Interdentalno čiščenje

Najlažji način čiščenja medzobnih prostorov

Čiščenje medzobnih prostorov je del vsakodnevne ustne higiene

 

Tako pacienti razumejo potrebo po interdentalnem čiščenju, še vedno pa ga mnogi ne prakticirajo. Stomatologi so tisti, ki izobražujejo in osveščajo paciente ter jih usmerjajo na izdelek, za katerega mislijo, da jim bo glede na njihove specifike najbolj odgovarjal.

 

hard-to-clean-spaces

Interdentalno čiščenje je lahko preprosto


Mnogi še vedno smatrajo, da je uporaba zobne nitke težavno in dolgotrajno opravilo. Philips Sonicare AirFloss Ultra ponuja enostavno rešitev, s katero lahko posameznik poenostavi proces interdentalnega čiščenja ter ga opravi v le 1 minuti.

 

Pravilna ustna nega je ključen pogoj za dobro oralno zdravje. V vsakodnevni rutini zato ne sme manjkati niti čiščenje medzobnih prostorov. S klasičnim načinom z nitkanjem lahko pacient izgubi veliko časa in s tem tudi motivacije, pojavijo pa se lahko tudi težave, če nitke ne uporablja pravilno.
Na srečo danes obstajajo enostavnejši in prav tako učinkoviti načini čiščenja interdentalnih prostorov.

 

Inovativna tehnologija

 

Philips Sonicare Airfloss Ultra je posebej zasnovan za učinkovito čiščenje medzobnih prostorov. S pritiskom na gumb doseže prostor med zobmi in pod linijo dlesni, vse znotraj minute. Vsebuje tudi 3 načine razpršitve za prilagojeno uporabo, tehnologija pritiska pa pomeša zrak z ustno vodico in tako ustvari mikromehurčke, ki bodo izboljšali zdravje dlesni v le 2 tednih.

 

Philips-Sonicare-Airfloss-in-action

Priporočeni izdelki

Pravilna uporaba zobne prhe Sonicare Airfloss Ultra:

Pravilna uporaba Sonicare Airfloss Ultra

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.