1
Philips PerfectCare Serije 8000, PSG8130

Parne postaje

Popolnoma brezskrbno likanje

Parna postaja PerfectCare 8000 s funkcijo Speed Mode

   

PSG8140/80

Sistemski likalniki Philips, Serija 8000

Zajamčeno brez prežganin

Tlak pare do 8,5 bara

Prilagaja količino izpusta pare hitrosti likanja

Navpično likanje

Močna para za najtrdovratnejše gube

Lahek likalnik – samo 0,8 kg

Posoda za vodo prostornine 1,8 l

Likalna plošča, odporna proti praskam

PSG8140/80

PerfectCare 8000

Hitrejše likanje

Nova funkcija Speed Mode samodejno prilagaja količino izpusta pare hitrosti vašega likanja, kar omogoča hitrejše likanje.

Tehnologija OptimalTEMP, zajamčeno brez prežganin

 

Tehnologija OptimalTEMP zagotavlja, da s tem likalnikom ne boste nikoli prežgali nobenih tkanin, ki so primerne za likanje. Brez skrbi ga lahko pustite obrnjenega navzdol na oblačilih ali likalni deski.

Likajte in osvežujte oblačila z lahkim likalnikom in samodejnim navpičnim izpustom pare 

 

Naš napreden senzor gibanja prepozna premike v katerokoli smer, zato lahko obleke, jakne in zavese likate in osvežujete tudi navpično.

Učinkovit izpust pare za najtrdovratnejše gube

 

Močan, neprekinjen izpust pare za učinkovito odpravljanje tudi najtrdovratnejših gub na najdebelejših tkaninah.

Vrhunski dizajn in velik rezervoar za vodo

 

Zahvaljujoč vrhunskemu dizajnu je parno postajo mogoče namestiti v katerem koli prostoru. Velik rezervoar za vodo omogoča daljše likanje brez dodajanja vode.

Družina Špik Jakin in njihova parna postaja PerfectCare 8000

gc-no1-euromonitor
gc-no1-euromonitor

Kaj o parni postaji PerfectCare 8000 pravijo drugi

Sem v obdobju, ko se me nepravica, nespoštovanje in nesramnost še hitreje dotaknejo. Zato se vsak dan še posebaj opominjam na majhne radosti, ki me spremljajo vsak dan. Vsako jutro me Kal zbudi že pred šesto uro in mi na uho pove, da me ima rad. Za njim v spalnico pricaplja Tai, ki zleze k meni pod oddejo in kako zelo hvaležna sem za takšne trenutke, saj so taki trenutki z mojima najstnicama že minili. Priznam, nikoli se ne navadiš, da jih več ni. So drugačni, prav tako lepi, se pa rada spominjam tudi tistih, brezskrbnih. Vedno sta mi odpirali veke in me spraševali, če sem že budna. ☺️ Zdaj premagujemo odraščanje in vse kar pride z njim. Skupaj vsak dan gradimo čudovite spomine in si skušamo pričarati brezskrbnost in lahkotnost v življenju, ki sta še tako pomembni. Kdaj pa se ti počutiš brezskrbno, lahkotno?

Prav tako pa je brezskrbno likanje s Philips parno postajo. Ni me strah, da bi svoja oblačila z likanjem prežgala, saj ima OptimalTEMP tehnologijo in teža likalnika je samo 0,8 kg, zato je likanje res lahkotno. Več pa na @philipshomeliving_si .

#Philips #perfectcare8000 #brezskrbno #brezskrbnolikanje #kohisapostanedom

Prav vedno se bo našel en kotiček v našem stanovanju, kjer bo čakal kakšen kos potreben likanja. 🙃 Predvsem zato, ker je moja filozofija "ne naredi danes, kar lahko preložiš na jutri". 🙈Je pa res, da odkar imamo Philips PerfectCare 8000 parno postajo, je vsaj zlikano res hitro (in nihče ne zamuja, ker je zadnji moment treba zlikati srajco), lepše in tudi bolj brezskrbno. Ker lahko likalnik tudi za dlje pustiš na tkanini, pa ji ni popolnoma nič hudega. 🤩 Pa tudi, ko odkorakaš od doma ni več dilem "a sem res ugasnila likalnik?", saj se zadeva ugasne sama od sebe. 🙌 #malezmage #philipsslovenija #perfectcare8000 #likanjesparo

Sem prav vesela, da se življenje vrača na stare tirnice. Več druženj, več dogajanja, več izletov … več priložnosti za lepe stajlinge. Priznam, da sem jih v minulem letu kar malo zapostavila, zdaj moram pa počasi presvežiti in zlikati vse bluze, srajce in oblekice ter jih peljati na sprehod in kavico v mesto, izlet na morje ali kak dogodek. 🤗

Tukaj me hitro in učinkovito reši parna likalna postaja Philips PerfectCare 8000, ki s pametnim samodejnim izpustom pare omogoča tudi vertikalno likanje. To mi je res super, ker se mi vedno nekam mudi, tik pred zdajci pa se spomnim, da moram svoj outfit še malce zlikati. Še kdo tak? 💁🏻‍♀️

@philipshomeliving_si

#Philips #perfectcare8000 #brezskrbnolikanje #KoHisaPostaneDom

Ste pripravljeni na nakup parne postaje Philips PerfectCare 8000?

Sistemski likalniki Philips, serija 8000

Parna postaja Philips PerfectCare 8000, PSG8140/80, ima funkcijo Speed Mode in pametno tehnologijo senzorja gibanja. Funkcija Speed Mode prilagaja paro hitrosti likanja, senzor gibanja pa točno ve, kdaj likalnik premikate po oblačilih, zato samodejno zagotovi učinkovit izpust pare za enostavno likanje in hitrejše rezultate. 

Pogosta vprašanja

Kako naj namestim parno postajo Philips na likalno desko?


Parna postaja Philips mora biti postavljen na ustrezno likalno desko Če boste parno postajo Philips poskusili postaviti na navadno likalno desko, boste morda opazili, da ni primerna, saj ob strani nima ustreznega pladnja za podstavek parne postaje.

 

V tem primeru priporočamo naslednje možnosti:

 

  • likalno desko zamenjajte za takšno, ki je primerna za parno postajo,
  • podstavek parne postaje postavite na stran likalne deske, ne na pladenj,
  • podstavek parne postaje postavite na tla ali na mizo.

 

Ali lahko parno postajo Philips pustim na likalni deski, ko ne likam?

 

Vaša parna postaja Philips je opremljena s tehnologijo OptimalTemp, zato ga lahko vedno pustite na likalni deski. Prevleke za likalno desko ne bo poškodoval

 

Katero vrsto vode lahko uporabljam za parno postajo Philips?

 

Vaša parna postaja ali parni likalnik Philips sta namenjena uporabi z vodo iz pipe. Če živite na območju s trdo vodo,lahko pride do hitrega nabiranja vodnega kamna.

 

Da podaljšate življenjsko dobo parne postaje ali likalnika Philips, je priporočljivo, da uporabljate destilirano ali demineralizirano vodo (uporabi se lahko tudi 50 % demineralizirane vode, zmešane z vodo iz pipe).

 

Ne uporabljajte odišavljene vode, vode iz sušilnika, kisa, škroba, sredstev za odstranjevanje vodnega kamna, dodatkov za likanje, kemično omehčane vode ali drugih kemikalij, ker to lahko povzroči uhajanje vode, pojav rjavih madežev ali poškodbe parne postaje Philips.

Ali lahko med uporabo napolnim posodo parne postaje Philips?

 

Posodo parne postaje Philips lahko znova napolnite kadarkoli, tudi med likanjem, razen pri naslednjih serijah:

 

  • GC6300
  • GC6400
  • GC6500

Iščete drugo parno postajo Philips? 

Primerjajte parne postaje in izberite pravo zase.

Naročite se na naše novičke

* To polje je zahtevano

Ekskluzivne promocijske ponudbe in kuponi

Predstavitev novih izdelkov

Namigi in triki

*

Želim prejemati promocijska obvestila glede na svoje izbire in vedenje o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah. Odjavim se lahko enostavno in kadar koli.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.