Parodontalne bolezni

Močni mehanizmi za težke primere

Pravilno ščetkanje zob

 

Paradontalna bolezen v Sloveniji zajema vse sloje družbe, opaža pa ga zelo velik delež populacije. Bakterijski biofilm in njegovi produkti so osnova za paradontne bolezni. Najboljša kontrola biofilma pa se lahko ustvari skozi pravilno ščetkanje zob.

 

Da bi ščetkanje zob z ročno zobno ščetko imelo najboljši učinek, to zahteva natančno tehniko, ki jo le redkokdaj lahko obvladamo. Philips Sonicare lahko tu pomaga, saj je izkušnja ščetkanje enostavnejše in učinkoviteje. Ščetkanje s Philips Sonicare ne zahteva posebne tehnike, da bi lahko dosegli najboljši učinek. Dovolj je le prisloniti ščetkico pod kotom 45 stopinj na dlesni ter jo počasi pomikati od zoba do zoba.

 

Dinamično fluidno delovanje odstrani nečistoče na površini, med zobmi ter tudi izven dosega ščetin ščetke na posebej težko dostopnih mestih.

 

V videu si poglejte dinamično fluidno delovanje v ustih ob uporabi ščetke Philips Sonicare  

Domača nega ustne votline


Način zdravljenja parodontitisa je odvisno od stanja bolezni. Vkolikor se ne zdravi dovolj pozotno, lahko privede do izgubljanja zob zaradi oslabelega podpornega zobnega tkiva. Čeprav se glavnina zdravljenja izvaja v Vaši ordinaciji je hkrati zelo pomembno tudi pravilno izvajanje pravilne ustne nege doma.

 

Oral health at home

Prednosti ščetkanja s sonično električno zobno ščetko


Ščetke Philips Sonicare dokazano odstranjujejo zobne obloge na površini in med zobmi, zmanjšujejo vnetja in izboljšujejo zdravje dlesni. Zato so ščetke Philips Sonicare dober nasvet za borbo proti parodontitisu.

 

Priporočeni izdelki

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.