Kaj to pomeni?

 

Prodajni model za izdelke in naprave Philips temelji na tesnem sodelovanju med družbo Philips in njenimi distributerji.

 

Da bi lahko izpolnili vaša pričakovanja, ki ste jih izrazili v tem obrazcu, vas bo morda moral neposredno poklicati ali vam pisati naš distributer, ki ima vse potrebne informacije in znanje, da lahko natančno in izčrpno odgovori na vaša vprašanja in pričakovanja. Z izbiro tega potrditvenega polja se strinjate, da lahko Philips osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu, posreduje svojim distributerjem izdelkov in naprav Philips. Vaši podatki bodo posredovani samo za namene neposredne vključitve distributerja za izpolnjevanje pričakovanj glede stika s prodajnim oddelkom, predračunov/predstavitev ali strokovne literature, ki ste jih izrazili v tem obrazcu. To tudi pomeni, da vas distributer lahko neposredno pokliče ali vam piše v povezavi s tem. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete tako, da se obrnete na nas na spletnem mestu družbe Philips z informacijami o zasebnosti (https://www.philips.si/a-w/obvestilo-o-zasebnosti.html).

 

Upravitelj vaših osebnih podatkov, ki jih obdela, da so na voljo distributerjem izdelkov in naprav Philips, je podjetje PHILIPS ROMANIA SRL. s sedežem v Bukureštu, Șoseaua Pipera, br. 46D-46E-48, Oregon park, zgrada C, kat 2, sektor 2.

Pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov je vaše soglasje, ki ga izražate s potrditvijo tega polja (GDPR, 6. člen, odstavek 1, točka a)).

 

Distributer izdelkov in naprav Philips, ki prejme vaše osebne podatke od nas, postane njihov neodvisni upravitelj.

 

Za več informacij o tem, kako Philips obdeluje vaše osebne podatke, preberite Pravilnik o zasebnosti družbe Philips.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.

Vstopate na slovensko spletno stran Philips Healthcare
Please select the checkbox

Spletna stran je namenjena samo osebam, ki medicinske pripomočke uporabljajo kot profesionalci, vključno z osebami, ki opravljajo poklice v zdravstveni dejavnosti, osebami, ki delujejo za zdravstvene subjekte, ali subjekti, ki trgujejo z medicinskimi pripomočki kot profesionalci. Spletno mesto nikakor ni namenjeno potrošnikom ali splošni javnosti.

Ali ste oseba, ki izpolnjuje zgornja merila?

Da Ne