Slovenija

Lumea IPL App – pogoji uporabe

Hvala, ker se zanimate za aplikacijo Lumea IPL App. Aplikacijo Philips Lumea IPL App vam nudi Philips International B.V., Amstelplein 2, 1096 BC Amsterdam, Nizozemska.

 

Aplikacijo uporabljajte kot pomoč za aparat Lumea, upoštevajte le nekaj pravil in omejitev.

 

 

Kaj zmore aplikacija:

 

 

  1. Zagotavlja informacije o Philipsovih izdelkih Lumea
  2. Omogoča vam, da s Philipsom komunicirate glede svojega izdelka Lumea
  3. Pomaga vam napravo nastaviti tako, da bodo rezultati najboljši za vaš odtenek kože in barvo dlačic
  4. Beleži pretekle in prihodnje tretmaje in jih predstavlja v preglednem razporedu
  5. Pošilja vam obvestila z opomniki o prihodnjih tretmajih

 

Priporočamo, da berete naprej; z uporabo aplikacije sprejemate spodaj navedene pogoje.

 

 

Kaj morate še vedeti o tej aplikaciji:

 

 

Zasebnost: za to aplikacijo velja ločena izjava o varovanju zasebnosti. Močno vas spodbujamo, da jo preberete.

 

 

Licenca: to aplikacijo smete uporabljati v zgoraj opisani namen.

 

 

Tretje osebe: možno je, da ob uporabi aplikacije uporabljate tudi storitev,

prenesete programsko opremo ali kupite izdelke, ki jih nudi tretja oseba. Tretje stranke lahko uveljavljajo svoja pravila in omejitve, ločeno od teh pogojev uporabe.

 

 

Jamstva: želimo vam zagotoviti vrhunsko aplikacijo in izjemno uporabniško doživetje ob njeni uporabi. Zavedajte se, da vam aplikacijo lahko nudimo samo, "kot je". Čeprav si želimo, žal ne moremo jamčiti ničesar glede aplikacije ali njene vsebine.

 

 

Odgovornost: čeprav povsem zaupamo v svojo aplikacijo, vedno obstaja možnost, da vse ne bo delovalo, kot bi moralo. Če se zgodi, da aplikacija ne deluje ali da pride do izgube vsebine, se iskreno opravičujemo. Povsem razumemo, da je to za vas neprijetno, vendar ne moremo prevzeti nikakršne odgovornosti za škodo, ki je posledica uporabe aplikacije. V NOBENEM PRIMERU NE PREVZEMAMO ODGOVORNOSTI ZA ZNESKE, KI PRESEGAJO PLAČILA, PLAČANA V POVEZAVI Z APLIKACIJO.

 

 

Uporabniška vsebina: naprošeni boste, da izberete svoj odtenek kože in barvo dlačic. Na osnovi vnesenih podatkov vam bo aplikacija priporočila najustreznejše nastavitve izdelka. Glede na vnesene podatke bo aplikacija beležila vaše pretekle in prihodnje tretmaje. Ta uporabniška vsebina ne bo deljena javno.

 

 

Naprave, v katerih je bil izveden jailbreak: ta aplikacija ni namenjena uporabi z napravami, katerih operacijski sistem ne ustreza več privzetim standardom ("naprave, v katerih je bil izveden jailbreak"). Potrjujete, da ne boste poskušali aplikacije namestiti v nobeno od naprav, v katerih je bil izveden jailbreak. Vsak poskus namestitve aplikacije v napravo, v kateri je bil izveden jailbreak, pomeni kršitev teh pogojev in lahko povzroči ukinitev računa, brez povračila vložka, za kar se lahko Philips odloči po lastni presoji. Philips ne odgovarja za škodo, do katere pride zaradi uporabe v napravah, v katerih je bil izveden jailbreak.

 

 

Sodna pristojnost: ti pogoji uporabe se razlagajo, interpretirajo in izvajajo v skladu z zakonodajo Nizozemske brez upoštevanja kolizije zakonov.

 

 

Zabavajte se!

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.