki je popolna za čiščenje mehkih površin, kot so sedeži ali stoli.

Iščete drugačen brezžični sesalnik?

Primerjajte brezžične sesalnike in izberite pravega

Naročite se na naše novičke

* To polje je zahtevano

Ekskluzivne promocijske ponudbe in kuponi

Predstavitev novih izdelkov

Namigi in triki

*

Želim prejemati promocijska obvestila glede na svoje izbire in vedenje o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah. Odjavim se lahko enostavno in kadar koli.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.