Kaj to pomeni?

 

S potrditvijo tega polja se strinjate, da vam pravne osebe skupine Philips lahko pošljejo e-pošto ali vas pokličejo po telefonu (kar ustreza obsegu podatkov za stik, ki ste jih navedli v tem obrazcu), da vas seznanijo z informacijami o izdelkih, storitvah, dogodkih in posebnih ponudbah družbe Philips, vključno s trženjskimi in promocijskimi informaciji, ki ustrezajo vašim dejavnostim in izbiram, vključno s pričakovanji, ki ste jih izrazili v tem obrazcu.

 

Trženjske in/ali promocijske informacije ne bodo posredovane prek drugih digitalnih in običajnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in spletna mesta družbenih omrežij, dokler ne podate posebnega soglasja za vsakega od teh komunikacijskih kanalov.

 

Da bi lahko prilagodili sporočila vašim pričakovanjem, izraženim v obrazcu, vašim izbiram in dejavnostim ter da bi vam lahko nudili ustreznejšo in personalizirano izkušnjo, lahko vaše osebne podatke analiziramo ali kombiniramo.

 

Ti podatki lahko vključujejo:

 

Podatke, ki nam jih vi pošljete

 

Podatki, ki nam jih želite posredovati, kot so vaše ime, e-poštni naslov, poslovni naslov, delovno mesto, podjetje, nakupi, za katere se zanimate, država, telefonska številka in/ali profil v družbenih omrežjih.

 

Podatki, ki jih pridobimo iz vaših interakcij z družbo Philips

 

Podatki o vaših interakcijah, kot je sodelovanje na dogodkih in uporaba digitalnih kanalov družbe Philips, vključno s spletnimi mesti, e-pošto, spletnimi mesti družbenih omrežij in aplikacijami. Ti podatki lahko vključujejo vaš naslov IP, informacije, zbrane s pomočjo piškotkov, informacije o vašem zanimanju za izdelke, komunikacijske kanale, ki ste jih izbrali, podrobnosti o lokacijah, mestih in dogodkih, ki ste se jih udeležili in/ali stopnjo vključenosti. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete in odpoveste naročnino na takšna sporočila s klikom povezave "Odpoved naročnine" v katerem koli trženjskem sporočilu ali tako, da se na nas obrnete na strani družbe Philips z informacijami o zasebnosti (https://www.philips.si/a-w/obvestilo-o-zasebnosti.html).

 

 

Za več informacij glejte informacije Philips glede zasebnosti Philips, Pravilnik družbe Philips o piškotkih in Pogoji uporabe.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Vstopate na slovensko spletno stran Philips Healthcare
Please select the checkbox

Spletna stran je namenjena samo osebam, ki medicinske pripomočke uporabljajo kot profesionalci, vključno z osebami, ki opravljajo poklice v zdravstveni dejavnosti, osebami, ki delujejo za zdravstvene subjekte, ali subjekti, ki trgujejo z medicinskimi pripomočki kot profesionalci. Spletno mesto nikakor ni namenjeno potrošnikom ali splošni javnosti.

Ali ste oseba, ki izpolnjuje zgornja merila?

Da Ne