Obvestilo o zasebnosti za Philips Sonicare


To obvestilo o zasebnosti je bilo nazadnje posodobljeno 4. decembra 2018.

Philips Sonicare (»aplikacija«) uporabnikom po vsem svetu svetuje, kako izboljšati navade glede ščetkanja in ustne higiene (»storitve«). Aplikacija uporablja osebne podatke, ki jih zbere ali obdela povezana zobna ščetka Philips Sonicare (»naprava«) in/ali aplikacija.

 

S tem obvestilom o zasebnosti vam želimo pomagati razumeti, katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kaj storimo z njimi, ter vaše posamične pravice. To obvestilo o zasebnosti velja za osebne podatke, ki jih zbere ali obdela naprava in/ali aplikacija, ki ju nadzirajo družba Philips Oral Healthcare, LLC ali katero koli od njenih lastniško povezanih podjetij ali podružnic (»Philips«, »naš«, »mi« ali »nas«) ali sta pod njihovim nadzorom.

 

Preberite tudi naše obvestilo in pogoje uporabe za piškotke, v katerih so opisani pogoji, pod katerimi uporabljate naše Storitve.

Kateri osebni podatki se zbirajo in za kakšne namene  


Osebne podatke prejemamo ali zbiramo, kot je podrobno opisano spodaj, ko zagotavljamo naše storitve, med drugim tudi takrat, ko dostopate do aplikacije, jo namestite in uporabite.  
account data

Občutljivi osebni podatki

Zbiramo naslednje občutljive podatke:

·        podatke o ščetkanju iz naprave, ko jo povežete z aplikacijo – te podatke zbiramo, da bi vam zagotovili povratne informacije in sprotno vodenje med ščetkanjem;

·        podatke o vaši ustni negi, vključno z vašimi cilji za ščetkanje in drugimi navadami/dejavnostmi za ustno nego (kot sta uporaba nitke in izpiranje), in vaše odgovore na strani za prilagajanje v vprašalniku za uvajanje in na območju poudarka (npr. nalaganje zobnega kamna, območja krvavenja, umik dlesni in morebitna zobna gniloba). Te podatke zbiramo, da bi vam pomagali izboljšati navade glede ščetkanja in ustne higiene ter trajno izboljšati zdravje ustne votline. To dosežemo s tem, da merimo vaš napredek pri doseganju ciljev in vam prikažemo priporočila za ustno nego, s katerim jih boste lahko dosegli.  


Vaše občutljive podatke uporabljamo tudi, da vam ponudimo storitve po meri, kot so navodila za krtačenje in sinhroniziranje z vam prilagojenim 3D-zemljevidom ust v aplikaciji, program po meri, s katerim se lahko takoj posvetite predelom, ki ste jih izpustili, sledenje učinkovitosti glave ščetke ter razvijanje novih izdelkov in storitev za vas, kot je dodatno opisano v spodnjem razdelku »Kombinirani podatki«.

 

Pred zbiranjem kakršnih koli občutljivih podatkov vas bomo opozorili in zahtevali vašo izrecno privolitev v skladu s členom 9.2.a. Uredbe (EU) 2016/679. Prek aplikacije ali kakor koli drugače nam ne pošiljajte ali razkrivajte nobenih občutljivih osebnih podatkov (npr. EMŠO, podatki, povezani z rasnim ali etničnim poreklom, političnimi mnenji, versko, filozofsko ali drugo pripadnostjo, zdravjem, spolnim življenjem ali spolno usmeritvijo, biometrični podatki ali genetske značilnosti, kazenska preteklost ali članstvo v sindikatih), razen kot je določeno zgoraj. 

Preberite večPreberite manj

Podatki o računu

Vaše osebne podatke zbiramo, ko ustvarite račun. V aplikacijo se lahko prijavite z računom MyPhilips ali s profilom, ki ga imate v družbenih omrežjih. Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaše ime, uporabniško ime, profilno sliko, e-poštni naslov, spol, datum rojstva/starost, državo, jezik in geslo. Za uporabnike na Kitajskem zbiramo telefonske številke uporabnikov. 

Če se odločite za prijavo prek družbenih omrežij, lahko osebni podatki, ki jih zbiramo, vključujejo vaš osnovni javni profil (npr. fotografijo za profil, identifikator, spol, URL profila, datum rojstva, začetno stran in lokacijo) in e-poštni naslov.  V tem primeru lahko ponudnik profila v družbenem omrežju zbira podatke o tem, da uporabljate aplikacijo in se prijavljate z uporabo računa za družbeno omrežje. Preberite obvestilo o zasebnosti ponudnika družbenega omrežja (npr. Facebook, Google+), v katerem so opisani njegovi postopki varstva zasebnosti, vključno s tem, katere vrste osebnih podatkov zbira ter kako jih uporablja, obdeluje in varuje.

 

 

  • Zbrane osebne podatke uporabljamo za ustvarjanje in upravljanje vašega računa. Svoj račun lahko uporabite za varno prijavo v aplikacijo. Če ustvarite račun MyPhilips za prijavo v aplikacijo, vam bomo poslali pozdravno e-pošto za potrditev vašega uporabniškega imena in gesla, za komunikacijo z vami, kadar boste imeli vprašanja, za pošiljanje obvestil, ki so izključno povezana s storitvijo, ali za neposredna marketinška sporočila, če ste to možnost izbrali. Račun MyPhilips lahko uporabljate tudi za naročilo Philipsovega izdelka ali storitve, sodelovanje v promociji ali igri, sodelovanje pri aktivnosti, ki je povezana s Philipsovo promocijo v družbenem omrežju (na primer s klikom gumba »Všeč mi je« ali »Deli z drugimi«) in sodelovanje pri testiranju izdelkov ali v anketah.

 

Ker podatke v vašem računu uporabljamo za zagotavljanje storitev, to obdelavo obravnavamo kot potrebno za izvajanje pogodbe, ki ste jo sklenili, in zakonito na podlagi člena 6.1. (b) Uredbe (EU) 2016/679.

Preberite večPreberite manj
Data filled in by you

Podatki naprave

Podatke, ki se nanašajo na določeno napravo, lahko zbiramo, ko jo namestite, dostopate do nje ali jo uporabljate. To vključuje edinstveno številko uporabniške naprave ter podatke o seji in uporabi, ki so povezani z vašo uporabo naprave.

 

Naprava beleži tudi (i) podatke o vaši uporabi naprave, kot sta čas uporabe in napolnjenost baterije, podatke iz tipal, kot so način, položaj, gibanje in pritisk ščetke, ter (iii) vrsto in uporabo glave ščetke in te podatke prenese v aplikacijo.

 

  •  Te podatke uporabljamo za sinhronizacijo s poročilom o vašem napredku v aplikaciji in sledenje učinkovitosti glave ščetke ter da vas opozorimo, kdaj jo je treba zamenjati.

 

Ker se podatki iz vaše naprave obdelujejo samo za namene storitev, to obdelavo obravnavamo kot potrebno za izvajanje pogodbe, ki ste jo sklenili, in zakonito na podlagi člena 6.1.(b) uredbe (EU) 2016/679.

Preberite večPreberite manj
Cookies

Piškotki

V nekaterih državah uporabljamo piškotke, oznake ali podobne tehnologije (»piškotki«) za upravljanje, zagotavljanje, izboljšanje, razumevanje in prilagajanje naših storitev. Piškotki nam omogočajo prepoznavanje vaše mobilne naprave in zbiranje vaših osebnih podatkov, vključno z edinstveno številko uporabniške naprave, naslovom IP vaše mobilne naprave, vrsto mobilnega internetnega brskalnika ali operacijskega sistema, ki ju uporabljate, podatke o seji in uporabi ali informacije o delovanju, povezanem s storitvijo, tj. informacije o vaši uporabi aplikacije. 

 

Pred uporabo piškotkov bomo zahtevali vašo privolitev.  Če želite več informacij o uporabi piškotkov v tej aplikaciji, preberite naše obvestilo o piškotkih, ki je v nastavitvah zasebnosti aplikacije. 

Preberite večPreberite manj
Location data

Informacije o transakcijah

Če plačate za naše storitve, bomo lahko prejeli informacije in potrditve, kot so potrdila o plačilu, vključno s potrdili trgovin z aplikacijami ali tretjih oseb, ki obdelujejo vaša plačila.

 

Podpora strankam

Ko zahtevate podporo strankam, boste morda morali navesti informacije, povezane z vašo uporabo naših storitev, vključno z vašo interakcijo s Philipsom, in kako se lahko obrnemo na vas, da bi vam lahko zagotovili podporo. Naše storitve upravljamo in zagotavljamo sami, vključno z zagotavljanjem podpore strankam ter izboljšanjem, popravljanjem in prilagajanjem storitev. Vaše podatke uporabljamo tudi za to, da vam odgovorimo, ko se obrnete na nas.

 

Obdelavo vaših podatkov za podporo strankam obravnavamo kot potrebno za izvajanje pogodbe, ki ste jo sklenili, in zakonito na podlagi člena 6.1.(b) Uredbe (EU) 2016/679.

Combined data

Združeni podatki

Vaše osebne podatke, vključno s podatki o računu, občutljivimi podatki in piškotki, lahko združimo s podatki, zbranimi med vašimi interakcijami s Philipsovimi digitalnimi kanali, kot so družbena omrežja, spletna mesta, e-poštna sporočila, aplikacije in povezani izdelki, in njihovo uporabo, vključno z vašimi naslovi IP, piškotki, podatki o mobilni napravi, sporočilih, ki jih kliknete ali tapnete, lokacijskimi podatki in spletnimi mesti, ki jih obiščete.

 

Vaše združene podatke uporabljamo za izboljšanje vsebine, funkcionalnosti in uporabnosti aplikacije, naprav(-e) in storitev ter razvijanje novih izdelkov in storitev. V tem primeru obravnavamo, da obdelava vaših kombiniranih podatkov temelji na Philipsovem zakonitem interesu in je zakonita na podlagi člena 6.1. (f) Uredbe (EU) 2016/679.  Vaše kombinirane podatke lahko tudi združimo in odstranimo posamezne osebne podatke, da ustvarimo publikacije, predstavitve, poročila ali druga (trženjska) poročila, ki jih lahko uporabimo tako za notranje kot tudi za zunanje namene.

 

Če privolite v prejemanje promocijskih obvestil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki so v skladu z vašimi nastavitvami in dejavnostjo v spletu, vam bomo morda poslali marketinška in promocijska obvestila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družbena omrežja. Vaše združene podatke bomo morda analizirali, da bomo lahko obvestila prilagodili vašim nastavitvam in obnašanju ter vam ponudili bolj relevantno in prilagojeno izkušnjo.   Pred pošiljanjem kakršnih koli promocijskih sporočil bomo pridobili vašo privolitev.  

Preberite večPreberite manj

Dovoljenja

Ko bo naprava potrebovala dovoljenje za dostop do tipal vaše mobilne naprave (npr. do kamere, Wi-Fi-ja, geolokacije ali Bluetootha) ali drugih podatkov (npr. fotografij, urnika ali stikov) za namene storitev, bomo pridobili vašo privolitev.


  • Za operacijske sisteme Android je približna geografska lokacija potrebna za povezavo z vašo napravo.
  • Za operacijske sisteme iOS je geografska lokacija potrebna za ugotavljanje, kdaj so aplikacija in naprave v bližini druga druge.
  • Zbiranje geolokacije lahko kadar koli blokirate v nastavitvah aplikacije ali mobilne naprave.  
  • Dovoljenje je včasih tehnični predpogoj operacijskih sistemov vaše mobilne naprave. V tem primeru vas bo aplikacija morda vprašala za dovoljenje za dostop do takih senzorjev ali podatkov, ne bomo pa teh podatkov zbirali, razen ko so potrebni za zagotavljanje storitev in potem, ko ste v to privolili.
Preberite večPreberite manj
Third parties

Komu razkrivamo osebne podatke?


Philips lahko v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in/ali veljavno zakonodajo vaše osebne podatke razkrije zunanjim ponudnikom storitev, poslovnim partnerjem ali tretjim osebam. 

Ponudniki storitev

Zunanji ponudniki storitev, s katerimi sodelujemo, nam pomagajo ponujati, zagotavljati, izboljšati, razumeti, prilagoditi, podpirati in tržiti naše storitve.

 

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo naslednjim ponudnikom storitev:

 

  •     Ponudniki IT- in oblačnih storitev

Ti ponudniki storitev priskrbijo potrebno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcijske storitve in/ali povezano tehnologijo, ki je potrebna za izvajanje aplikacije ali zagotavljanje storitev.

 

  •     Plačilo

Sodelujemo s ponudnikom storitev WorldPay, ki obdeluje vaše finančne podatke v povezavi s plačilnimi funkcijami te aplikacije, vključno s trgovinami aplikacij ali drugimi tretjimi osebami, ki obdelujejo vaše plačilo.

Philips od svojih ponudnikov storitev zahteva, da zagotovijo zadostno raven varstva vaših osebnih podatkov, podobno ravni, ki jo zagotavljamo mi. Od naših ponudnikov storitev zahtevamo, da vaše podatke obdelujejo samo v skladu z našimi navodili in samo za posebne namene, ki so omenjeni zgoraj, da imajo dostop do minimalne količine podatkov, ki je potrebna za zagotavljanje določene storitve, in da poskrbijo za varovanje vaših osebnih podatkov.

 

Druge tretje osebe

Philips lahko sodeluje tudi z drugimi tretjimi osebami, ki vaše osebne podatke obdelujejo za svoje namene. Če Philips osebne podatke razkrije tretjim osebam, ki vaše osebne podatke uporabljajo za svoje namene, bo pred razkrivanjem teh osebnih podatkov poskrbel, da boste obveščeni in/ali bo pridobil vaše soglasje v skladu z veljavnimi zakoni. V tem primeru skrbno preberite njihova obvestila o zasebnosti, saj vas obveščajo o njihovih postopkih varstva zasebnosti, vključno s tem, katere vrste osebnih podatkov zbirajo ter kako jih uporabljajo, obdelujejo in varujejo.

 

Občasno se lahko zgodi, da Philips proda podjetje ali del podjetja drugi družbi. Tak prenos lastništva lahko vključuje prenos vaših osebnih podatkov, ki so neposredno povezani s to družbo, kupcu. Philips lahko vse svoje pravice in obveznosti iz svojega obvestila o zasebnosti prosto prenese kateremu koli od svojih lastniško povezanih podjetij, in sicer v povezavi z združitvijo, pripojitvijo, prestrukturiranjem ali prodajo sredstev oziroma na podlagi zakona ali drugače, in lahko vaše osebne podatke prenese kateremu koli od svojih lastniško povezanih podjetij, pravnim naslednikom ali novemu lastniku.

 

Na vašo zahtevo lahko vaše osebne podatke razkrijemo tem tretjim osebam:

 

  •     Delta Dental (samo ZDA).
  •     ONVZ (samo Nizozemska).
  •     Amazon (če je storitev Amazon DRS na voljo v vaši državi in če ste privolili v njeno uporabo).

 

Te tretje osebe vam lahko zagotavljajo svoje storitve. Vaše osebne podatke lahko tem tretjim osebam razkrijemo na vašo zahtevo in/ali v skladu z veljavnimi zakoni.


Vaše osebne podatke bomo hranili tako dolgo, kot bo to potrebno ali dovoljeno za namen, za katerega so bili zbrani. Med kriteriji, ki jih uporabljamo za določanje obdobja hranjenja podatkov, so: (i) dolžina obdobja vaše uporabe aplikacije in storitev; (ii) obstoj pravne obveznosti, ki velja za nas; ali (iii) priporočljivost hranjenja podatkov glede na naš pravni položaj (na primer glede na veljavno zastaranje, pravdo ali regulativne preiskave).We will retain your personal data for as long as needed or permitted in light of the purpose(s) for which the data is collected. The criteria we use to determine our retention periods include: (i) the length of time you use the App and Services; (ii) whether there is a legal obligation to which we are subject; or (iii) whether retention is advisable in light of our legal position (such as in regard to applicable statutes of limitations, litigation or regulatory investigations)Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj

Amazon Dash Replenishment Services
V nekaterih državah podpiramo naše storitve BrushSync Reorder (»BrushSync«). Ko se naročite na BrushSync, bo aplikacija za vas samodejno naročila glave krtačk prek Amazonove storitve Dash Replenishment Service (»DRS«). Za ta namen se boste morali prijaviti v račun pri Amazonu in Amazon vam bo zagotovil svoje storitve. Preberite Amazonove pogoje in določila ter obvestilo o zasebnosti, saj vas obveščajo o Amazonovih postopkih, povezanih z zasebnostjo, vključno s tem, kakšne vrste osebnih podatkov zbira ter kako jih uporablja, obdeluje in varuje.

Ko nastavite naročnino za BrushSync, Amazonu razkrijemo te podatke: serijsko številko vaše naprave, model (številko hx) naprave in kdaj je čas, da se naroči nova glava ščetke (»podatki za BrushSync«).  Za spremljanje vaše naročnine shranimo Amazonov ID stranke. Če prekličete naročnino za BrushSync, bomo tak ID stranke izbrisali.  V vsakem trenutku lahko (i) naročila začasno ustavite ali spremenite z možnostjo »Reorder Settings« (Nastavitve vnovičnih naročil) na strani My Brush Head (Moja glava ščetke) v aplikaciji in/ali (ii) katero koli naročilo prekličete prek Amazona.
 

Ker se vaši podatki za BrushSync in vaš Amazonov ID stranke obdelajo samo za zgoraj navedene namene, ko se naročite na BrushSync, obravnavamo, da je ta obdelava potrebna za izvajanje pogodbe, ki ste jo sklenili, in zakonita na podlagi člena 6.1.(b) uredbe (EU) 2016/679.

Preberite večPreberite manj

Čezmejni prenos
Vaše osebne podatke lahko shranimo in obdelamo v vsaki državi, v kateri imamo prostore ali v njej najamemo ponudnike storitev, in z uporabo storitev potrjujete svoje soglasje z morebitnim prenosom podatkov v države zunaj vaše države stalnega prebivališča, ki lahko ima pravila o varstvu podatkov, ki se razlikujejo od tistih v vaši državi. V nekaterih primerih imajo lahko sodišča, organi pregona, regulativne agencije ali varnostni organi v teh drugih državah pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov.

 

Če bivate v EGP, lahko vaše osebne podatke prenesemo v svoje podružnice ali k ponudnikom storitev v državah zunaj EGP, za katere Evropska komisija meni, da zagotavljajo zadostno raven varstva podatkov v skladu s standardi EGP (celoten seznam teh držav je na voljo tukaj http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). Za prenose iz EGP v države, ki jih Evropska komisija ne obravnava kot take, ki zagotavljajo zadostno varstvo, kot so Združene države, smo uvedli zadostne ukrepe, kot so naša zavezujoča korporativna pravila za podatke strank, dobaviteljev in poslovnih partnerjev in/ali standardne pogodbene klavzule, ki jih je Evropska komisija sprejela za varstvo vaših podatkov. Kopijo teh ukrepov lahko dobite na zgornji povezavi ali pa se obrnite na privacy@philips.com.

Preberite večPreberite manj
Kako dolgo hranimo vaše podatke?
Vaše osebne podatke bomo hranili tako dolgo, kot bo to potrebno ali dovoljeno za namen, za katerega so bili zbrani. Med kriteriji, ki jih uporabljamo za določanje obdobja hranjenja podatkov, so: (i) dolžina obdobja vaše uporabe aplikacije in storitev; (ii) obstoj pravne obveznosti, ki velja za nas; ali (iii) priporočljivost hranjenja podatkov glede na naš pravni položaj (na primer glede na veljavno zastaranje, pravdo ali regulativne preiskave).
Choices and rights

Vaše izbire in pravice

Če želite predložiti zahtevek za dostop do podatkov, popravek, izbris ali omejitev podatkov ali ugovor na obdelavo osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, ali če želite prejeti elektronsko kopijo svojih osebnih podatkov za namen prenosa v drugo družbo (do mere, ki jo pravica do prenosljivosti podatkov omogoča po veljavni zakonodaji), nam lahko pišete na naslov privacy@philips.com. Na vaš zahtevek bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.


V svojem zahtevku jasno izrazite, do katerih osebnih podatkov želite imeti dostop oziroma katere podatke želite popraviti, izbrisati ali omejiti oziroma na obdelavo katerih podatkov želite podati ugovor. Zaradi vaše zaščite lahko odobrimo samo zahtevke glede osebnih podatkov, povezanih z vašim računom, e-poštnim naslovom ali drugimi informacijami o računu, ki jih uporabljate za pošiljanje zahtevka, in morda bomo morali preveriti vašo identiteto, preden odobrimo vaš zahtevek. Vaš zahtevek bomo poskušali izpolniti, kakor hitro bo to v praksi izvedljivo.

 

Če za zbiranje in/ali obdelavo vaših osebnih podatkov potrebujemo vašo privolitev, lahko to kadar koli umaknete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave na podlagi vaše privolitve, preden ste jo umaknili.

 

Upoštevajte, da v primeru, da uveljavite (nekatere) svoje izbire in pravice, morda ne boste več mogli v celoti ali delno uporabljati naših storitev.

Preberite večPreberite manj
We protect your personal data
Varujemo vaše osebne podatke

Philips resno jemlje svojo dolžnost, da podatke, ki nam jih zaupate, zaščiti pred naključnimi ali nepooblaščenimi spremembami, izgubo, zlorabo, razkritjem ali dostopom. Philips s pomočjo različnih varnostnih tehnologij, tehničnih in organizacijskih ukrepov pomaga varovati vaše podatke. Zato smo med drugim uvedli nadzor dostopa, požarne zidove in varne protokole.

Preberite večPreberite manj
Special information for parents
Posebne informacije za starše

Storitve sicer niso namenjene otrokom, kot to opredeljuje zakonodaja, vendar Philipsovi pravilniki določajo, da ravnamo skladno z zakonodajo, ko ta zahteva dovoljenje staršev ali skrbnika pred zbiranjem, uporabo ali razkritjem osebnih podatkov otrok. Prizadevamo si zaščititi potrebe otrok glede zasebnosti ter starše in skrbnike močno spodbujamo, da imajo aktivno vlogo pri zanimanjih in dejavnostih svojih otrok v spletu.

 

Če starši ali skrbniki ugotovijo, da nam je njihov otrok posredoval svoje osebne podatke brez njihovega soglasja, se lahko obrnejo na nas na naslovu privacy@philips.com. Če opazimo, da nam je otrok posredoval svoje osebne podatke, bomo te podatke izbrisali iz svojih arhivov.

Preberite večPreberite manj
Local specific information
Lokalne specifične informacije: vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji (samo ZDA)

Člen 1798.83 kalifornijskega civilnega zakonika našim strankam, ki imajo stalno prebivališče v Kaliforniji, dovoli, da od nas enkrat letno zahtevajo in brezplačno dobijo informacije o morebitnih osebnih podatkih, ki smo jih v preteklem koledarskem letu razkrili tretjim osebam za namene neposrednega trženja. Če je primerno, lahko te informacije vključujejo seznam kategorij posredovanih osebnih podatkov ter imena in naslove vseh tretjih oseb, ki smo jim posredovali te podatke v preteklem koledarskem letu. Če imate stalno prebivališče v Kaliforniji in želite uveljaviti tak zahtevek, obiščite naše spletno mesto o varstvu zasebnosti: http://www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Preberite večPreberite manj
Changes to the privacy notice
Spremembe tega obvestila o zasebnosti

Svoje storitve lahko občasno spremenimo brez predhodnega obvestila. Zato si pridržujemo pravico do občasnih popravkov ali posodobitev tega obvestila o zasebnosti. Ko posodobimo to obvestilo o zasebnosti, bomo posodobili tudi datum na vrhu tega obvestila o zasebnosti.

 

Spodbujamo vas, da redno prebirate najnovejšo različico tega obvestila o zasebnosti.

 

Novo obvestilo o zasebnosti začne veljati takoj po objavi. Če se ne strinjate z novo različico obvestila, spremenite svoje nastavitve ali prenehajte uporabljati naše storitve. Če boste po uveljavitvi teh sprememb še vedno dostopali do naših storitev ali jih uporabljali, potrjujete, da ste seznanjeni z določili nove različice obvestila o zasebnosti in se z njimi strinjate.

Preberite večPreberite manj
Contact

Stik z nami

Če imate kakršna koli vprašanja o tem obvestilu o zasebnosti ali o načinu, kako Philips uporablja vaše osebne podatke, se obrnite na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na naslovu privacy@philips.com. Lahko pa tudi vložite pritožbo pri nadzornem organu, ki je pristojen za vašo državo ali regijo.

 

100719-Philips Oral Healthcare, LLC

22100 Bothell Everett Highway,

Bothell, WA 98021