1
Monitorji

LCD-zaslon z osvetlitvijo ozadja LED

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/b/bdm4065uc_00/bdm4065uc_00_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  LCD-zaslon z osvetlitvijo ozadja LED

  Izjemno visoka ločljivost 4K

  Velik 102 cm profesionalni zaslon Ultra HD Philips vam omogoča, da razširite svoj delovni prostor, in predvaja veliko in podrobno sliko izjemno visoke ločljivosti. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Izjemno visoka ločljivost 4K

Velik 102 cm profesionalni zaslon Ultra HD Philips vam omogoča, da razširite svoj delovni prostor, in predvaja veliko in podrobno sliko izjemno visoke ločljivosti. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD-zaslon z osvetlitvijo ozadja LED

40 (diagonala 39, 56 palca/100, 5 cm), UHD (3840 x 2160) BDM4065UC/00 Najdi podobne izdelke

Izjemno visoka ločljivost 4K

Glejte veliko sliko z vsemi podrobnostmi

 • Ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) za natančno sliko

  Ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) za natančno sliko

  Najnovejši zasloni Philips z visokozmogljivimi ploščami predvajajo slike ločljivosti UltraClear 4K UHD (3840 x 2160). Če ste zahteven strokovnjak, ki zahteva podroben prikaz za rešitve CAD, če uporabljate aplikacije za 3D-grafiko ali če ste finančni strokovnjak, ki uporablja obsežne preglednice, zasloni Philips vedno predvajajo izjemno pristne in podrobne slike in grafiko.

 • Zaslon VA predvaja osupljive slike s širokim zornim kotom

  Zaslon VA predvaja osupljive slike s širokim zornim kotom

  Philipsov LED-zaslon VA ima napredno tehnologijo za navpično poravnavo, ki zagotavlja izjemno visoko statično kontrastno razmerje za izredno živahne in svetle slike. Zlahka zmore standardne pisarniške aplikacije in je idealen za fotografije, brskanje po spletu, filme, igre in zahtevne grafične aplikacije. Optimirana tehnologija za upravljanje slikovni pik omogoča izjemno širok 176-stopinjski kot gledanja in jasno sliko.

 • Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike

  Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike

  SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. S tem uporabniku prijaznim vmesnikom lahko izberete različne načine, na primer delovni, slikovni, filmski, igralni, varčevalni ali drug način, ki ustrezajo aplikaciji v uporabi. Glede na izbor tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike ali videa za najkakovostnejši prikaz. Varčevalni način omogoča izjemno varčno porabo energije. Vse v realnem času in s pritiskom na en sam gumb!

 • Tehnologija MHL za uživanje mobilnih vsebin na velikem zaslonu

  Tehnologija MHL za uživanje mobilnih vsebin na velikem zaslonu

  Mobilna visokoločljiva povezava (Mobile High Definition Link (MHL)) je mobilni avdio/video vmesnik za neposredno priključitev mobilnih telefonov in drugih prenosnih naprav na visokoločljive zaslone. Izbirni kabel MHL vam omogoča, da preprosto priključite vašo mobilno napravo, združljivo z MHL, na ta velik zaslon Philips MHL in gledate, kako vaši videi visoke ločljivosti oživijo s polnim digitalnim zvokom. Sedaj v prenosnih igricah, fotografijah, filmih in drugih aplikacijah na velikem zaslonu ne boste samo uživali, ampak lahko istočasno polnite svojo mobilno napravo, da vam na sredini ne zmanjka energije.

 • Tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezovanje in ogled hkrati

  Zaslon Philips MultiView izjemno visoke ločljivosti vam omogoča različne načine povezave v pisarni ali doma. MultiView omogoča aktivno dvojno povezavo in prikaz, zato lahko istočasno uporabljate več naprav, kot sta osebni in prenosni računalnik, za povsem enostavno opravljanje več opravil hkrati. Enostavno lahko na desni strani prenosnega računalnika spremljate nogometno tekmo iz televizijskega sprejemnika, na levi pa brskate po internetu. Ko pišete spletni dnevnik, lahko hkrati v majhnem oknu spremljate novice v živo z zvokom.

 • Tehnologija LED zagotavlja nizko porabo energije in naravne barve

  Bele diode so polprevodniške naprave, ki hitreje zasvetijo s polno in stalno svetilnostjo ter tako omogočajo krajši vklopni čas. Diode ne vsebujejo živega srebra, kar omogoča okolju prijazno recikliranje in odstranjevanje. Diode omogočajo boljše upravljanje zatemnitve osvetlitve ozadja LCD-zaslona, kar zagotavlja izjemno visoko kontrastno razmerje. Zahvaljujoč enakomerni svetilnosti na celotnem zaslonu je zagotovljena tudi vrhunska reprodukcija barv.

 • Zasnova s tankimi ploščami za privlačen videz

  Zasnova s tankimi ploščami poskrbi za privlačen videz javnega prikazovanja, obenem pa se lepo zlije s skoraj vsako okolico. Poleg tega je popolna izbira za sestavljene videostene.

 • Zmogljivi zvočniki moči 7 W za izjemen zvok vsebin

  Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

 • Zvezdišče USB 3.0 za priročen dostop in hitro polnjenje

  Hitra povezava USB 3.0 omogoča prenos podatkov hitrosti 5,0 gbit/s, kar je približno 10-krat hitreje kot pri standardu USB 2.0 in znatno skrajša prenos podatkov, s čimer prihranite pri času in denarju. USB 3.0 z večjo pasovno širino, izjemno hitrim prenosom podatkov, boljšim upravljanje energije in splošno vrhunsko zmogljivostjo postavlja najnovejši globalni standard, ki vam omogoča uporabo pomnilnikov visokih zmogljivosti. Ni vam več treba dolgo čakati, da se naprave napolnijo. Nova funkcija FastCharge omogoča hitro polnjenje. Povezava USB 3.0 je tudi povratno združljiva z napravami USB 2.0.

 • SmartConnect s konektorji DisplayPort, HDMI in VGA

  Zasloni Philips omogočajo številne možnosti povezav z različnimi priključki, na primer VGA, Display Port in univerzalni priključek HDMI, za predvajanje nestisnjenih slik in videoposnetkov visoke ločljivosti. Povezava USB zagotavlja izjemno hiter prenos podatkov in globalno povezljivost. Ne glede na uporabljeni vir ste lahko prepričani, da je ta zaslon Philips dobra naložba, ki še dolgo ne bo zastarela.

 • Podstavek VESA omogoča idealno postavitev

  Vzorec VESA zagotavlja združljivost z več sto inovativnimi namestitvenimi rešitvami.

 • Nična poraba energije s stikalom za porabo 0 W

  S pritiskom na priročno stikalo za porabo 0 W na hrbtni strani lahko monitor popolnoma izključite z napajanja. To zagotavlja nično porabo energije in dodatno zmanjšanje vpliva na okolje

Poglejte vse specifikacije
 • Ta zaslon Philips ima certifikat MHL. Če naprava MHL ni povezana ali ne deluje pravilno, preberite odgovore na pogosta vprašanje glede naprave MHL ali se obrnite na prodajalca. Politika proizvajalca naprave lahko predpisuje, da kupite njihov kabel ali adapter MHL, da bo naprava delovala pravilno.
 • Zahteva dodatno mobilno napravo s podporo za MHL in kabel MHL (ni priloženo). Združljivost preverite pri prodajalcu naprave MHL.
 • Varčevanje z energijo v stanju pripravljenosti/ob izklopu za ErP ne velja za funkcijo polnjenja MHL
 • Seznam vseh izdelkov s podporo za MHL si oglejte na spletni strani www.mhlconsortiun.org
 • Odzivni čas je enak kot pri tehnologiji SmartResponse

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?