Obvestilo o zasebnosti za Philips Sonicare


To obvestilo o zasebnosti je bilo nazadnje posodobljeno 16. marca 2018.

Philips Sonicare nudi storitve, ki uporabnikom po svetu zagotavljajo nasvete za izboljšanje ščetkanja zob in navad, povezanih z ustno higieno, ter druge storitve ("Storitve"). To obvestilo o zasebnosti vam bo v pomoč pri razumevanju naših postopkov za varovanje zasebnosti, ko uporabljate naše Storitve, vključno s tem, katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kaj delamo z njimi, ter z vašimi posameznimi pravicami.

 

Philips Sonicare uporablja osebne podatke, ki jih pridobijo ali obdelajo povezana zobna ščetka Philips Sonicare in pripomočki za analizo daha Philips Sonicare ("Naprava") in/ali mobilna aplikacija Philips ("Aplikacija").

 

To obvestilo o zasebnosti se nanaša na osebne podatke, ki jih zbere ali obdela Naprava in/ali Aplikacija, ki jo upravlja oziroma nadzira družba Philips Oral Healthcare, LLC ali katera koli njena povezana družba ali podružnica ("Philips", "naše", "mi" ali "nas").

 

Preberite tudi naše obvestilo o piškotkih in pogoje uporabe, v katerih so opisani pogoji, pod katerimi uporabljate naše Storitve.

Kateri osebni podatki se zbirajo in v kakšne namene  


Osebne podatke prejmemo ali zbiramo, kot je podrobno opisano spodaj, ko nudimo svoje Storitve, med drugim tudi takrat, ko dostopate do Naprave ali Aplikacije, jo prenesete ali namestite oziroma ko uporabljate naše Storitve. Te podatke lahko uporabimo za izvajanje Storitev, ki jih sami zahtevate kot pogodbeno obveznost, za uporabo, nudenje, izboljšanje, prilagajanje, podpiranje in trženje svojih Storitev na osnovi svojega upravičenega interesa ali za usklajevanje z zakonskimi obveznostmi, ki veljajo za nas. Če ne želite, da zbiramo in obdelamo vaše osebne podatke, ne morete uporabljati naših Storitev.
account data

Občutljivi osebni podatkit

Preden zberemo občutljive osebne podatke, vas bomo obvestili in vas prosili za izrecno soglasje. Ti podatki vključujejo cilje, ki jih določite glede ščetkanja in kakovosti daha, podatke o ščetkanju in druge navade/dejavnosti, povezane z ustno nego. Svoje soglasje lahko kadar koli umaknete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave na osnovi soglasja pred umikom vašega soglasja.


Občutljivi osebni podatki

Prosimo vas, da nam ne pošiljate in ne razkrivate nobenih občutljivih osebnih podatkov (npr. številk socialnega zavarovanja, informacij, povezanih z rasnim ali etničnim poreklom, političnimi, verskimi ali drugimi prepričanji, zdravjem, biometričnimi ali genetskimi značilnostmi, kazensko kartoteko ali članstvom v sindikatih) prek Aplikacije ali kako drugače.

Preberite večPreberite manj

Podatki računta

Vaše osebne podatke zbiramo, ko ustvarite račun. V Aplikacijo se lahko prijavite z računom MyPhilips ali s profilom, ki ga imate na družbenih omrežjih. Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaše uporabniško ime, profilno fotografijo, ime, e-poštni naslov, spol, datum rojstva/starost, državo, jezik, zadnjo objavo na Twitterju, naslov URL profila, profil na družbenem omrežju, lokacijo in geslo.

 

  • Zbrani osebni podatki se uporabljajo za ustvarjanje in upravljanje vašega računa. Svoj račun lahko uporabljate za varno prijavo v aplikacijo. Če ustvarite račun MyPhilips za prijavo v aplikacijo, vam bomo poslali pozdravno e-pošto za potrditev vašega uporabniškega imena in gesla, za komunikacijo z vami, kadar boste imeli vprašanja, za pošiljanje obvestil, ki so izključno povezana s storitvijo, ali za neposredna marketinška sporočila, če ste to možnost izbrali. Račun MyPhilips lahko uporabljate tudi za naročilo Philipsovega izdelka ali storitve, sodelovanje v promociji ali igri, sodelovanje pri aktivnosti, ki je povezana s Philipsovo promocijo, na družbenem omrežju (na primer s klikom gumba "Všeč mi je" ali "Deli z drugimi") in sodelovanje pri testiranju izdelkov ali v anketah.
Preberite večPreberite manj
Data filled in by you

Drugi podatki, ki so na voljo

Ti podatki vključujejo odgovore iz pristopnega vprašalnika, pa tudi odgovore na druga vsebinska vprašanja o vaših navadah in dejavnostih, povezanih z ustno nego.

 

  • Zbrani podatki se uporabljajo za izboljšanje vaših navad, povezanih s ščetkanjem in ustno higieno, ter trajno izboljšanje zdravja vaše ustne votline. Tak rezultat dosežemo s spremljanjem vašega napredka in zagotavljanjem priporočil glede ustne nege, ki prispevajo k izpolnitvi vaših ciljev.

Podatki naprave

Specifične informacije o napravi lahko zbiramo, ko dostopate do Naprave, jo namestite ali uporabljate. To vključuje informacije o vaši Napravi, vključno z edinstveno številko uporabniške naprave. Zbiramo tudi podatke o seji in uporabi, ki so povezani z vašo uporabo Naprave.

 

Če uporabljate povezano zobno ščetko Philips Sonicare, Naprava beleži vašo uporabo Naprave, npr. čas uporabe, napolnjenost baterije in podatke, pridobljene s senzorjem, kot so mesto, gibanje in pritisk ščetke, ter vrsto glave ščetke in uporabljeni način ščetkanja, pri tem pa podatke pretoči v Aplikacijo. Ti podatki vključujejo tudi edinstveno številko uporabniške naprave ter podatke o seji in uporabi, tj. informacije o vaši uporabi Naprav(e).

 

  • Zbrani podatki se uporabljajo za spremljanje ščetkanja in sinhronizirajo z vašim prilagojenim 3D-načrtom ust v aplikaciji Sonicare. S tem se ustvari prilagojen program, ki vas takoj opozori na izpuščena mesta, spremlja učinkovitost glave ščetke in vas opozori, ko je treba glavo ščetke zamenjati.

 

Če uporabljate pripomoček za analizo daha Philips Sonicare, Naprava beleži vašo uporabo naprave, npr. čas uporabe, napolnjenost baterije in podatke, pridobljene s senzorjem, kot so plini, ki so stranski proizvod bakterij (VSC), in vlažnost ust, pri tem pa podatke pretoči v Aplikacijo. Ti podatki vključujejo tudi edinstveno številko uporabniške naprave ter podatke o seji in uporabi, tj. informacije o vaši uporabi Naprav(e).

 

  • Zbrane podatke uporabimo, da vam zagotovimo rezultate preizkusa kakovosti daha v realnem času, spremljamo vzorce in vam nudimo prilagojene nasvete za izboljšanje vašega daha in navad, povezanih z ustno nego.
Preberite večPreberite manj
Cookies

Piškotki

Piškotke, oznake in podobne tehnologije uporabljamo za upravljanje, nudenje, izboljšanje, razumevanje in prilagajanje svojih Storitev. Piškotki nam omogočajo prepoznavanje vaše mobilne naprave in zbiranje vaših osebnih podatkov, vključno z edinstveno številko uporabniške naprave, naslovom IP vaše mobilne naprave, vrsto mobilnega internetnega brskalnika ali operacijskega sistema, ki ju uporabljate, podatke o seji in uporabi ali informacije o delovanju, povezanem s storitvijo, tj. informacije o vaši uporabi Aplikacije.

 

Dodatne informacije o uporabi piškotkov ali drugih podobnih tehnologij, ki se uporabljajo v tej Aplikaciji, lahko preberete v našem obvestilu o piškotkih, ki ga lahko najdete med nastavitvami zasebnosti v Aplikaciji.

Preberite večPreberite manj
Location data

Lokacijski podatki

Ko omogočite dostop do lokacijskih podatkov, lahko zberemo podatke o geografski lokaciji vaše mobilne naprave. Zbiranje podatkov o geolokaciji lahko kadar koli blokirate prek nastavitev Aplikacije ali mobilne naprave.

 

  • Ko na strani za podporo uporabite funkcijo "Poiščite Philips v bližini", morate Philipsu posredovati podatke o svoji lokaciji. Če uporabljate naše lokacijske funkcije, vas bomo glede na podatke o lokaciji usmerili do trgovine v vaši bližini ali pa vam bomo posredovali kontaktne podatke za pomoč uporabnikom v vaši državi.

Informacije o transakcijah

Če plačate za naše Storitve, bomo lahko prejeli informacije in potrditve, kot so potrdila o plačilu, vključno s potrdili trgovin z aplikacijami ali tretjih oseb, ki obdelujejo vaša plačila.

 

Oddelek za pomoč uporabnikom

Lahko nam ponudite informacije, povezane z vašo uporabo storitev, vključno z vašo interakcijo s Philipsom in vašimi kontaktnimi podatki, da vam bomo lahko nudili pomoč. Svoje Storitve upravljamo in jih nudimo, kar pomeni, da nudimo pomoč uporabnikom, izboljšujemo, popravljamo in prilagajamo svoje Storitve. Vaše informacije uporabljamo tudi za to, da vam odgovorimo, ko se obrnete na nas.

Combined data

Združeni podatki

Vaš osebne podatke lahko združimo, vključno s podatki računa, drugimi podatki, ki nam jih priskrbite, podatki Naprave, piškotki, lokacijskimi podatki, podatki, zbranimi med vašimi interakcijami in uporabo Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbeni mediji, spletna mesta, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki, naslov IP, piškotki, informacije o napravi, komunikacije, na katere kliknete ali tapnete, lokacijske podrobnosti in obiskana spletna mesta.

 

Združeni podatki se analizirajo in uporabijo za zagotavljanje Storitev, kot so spremljanje vašega ščetkanja in sinhronizacija s prilagojenim 3D-načrtom ust v aplikaciji Sonicare, zagotovitev prilagojenega programa za takojšnje opozarjanje na izpuščena mesta, spremljanje učinkovitosti glave ščetke in opozarjanje, ko je treba glavo ščetke zamenjati, spremljanje vzorcev kakovosti daha, nadzor ter svetovanje. Te podatke lahko združimo, pri čemer odstranimo posamezne osebne podatke, da pripravimo članke, predstavitve, poročila ali druga (marketinška) sporočila, ki jih lahko uporabimo tako za notranje kot zunanje namene in nam pomagajo izboljšati vsebino, delovanje in uporabnost Aplikacije, Naprave in Storitev, prispevajo pa tudi k razvoju novih izdelkov in storitev.

 

Če privolite v prejemanje promocijskih obvestil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki so v skladu z vašimi nastavitvami in obnašanjem na spletu, vam bomo morda poslali marketinška in promocijska obvestila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družbena omrežja. Vaše osebne podatke bomo analizirali in združili, da bomo lahko prilagodili obvestila vašim nastavitvam in obnašanju in vam ponudili bolj relevantno in prilagojeno izkušnjo. Od prejemanja takšnih obvestil se lahko kadar koli odjavite.

Preberite večPreberite manj

Dovoljenja

Aplikacija vas lahko prosi za dovoljenje za dostop do telefona ali senzorjev (npr. za fotoaparat, Wi-Fi, geolokacijo ali Bluetooth) ali drugih podatkov (npr. fotografij, urnika ali stikov) v vaši mobilni napravi.


  • Te podatke uporabljamo, samo ko jih potrebujemo, da vam lahko ponudimo Storitve, in po vašem izrecnem soglasju.
  • Včasih je soglasje tehnični predpogoj operacijskih sistemov vaše mobilne naprave. V tem primeru vas bo Aplikacija morda vprašala za dovoljenje za dostop do takšnih senzorjev ali podatkov, ne bomo pa zbirali takšnih podatkov, če to ni potrebno za uporabo Storitve Aplikacije in brez vašega soglasja.
Preberite večPreberite manj
Third parties

Kdo ima dostop do osebnih podatkov?


Philips lahko v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in/ali veljavno zakonodajo vaše osebne podatke razkrije zunanjim ponudnikom storitev, poslovnim partnerjem ali tretjim osebam.

Ponudniki storitev

Zunanji ponudniki storitev, s katerimi sodelujemo, nam pomagajo nuditi, izboljšati, razumeti, prilagoditi, podpirati in tržiti naše Storitve.

 

Vaše osebne podatke lahko delimo z naslednjimi ponudniki storitev:

 

  • Ponudniki informacijskih in oblačnih storitev.

Ti ponudniki storitev priskrbijo potrebno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcijske storitve in/ali povezano tehnologijo, ki je potrebna za zagon Aplikacije ali nudenje Storitev

 

  • Plačilo

Sodelujemo s ponudniki storitev, ki lahko upravljajo in obdelajo vaše finančne podatke v povezavi s plačilnimi funkcijami te Aplikacije, vključno s trgovinami z aplikacijami ali tretjimi osebami, ki obdelujejo vaša plačila.

Ta ponudnik je WorldPay.

 

Philips od svojih ponudnikov storitev zahteva, da omogočijo zadostno raven zaščite vaših osebnih podatkov, ki je podobna ravni, ki jo nudimo sami. Od svojih ponudnikov storitev zahtevamo, da vaše osebne podatke obdelajo v skladu z našimi navodili in samo za posebne namene, ki so omenjeni zgoraj, da imajo dostop do minimalne količine podatkov, ki je potrebna za zagotavljanje določene storitve, in da poskrbijo za varovanje vaših osebnih podatkov.

 

Druge tretje osebe

Philips lahko sodeluje tudi s tretjimi osebami, ki obdelujejo vaše osebne podatke za svoje lastne namene. Pozorno preberite njihova obvestila o zasebnosti, da se seznanite z njihovimi postopki za varovanje zasebnosti, vključno s tem, katere osebne podatke zbirajo, na kakšen način jih uporabljajo, obdelujejo in varujejo.

 

Če Philips deli osebne podatke s tretjo osebo, ki vaše osebne podatke uporablja za lastne namene, vas bo Philips zagotovo obvestil o tem in/ali pridobil vaše soglasje v skladu z veljavno zakonodajo, preden delimo vaše osebne podatke z drugimi.

 

Občasno se lahko zgodi, da Philips proda podjetje ali del podjetja drugi družbi. Takšen prenos lastništva lahko vključuje prenos vaših osebnih podatkov, ki so neposredno povezani s to družbo, kupcu. Vse naše pravice in dolžnosti v okviru našega obvestila o zasebnosti lahko Philips prosto dodeli kateri koli podružnici v povezavi z združitvijo, prestrukturiranjem ali prodajo sredstev ali v skladu z zakonodajo ali kako drugače, vaše osebne podatke pa lahko prenesemo tudi v katero koli od naših podružnic, naslednic ali novemu lastniku.

 

Vaše osebne podatke lahko delimo z naslednjimi tretjimi osebami:

 

  • ONVZ (samo Nizozemska)

Te tretje osebe vam lahko ponudijo lastne storitve. Vaše osebne podatke lahko delimo z ONVZ na vašo zahtevo in/ali v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Čezmejni prenos

Vaše osebne podatke lahko hranimo in obdelamo v kateri koli državi, kjer imamo zmogljivosti za to oziroma v kateri sodelujemo s ponudniki storitev, in z uporabo Storitev privolite v prenos (morebitnih) informacij v druge države, v katerih nimate prebivališča in v katerih so predpisi glede varovanja podatkov lahko drugačni kot v vaši državi. V določenih okoliščinah imajo lahko sodišča, organi pregona, regulatorne agencije ali varnostni organi v teh drugih državah dostop do vaših osebnih podatkov.

 

Če bivate v EGP, lahko vaše osebne podatke prenesemo v svoje podružnice ali k ponudnikom storitev v državah zunaj EGP, za katere Evropska komisija meni, da nudijo zadostno raven zaščite podatkov v skladu s standardi EGP (celoten seznam teh držav je na voljo tukaj http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm. Za prenose iz EGP v države, za katere Evropska komisija meni, da niso ustrezne, na primer v Združene države, smo uvedli ustrezne ukrepe, kot so naša Pravila družbe za podatke o strankah, dobaviteljih in poslovnih partnerjih in/ali standardne pogodbene klavzule, ki jih je Evropska komisija uvedla za varovanje vaših osebnih podatkov. Kopijo teh ukrepov lahko dobite na zgornji povezavi ali pa se obrnite na privacy@philips.com.

 

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili tako dolgo, kot bo to potrebno ali dovoljeno za namen, za katerega so bili zbrani. Med kriteriji, ki jih uporabljamo za določanje obdobja hranjenja podatkov, so: (i) dolžina obdobja vaše uporabe Aplikacije in Storitev; (ii) obstoj pravne obveznosti, ki velja za nas; ali (iii) priporočljivost hranjenja podatkov glede na naš pravni položaj (na primer glede na veljavno zastaranje, pravdo ali regulatorne preiskave).


We will retain your personal data for as long as needed or permitted in light of the purpose(s) for which the data is collected. The criteria we use to determine our retention periods include: (i) the length of time you use the App and Services; (ii) whether there is a legal obligation to which we are subject; or (iii) whether retention is advisable in light of our legal position (such as in regard to applicable statutes of limitations, litigation or regulatory investigations)Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Spacer
 

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to in-app purchases.

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Grooming App service Providers

These providers deliver specific services for Grooming App such ascalculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj
Choices and rights

Vaše možnosti in pravice

Če želite predložiti zahtevek za dostop do podatkov, popravek, izbris ali omejitev podatkov ali ugovor na obdelavo osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, ali če želite prejeti elektronsko kopijo svojih osebnih podatkov za namen prenosa v drugo družbo (do mere, ki jo pravica do prenosljivosti podatkov omogoča po veljavni zakonodaji), nam lahko pišete na naslov privacy@philips.com. Na vaš zahtevek bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.


V svojem zahtevku jasno izrazite, do katerih osebnih podatkov želite imeti dostop oziroma katere podatke želite popraviti, izbrisati ali omejiti oziroma na obdelavo katerih podatkov želite podati ugovor. Zaradi vaše lastne zaščite lahko odobrimo samo zahtevke glede osebnih podatkov, povezanih z vašim računom, e-poštnim naslovom ali drugimi informacijami o računu, ki jih uporabljate za pošiljanje zahtevka, in morda bomo morali preveriti vašo identiteto, preden odobrimo vaš zahtevek. Vaš zahtevek bomo poskušali odobriti, kakor hitro bo to v praksi izvedljivo.

 

Če se poslužujete (nekaterih od) svojih izbir in pravic, morda ne boste mogli več delno ali v celoti uporabljati naših Storitev.

Preberite večPreberite manj
We protect your personal data
Varujemo vaše osebne podatke

Svojo dolžnost varovanja podatkov, ki jih zaupate družbi Philips, jemljemo resno, kar se tiče varovanja podatkov pred naključnim ali nepooblaščenim spreminjanjem, izgubo, zlorabo, razkritjem ali dostopom. Philips s pomočjo različnih varnostnih tehnologij, tehničnih in organizacijskih ukrepov pomaga zaščititi vaše podatke. Zato smo med drugim uvedli nadzor dostopa, požarne zidove in varne protokole.

Preberite večPreberite manj
Special information for parents
Posebne informacije za starše

Čeprav Storitve niso namenjene otrokom, kot so po veljavni zakonodaji opredeljene, je Philipsova politika usklajena z zakonodajo, saj zahtevamo soglasje staršev ali skrbnikov, preden zbiramo, uporabljamo ali razkrivamo osebne podatke otrok. Zavezani smo k varovanju zasebnosti otrok in toplo spodbujamo starše in skrbnike k aktivni vlogi v spletnih dejavnostih in interesih otrok.

 

Če starši ali skrbniki ugotovijo, da nam je njihov otrok posredoval svoje osebne podatke brez njihovega soglasja, se lahko obrnejo na nas na naslov privacy@philips.com.

Preberite večPreberite manj
Local specific information
Lokalne specifične informacije: vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji (samo ZDA)

Del 1798.83 civilnega zakonika Kalifornije našim strankam, ki so prebivalci Kalifornije, dovoljuje, da od nas enkrat letno zahtevajo in brezplačno prejmejo (morebitne) informacije o osebnih podatkih, ki smo jih v preteklem koledarskem letu razkrili tretjim osebam v namene neposrednega trženja. Takšne informacije vključujejo seznam kategorij posredovanih osebnih podatkov ter imena in naslove vseh tretjih oseb, ki smo jim posredovali te podatke v preteklem koledarskem letu. Če ste prebivalec Kalifornije in želite uveljaviti takšen zahtevek, obiščite naše spletno mesto o varovanju zasebnosti: http://www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Preberite večPreberite manj
Changes to the privacy notice
Spremembe tega obvestila o zasebnosti

Svoje Storitve lahko občasno spremenimo brez predhodnega obvestila. Zato si pridržujemo pravico do občasnih popravkov ali posodobitev tega obvestila o zasebnosti. Ko posodobimo to obvestilo o zasebnosti, bomo posodobili tudi datum na vrhu tega obvestila o zasebnosti.

 

Spodbujamo vas, da redno pregledate zadnjo različico tega obvestila o zasebnosti.

 

Novo obvestilo o zasebnosti stopi v veljavo ob objavi. Če se ne strinjate z novo različico obvestila, spremenite svoje nastavitve ali prenehajte uporabljati naše Storitve. Če boste po uveljavitvi sprememb še vedno dostopali do naših Storitev ali jih uporabljali, potrjujete, da ste seznanjeni z določili nove različice obvestila o zasebnosti in se z njimi strinjate.

Preberite večPreberite manj
Contact

Stik z namis

V primeru vprašanj o tem obvestilu o zasebnosti ali o načinu, na katerega Philips uporablja vaše osebne podatke, se obrnite na našega strokovnjaka za varstvo podatkov na naslovu privacy@philips.com. Lahko pa tudi vložite pritožbo pri nadzornem organu, ki je pristojen za vašo državo ali regijo.

 

Koninklijke Philips N.V.

High Tech Campus 5

5656AE, Eindhoven

Nizozemska