Gingivitis

Zaustavite zgodnje infekcije

Zdravje gingive

 

Bakterijski gingivitis prizadane velik del populacije. Verjetno porabite dosti časa pri informiranju pacientov o tem stanju. Ker gingivitis v zgodnji fazi ne povzroča veliko težav lahko v tej fazi pogosto ostane neopažen, vendar pa lahko vnetja in krvavenje dlesni s časom prerastejo v veliko težje oblike paradontalnih bolezni. Zato je pomembno reagirati pravočasno in ustaviti zgodnje vnetje. Dobra novica je, da se ob prvih simptomih z uporabo pravilne ustne higiene gingivitis lahko tudi pozdravi.

 

moderate-chronic-gingivitis

Philips Sonicare v primerjavi z ročno zobno ščetko v samo 2 tednih izboljša zdravje dlesni

Zmanjšajte vnetje dlesni

 

Obdobje, ki je potrebno za odpravo gingivitisa je v veliki meri odvisno od oralne higiene posameznika. Pacienti računajo na pomoč svojega stomatologa pri iskanju okuženih območij in načinih zdravljenja, ki jim bodo zagotovili optimalno oralno zdravje. Redni obiski zobozdravnika v kombinaciji z ustrezno ustno higieno bodo maksimizirali preprečevanje parodontalnih okužb.

Izboljšajte oralno nego

 

Pacienti z razdraženimi dlesni bodo z uporabo sonične ščetke dosegli nežnejše globinsko čiščenje. Program za občutljive zobe Sensitive z najvišjo stopnjo nežnosti natančno očisti zobe in zmasira dlesni. Za čiščenje medzobnih prostorov bo poskrbela zobna prha Philips Sonicare Airfloss Ultra, ki bo učinkovito, a dobolj nežno odstranila obloge med zobmi.

 

Na občutljive dlesni lahko vplivamo tudi s pravilno izbiro nastavka ščetke Sonicare, saj sta nastavka Sensitive ter Gum Care zasnovana prav za paciente s težavnimi. Mehkejše in posebej oblikovane krajše zunanje ščetine poskrbijo za nežno masažo dlesni.

Priporočeni izdelki

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.