Slovenija
PN banner image

Aplikacija Philips GroomTribe

Obvestilo o zasebnosti

To obvestilo o zasebnosti je bilo nazadnje posodobljeno 28. februarja 2023.

Aplikacija Philips GroomTribe (v nadaljevanju: aplikacija) vam nudi osebno prilagojene storitve za rutino čiščenja kože in britja, individualne svetovalne programe za nego kože in/ali britje, nasvete za oblikovanje in britje obraznih dlak, osebno prilagojene nasvete za najboljše sloge brkov in brade, namige za britje in oblikovanje ter druge storitve (v nadaljevanju: storitve). Aplikacija uporablja osebne podatke, zbrane in obdelane prek aplikacije, vključno z osebnimi podatki, ki jih obdeluje ustrezen električni brivnik Philips, ki ga povežete z aplikacijo (v nadaljevanju: naprava).

 

To obvestilo o zasebnosti vam pomaga razumeti naše prakse v zvezi z zasebnostjo, ko uporabljate naše storitve, vključno s tem, katere osebne in druge podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kaj počnemo z njimi in kakšne so vaše pravice. To obvestilo o zasebnosti se nanaša na osebne podatke, ki jih zbere ali obdela aplikacija, ki jo upravlja oziroma nadzira družba Philips Consumer Lifestyle B.V. ali katera koli njena povezana družba ali podružnica (v nadaljevanju: Philips, naše, mi ali nas).

 

Preberite tudi naše obvestilo o piškotkih in pogoje uporabe, v katerih so opisani pogoji, pod katerimi uporabljate naše Storitve.

Katere osebne podatke zbiramo in za kakšne namene?

 

Osebne in druge podatke sprejemamo ali zbiramo, kot je natančneje opisano spodaj, ko nudimo svoje storitve, vključno z dostopom, prenosom in namestitvijo naprave ali aplikacije ter uporabo naših storitev. Te osebne podatke lahko uporabljamo kot pogodbeno potrebne za zagotavljanje storitve, ki ste jo zahtevali, in sicer tako, da izvajamo, nudimo, izboljšujemo, prilagajamo, podpiramo in tržimo svoje storitve na podlagi svojega upravičenega interesa ali da izpolnimo zakonske obveznosti, ki veljajo za nas. Vaše osebne podatke povezujemo z edinstvenimi identifikatorji. Če ne želite, da zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke, morda ne boste mogli uporabljati storitev.

podatki računa

Občutljivi osebni podatki

Pred zbiranjem občutljivih osebnih podatkov vas bomo o tem obvestili in prosili za izrecno soglasje v skladu s členom 9.2(a) Uredbe (EU) 2016/679. Ti podatki lahko vključujejo:

 

 • Vašo fotografijo kože ali obraza in telesne lastnosti, kot so oblika obraza, barva dlak, rast dlak;

 

 • Podatke o brivniku in rutini za nego kože (vključno s serijsko številko in modelom brivnika, uporabo tekočine CleanPod, pogostostjo in trajanjem, podatki o seji in uporabi, časom, nastavitvami hitrosti, ravnjo energije v bateriji ter napredkom britja, prirezovanja in česanja);

 

 • Podatke o koži (barva in tip); vrednosti meritev kože, podatke o težavah s kožo in britjem, podatke o vaši rutini čiščenja kože; podatke o bradi (vrsta, rast dlak);

 

 • Podatke o življenjskem slogu in dobrem počutju (rutina, spanje, stres in okolje);

 

 • Odgovore na vprašalnike.

 

Te podatke uporabljamo za nudenje storitev, vključno z nudenjem osebno prilagojenih nasvetov za oblikovanje in britje obraznih dlak. To počnemo prek e-poštnih sporočil, potisnih obvestil, vsebin v aplikaciji ter sporočil v aplikaciji. Nudimo vam tudi osebno prilagojene nastavitve naprave.

 

Če ne podate soglasja, bodo ti podatki ostali v vaši mobilni napravi, kjer jih Philips ne bo mogel videti. Če uporabljate senzor SkinAnalyst (za iPhone), upoštevajte, da iPhone posname podrobno sliko vaše kože, ki jo pošlje v aplikacijo. Ta fotografija je shranjena v vašem iPhoneu.

 

V napravah, ki to podpirajo, aplikacija uporablja fotoaparat TrueDepth, kar omogoča funkcijo sledenja obrazu. Natančneje, aplikacija uporablja funkcijo sledenja obrazu za predogled različnih slogov brade na vašem obrazu. Podatki iz fotoaparata TrueDepth so uporabljeni v realnem času – teh podatkov ne hranimo v svojih strežnikih in jih ne delimo s tretjimi osebami.

 

Poleg zgoraj navedenega vas prosimo, da nam prek aplikacije ali kako drugače ne pošiljate in ne razkrivate kakršnih koli občutljivih osebnih podatkov (npr. številk socialnega zavarovanja in podatkov, povezanih z rasnim ali etičnim poreklom, političnimi, verskimi, filozofskimi ali drugimi prepričanji, zdravjem, spolnim življenjem ali spolno usmerjenostjo, biometričnimi ali genetskimi značilnostmi, kazensko evidenco ali članstvom v sindikatih).

Preberite večPreberite manj

Podatki o računu

Vaše osebne podatke zbiramo, ko ustvarite račun. V aplikacijo se lahko prijavite z računom MyPhilips ali s profilom na družabnem omrežju, vključno z Applovim računom.

 

 • Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaše ime, e-poštni naslov, državo, jezik in geslo. Obdelujemo tudi podatke o vaši uporabi aplikacije, vključno s podatki o seji, prijavi in preverjanju pristnosti, ki jih uporabljamo za upravljanje vašega računa.

 

 • Če se prijavite prek družabnih omrežij, lahko osebni podatki, ki jih zbiramo, vključujejo vaš osnovni javni profil (npr. polno/skrajšano ime, profilno fotografijo, identifikator, spol, URL profila, rojstni dan, domačo stran in lokacijo) in vaš e-poštni naslov, ki ga uporabljamo za namen preverjanja pristnosti. V tem primeru lahko ponudnik družabnega omrežja zbira podatke o tem, da uporabljate aplikacijo in se vanjo prijavljate z računom družabnega omrežja. Preberite obvestilo o zasebnosti ponudnika družabnega omrežja (npr. Facebook, Google, Apple), da se seznanite z njihovimi postopki za varovanje zasebnosti, vključno s tem, katere osebne podatke zbirajo ter na kakšen način jih uporabljajo, obdelujejo in varujejo.

 

 • Vaše podatke o računu uporabljamo za ustvarjanje in upravljanje vašega računa ter nudenje osebno prilagojenih storitev. Svoj račun lahko uporabite za varno prijavo v aplikacijo. Če ustvarite račun MyPhilips za prijavo v aplikacijo, vam bomo poslali pozdravno e-pošto za potrditev vašega uporabniškega imena in gesla, za komunikacijo z vami, kadar boste imeli vprašanja, za pošiljanje obvestil, ki so izključno povezana s storitvijo, ali za neposredna marketinška sporočila, če ste to možnost izbrali. Račun MyPhilips lahko uporabljate tudi za naročilo Philipsovega izdelka ali storitve, sodelovanje v promociji ali igri, sodelovanje pri aktivnosti na družabnem omrežju, ki je povezana s Philipsovo promocijo (na primer s klikom gumba "Všeč mi je" ali "Deli z drugimi") in sodelovanje pri preizkušanju izdelkov ali v anketah.

 

Ker uporabljamo podatke vašega računa za nudenje storitev, to obdelavo smatramo kot nujno za veljavnost pogodbe, katere stranka ste, in kot zakonito po členu 6.1(b) Uredbe (EU) 2016/679.

Preberite večPreberite manj

Philips Image

Piškotki in analitika

Za izvajanje, nudenje, izboljševanje, razumevanje in prilagajanje storitev uporabljamo piškotke, oznake in podobne tehnologije (v nadaljevanju: piškotke). Piškotki nam omogočajo prepoznavanje vaše mobilne naprave in zbiranje vaših osebnih in drugih podatkov, vključno z edinstveno številko uporabniške naprave, naslovom IP vaše mobilne naprave, vrsto mobilnega internetnega brskalnika ali operacijskega sistema, ki ju uporabljate, podatke o seji in uporabi ter podatke o delovanju, povezanem s storitvijo, tj. podatke o vaši uporabi aplikacije. Na podlagi naslova IP vaše mobilne naprave ter podatkov o operaterju kartice SIM vam lahko prikazujemo tudi vsebine, specifične za državo (vključno z informacijami v vašem lokalnem jeziku).

 

Ko podate soglasje za deljenje podatkov iz aplikacije za pomoč pri izboljšanju aplikacije in prejemanje osebno prilagojenih storitev, zbiramo in obdelujemo podatke o uporabi aplikacije, kot je podrobneje opredeljeno spodaj. Pri tem lahko uporabljamo več ponudnikov storitev, ki v našem imenu in po naših navodilih obdelujejo vaše podatke iz aplikacije. Naši ponudniki storitev uporabljajo piškotke, s katerimi nam pomagajo zbirati vaše podatke:

 

 • Adobe Analytics (storitev analitike)
 • Adjust (storitev analitike)
 • Apptentive (storitev za povratne informacije in sporočanje)
 • Branch Metrics (storitev za analizo uporabnikovega dostopa in uporabe)
 • Google Firebase (storitev za izboljšanje delovanja aplikacije)

 

V aplikaciji lahko kadar koli zavrnete zbiranje podatkov s piškotki.

 

 

Dodatne informacije o uporabi piškotkov v tej aplikaciji lahko preberete v našem obvestilu o piškotkih, ki ga najdete med nastavitvami zasebnosti v aplikaciji. Upoštevajte, da lahko za nudenje bolj osebno prilagojene izkušnje obdelujemo vaše analitične podatke, in sicer z namenom prikazovanja prave vsebine, ter za pošiljanje priporočil, sporočil v aplikaciji in potisnih obvestil. Vaše podatke iz piškotkov in analitične podatke lahko uporabimo tudi za postavljanje vprašanj ali pošiljanje vabil k sodelovanju v anketah in raziskovalnih projektih. Če se odločite sodelovati, obdelujemo prijavne podatke vašega računa, odgovore, mnenja in izkušnje. Vaše osebne podatke uporabljamo za izboljšanje storitev in razvoj novih izdelkov na področju aparatov za moško nego. Upoštevajte, da analitične podatke obdelujemo samo po tem, ko ste nam za to podali soglasje v skladu s členom 6.1(a) Uredbe (EU) 2016/679.

Preberite večPreberite manj

Podatki, ki jih vi izpolnite

Podatki o ocenah in mnenjih

 

Če napišete oceno v trgovinah z aplikacijami, vaše komentarje pregledamo in obdelamo z namenom izboljšanja izdelka. Razen če od nas to zahtevate, teh podatkov ne povezujemo s prijavnimi podatki za vaš račun ali katerimi koli drugimi vašimi podatki, ki jih posedujemo. Vidimo lahko le vaše uporabniško ime v trgovini z aplikacijami in vaše komentarje. V tem primeru obdelava vaših podatkov za pomoč uporabnikom temelji na upravičenem interesu družbe Philips in je zakonita po členu 6.1(f) Uredbe (EU) 2016/679. Kadar zahtevate pomoč uporabnikom, vas vodimo skozi postopek pomoči uporabnikom, kot je opisano v spodnjem razdelku Pomoč uporabnikom.

Podatki za pomoč uporabnikom

Ko zahtevate pomoč uporabnikom, nam lahko posredujete podatke, povezane s svojo uporabo storitev, vključno s svojo interakcijo s Philipsom in svojimi kontaktnimi podatki, da vam bomo lahko nudili pomoč. Svoje storitve izvajamo in jih nudimo, vključno z nudenjem pomoči uporabnikom, izboljšujemo, popravljamo in prilagajamo. Vaše podatke uporabljamo tudi za to, da vam odgovorimo, ko se obrnete na nas. Obdelava vaših podatkov za pomoč uporabnikom je nujna za izvajanje pogodbe, katere stranka ste, in je zakonita po členu 6.1(b) Uredbe (EU) 2016/679. V nekaterih primerih obdelava vaših podatkov za pomoč uporabnikom temelji na upravičenem interesu družbe Philips in je zakonita po členu 6.1(f) Uredbe (EU) 2016/679.

Lokacijski podatki

Združeni podatki

Vaše osebne podatke lahko združimo – vključno s podatki računa, piškotki itd. – z drugimi podatki, zbranimi med vašimi interakcijami in uporabo Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družabna omrežja, spletna mesta, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki, vključno z naslovi IP, piškotki, podatki o mobilni napravi, komunikacijami, pri katerih kliknete ali tapnete, in podatki o obiskanih spletnih mestih.

 

Vaše združene podatke lahko analiziramo za nudenje storitev (kot so osebno prilagojena rutina za čiščenje kože in britje; individualni svetovalni programi za nego kože in/ali britje; nasveti za oblikovanje in britje obraznih dlak; osebno prilagojeni nasveti za najboljše sloge brkov in brade; namigi za britje in oblikovanje) ter si z njimi pomagamo pri izboljšavah vsebin, funkcionalnosti in uporabnosti aplikacije ter naprave in storitev, pa tudi za razvoj novih izdelkov in storitev s področja moške nege. V tem primeru obdelava vaših združenih podatkov temelji na upravičenem interesu družbe Philips in je zakonita po členu 6.1(f) Uredbe (EU) 2016/679.

 

Če privolite v prejemanje promocijskih obvestil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki so lahko relevantna za vas glede na vaše preference in vedenje na spletu, vam lahko pošiljamo trženjska in promocijska obvestila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družabna omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili ustreznejšo in bolj osebno prilagojeno doživetje, lahko analiziramo vaše združene podatke. Privoljenje lahko kadar koli umaknete in se odjavite od tovrstnega obveščanja.

Preberite večPreberite manj

Združeni podatki

Dovoljenja

Aplikacija lahko prosi za dovoljenje za dostop do shrambe datotek v vaši mobilni napravi, senzorjev in drugih funkcij (npr. fotografij, urnika, stikov, fotoaparata, povezave Wi-Fi, lokacije in povezave Bluetooth). Dostop zahtevamo, kadar je to nujno potrebno za nudenje storitev, kot je natančneje opisano spodaj.

 

 • Povezavi Bluetooth in Wi-Fi. Aplikacija zahteva dostop do povezave Wi-Fi, da se lahko poveže v internet. Povezavo Wi-Fi/Bluetooth potrebuje tudi za povezavo vaših naprav z aplikacijo. Povezavo Bluetooth/Wi-Fi lahko kadar koli blokirate v nastavitvah mobilne naprave.

 

 • Lokacija. Operacijski sistemi Android za vzpostavitev povezave z napravo pri nekaterih modelih naprav zahtevajo podatke o okvirni lokaciji. Operacijski sistemi iOS zahtevajo podatek o lokaciji, da lahko prepoznajo, kdaj sta aplikacija in naprava v bližini. Philips teh podatkov na noben način ne bo obdeloval. Ti podatki bodo ostali v vaši mobilni napravi, kjer Philips ne bo imel dostopa do njih. Zbiranje podatkov o lokaciji lahko kadar koli blokirate v nastavitvah mobilne naprave.

 

 • Datoteke. Aplikacija zahteva dostop do datotek v mobilni napravi, da lahko shrani nastavitve jezika in ostale datoteke, ki jih aplikacija uporablja za delovanje (npr. navodila, grafike, predstavnostne datoteke ali druga velika programska sredstva). Če izbrišete aplikacijo, se ti podatki izbrišejo iz vaše naprave.

 

 • Fotografije in predstavnost. Če svojemu profilu dodate profilno sliko, aplikacija zahteva soglasje za dostop do fotoaparata ali fotogalerije v mobilni napravi. Operacijski sistemi Android lahko zahtevajo soglasje za dostop do videoposnetkov, toda aplikacija bo dovoljenje uporabila samo zato, da vam bo omogočila nalaganje slike.

 

 • Včasih je soglasje tehnični predpogoj operacijskega sistema vaše mobilne naprave. V tem primeru vas bo aplikacija morda vprašala za soglasje za dostop do določenih senzorjev ali podatkov, toda teh podatkov, če to ni potrebno za nudenje storitev, ne bomo zbirali.

 

S kom delimo vaše osebne podatke?

Philips lahko v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in/ali veljavno zakonodajo vaše osebne podatke razkrije zunanjim ponudnikom storitev, poslovnim partnerjem ali tretjim osebam.

 

 

Ponudniki storitev

Zunanji ponudniki storitev, s katerimi sodelujemo, nam pomagajo nuditi, izboljšati, razumeti, prilagoditi, podpirati in tržiti naše storitve.

 

Vaše osebne podatke lahko delimo z naslednjimi ponudniki storitev:

 

 

 • Ponudniki informacijskih in oblačnih storitev. Ti ponudniki storitev priskrbijo potrebno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcijske storitve in/ali povezano tehnologijo, ki je potrebna za zagon aplikacije ali nudenje storitev.

 

Philips od svojih ponudnikov storitev zahteva, da omogočijo zadostno raven zaščite vaših osebnih podatkov, ki je podobna ravni, ki jo nudimo sami. Od svojih ponudnikov storitev zahtevamo, da vaše osebne podatke obdelujejo v skladu z našimi navodili in samo za namene, ki so opredeljeni zgoraj, da imajo dostop do minimalne količine podatkov, ki je potrebna za zagotavljanje določene storitve, in da poskrbijo za varovanje vaših osebnih podatkov.

 

Druge tretje osebe

Philips lahko sodeluje tudi s tretjimi osebami, ki obdelujejo vaše osebne podatke za svoje lastne namene. Če Philips deli osebne podatke s tretjimi osebami, ki vaše osebne podatke uporabljajo za lastne namene, vas bo Philips pred deljenjem vaših osebnih podatkov zagotovo obvestil o tem in/ali pridobil vaše soglasje v skladu z veljavno zakonodajo. V tem primeru pozorno preberite njihova obvestila o zasebnosti, da se seznanite z njihovimi postopki za varovanje zasebnosti, vključno s tem, katere osebne podatke zbirajo ter na kakšen način jih uporabljajo, obdelujejo in varujejo.

 

Philips včasih proda podjetje ali del podjetja drugemu lastniku. V prenos lastništva na novega lastnika so lahko vključeni tudi vaši osebni podatki, ki so neposredno povezani s tem podjetjem. Vse naše pravice in dolžnosti v okviru našega obvestila o zasebnosti lahko Philips prosto dodeli kateri koli podružnici v povezavi z združitvijo, prevzemom, prestrukturiranjem ali prodajo sredstev ali v skladu z zakonodajo ali kako drugače, vaše osebne podatke pa lahko prenesemo tudi na katero koli od naših podružnic, naslednic ali na novega lastnika.

Vaše osebne podatke lahko na vašo zahtevo delimo z naslednjimi tretjimi osebami: Amazon (če je storitev Amazon DRS na voljo v vaši državi – več podrobnosti najdete spodaj). Te tretje osebe vam lahko nudijo svoje storitve. Vaše osebne podatke lahko na vašo zahtevo in/ali v skladu z veljavno zakonodajo delimo s temi tretjimi osebami.

 

Upoštevajte: ko se v aplikacijo prijavite prek Facebookovega SDK-ja, omogočite, da Facebook prek SDK-ja zbira naslednje podatke:

 

 • Dogodki v aplikaciji: To se nanaša na splošne dogodke v aplikaciji (npr. namestitev aplikacije, zagon aplikacije) in drugo standardno beleženje za metrike izdelka (npr. nalaganje SDK-ja in učinkovitost delovanja SDK-ja).
 • Podatki za konfiguracijo: Ko se uporabnik prijavi, SDK v ozadju izvaja periodične zahtevke za samodejno upravljanje življenjske dobe žetona za dostop.
 • Informacije o napakah: SDK beleži informacije o napakah, vključno s tistimi med inicializacijo SDK-ja, kar lahko vključuje uporabniški ID posameznikov, ki so prijavljeni v Facebook.
 • Kratkoročni podatki: SDK meri nekatere dejavnosti uporabnika za namene preprečevanja prevar in zlorab. Ti podatki se hranijo zelo kratek čas za uporabnike, ki niso prijavljeni v Facebook.

 

Facebook lahko zbira tudi analitične podatke o vaši uporabi SDK-ja, podatke o imenu aplikacije, ki jo uporabljate, datum avtorizacije prijave in morebitne URL-je, povezane z vašo prijavo. Več o tem, kako Facebook uporablja vaše podatke, lahko preberete v Facebookovem Pravilniku o podatkih. Upoštevajte, da je funkcionalnost prijave s Facebookovim računom popolnoma izbirna. Vedno vam bomo omogočali tudi prijavo z računom MyPhilips.

 

Storitve Amazon Alexa/Amazon Dash Replenishment Services (DRS)

Spretnost za čistilni vložek brivnika Philips (v nadaljevanju: spretnost) vam omogoča, da Philipsov račun povežete z Amazonovim računom in uživate v storitvah Amazon Dash Replenishment Services (DRS), ki jih nudi Amazon.

Philips in Amazon pri povezovanju vaših računov neodvisno izvajate tehnične ukrepe za preverjanje vaše identitete. Philips deli identifikatorje računa, vendar pa z Amazonom ne deli prijavnih podatkov za vaš račun, kamor sodita tudi ime in e-poštni naslov. Poleg tega ne zbiramo, ne obdelujemo in z Amazonom ne delimo nobenih glasovnih podatkov.

 

Če omogočite storitev DRS, vam bo Philips omogočil, da z Amazonom delite podatke o brivniku (serijsko številko in model) ter skupno dnevno porabo tekočine CleanPod), da bo lahko Amazon za vas samodejno izvedel naročila čistilnih vložkov za brivnik Philips. Naročilo prek Amazona lahko kadar koli začasno ustavite, spremenite ali prekličete.

 

Ob tem razumete, da podatki o brivniku predstavljajo vaše osebne podatke. Razumete tudi, da vam Amazon nudi svoje storitve, ter da nam s podanim soglasjem naložite, da delimo vaše osebne podatke z Amazonom. Amazon lahko vaše osebne podatke obdeluje v državah, v katerih nimate prebivališča in v katerih morda ne zagotavljajo ustrezne zaščite osebnih podatkov. Soglasje lahko kadar koli prekličete, in sicer tako da onemogočite spretnost. Za dodatne informacije preberite Amazonovo Obvestilo o zasebnosti in Pogoje uporabe.

 

Čezmejni prenos

Vaše osebne podatke lahko hranimo in obdelujemo v kateri koli državi, kjer imamo zmogljivosti za to oziroma v kateri sodelujemo s ponudniki storitev. Z uporabo storitev potrjujete prenos (morebitnih) podatkov v druge države, v katerih nimate prebivališča in v katerih so predpisi glede varovanja podatkov lahko drugačni kot v vaši državi. V določenih okoliščinah imajo lahko sodišča, organi pregona, regulatorne agencije ali varnostni organi v teh drugih državah dostop do vaših osebnih podatkov.

 

Če se nahajate v evropskem gospodarskem prostoru (EEA), se vaši osebni podatki lahko prenesejo v naše podružnice ali k ponudnikom storitev v državah izven EEA, za katere Evropska komisija prepoznava, da nudijo ustrezno raven zaščite podatkov v skladu s standardi EEA (celoten seznam teh držav je na voljo tukaj).

Za prenose iz EEA v države, ki jih Evropska komisija ne prepoznava kot primerne, na primer Združene države Amerike, smo za zaščito vaših osebnih podatkov sprejeli ustrezne ukrepe, kot so Zavezujoča pravila družbe za podatke strank, dobaviteljev in poslovnih partnerjev in/ali standardna pogodbena določila, ki jih je opredelila Evropska komisija za zaščito vaših osebnih podatkov. Kopijo teh ukrepov lahko pridobite na zgoraj navedeni povezavi ali tako, da se obrnete na nas tukaj.

Preberite večPreberite manj

Izbire in pravice

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kot je potrebno ali dovoljeno za namen, za katerega so bili zbrani. Med kriteriji, ki jih uporabljamo za določanje obdobja hranjenja podatkov, so: (i) dolžina obdobja vaše uporabe aplikacije in storitev; (ii) obstoj pravne obveznosti, ki velja za nas; ali (iii) priporočljivost hranjenja podatkov glede na naš pravni položaj (na primer glede na veljavno zastaranje, pravdo ali regulatorne preiskave).

Vaše možnosti in pravice

Če želite predložiti zahtevek za dostop do podatkov, popravek, izbris ali omejitev podatkov ali ugovor na obdelavo osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali, ali če želite prejeti elektronsko kopijo svojih osebnih podatkov za namen prenosa v drugo družbo (do mere, ki jo pravica do prenosljivosti podatkov omogoča po veljavni zakonodaji), se lahko obrnete na nas tukaj.

 

V svojem zahtevku jasno izrazite, do katerih osebnih podatkov želite imeti dostop oziroma katere podatke želite popraviti, izbrisati ali omejiti oziroma na obdelavo katerih podatkov želite podati ugovor. Zaradi vaše lastne zaščite lahko odobrimo samo zahtevke glede osebnih podatkov, povezanih z vašim računom, e-poštnim naslovom ali drugimi podatki o računu, ki jih uporabljate za pošiljanje zahtevka, in morda bomo morali preveriti vašo identiteto, preden odobrimo vaš zahtevek. Vaš zahtevek bomo poskušali odobriti, kakor hitro bo to v praksi izvedljivo.

Upoštevajte:

 

 • Kjer zbiramo in/ali obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi vašega soglasja, lahko slednje kadar koli umaknete, kar pa ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi soglasja v času preden ste ga umaknili.
 • Ko obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi pravne obveznosti, ki velja za nas, vključno s primeri, ko stopite v stik z nami zaradi izvrševanja svojih pravic, smatramo, da je ta obdelava zakonita v skladu s členom 6.1(c) Uredbe (EU) 2016/679.
 • Kjer se zanašamo na veljavnost pogodbe za obdelavo vaših osebnih podatkov za namene nudenja storitev, morda ne bomo mogli nuditi storitev, če ne prejmemo vaših podatkov.
 • Vaše podatke bomo obdelovali samo za upravičene interese družbe Philips, po tem ko smo presodili, da obdelovanje ne bo prekomerno poseglo v vaše pravice in interese glede zasebnosti.
 • Če se poslužujete (nekaterih od) svojih izbir in pravic, morda ne boste mogli več delno ali v celoti uporabljati naših storitev.
Preberite večPreberite manj

Varujemo vaše osebne podatke

Varujemo vaše osebne podatke

 

Svojo dolžnost varovanja podatkov, ki jih zaupate družbi Philips, jemljemo resno. Podatke tako varujemo pred naključnim ali nepooblaščenim spreminjanjem, izgubo, zlorabo, razkritjem ali dostopom. Philips uporablja različne varnostne tehnologije ter tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi si pomaga pri varovanju vaših podatkov. Tako smo med drugim uvedli nadzor dostopa, požarne zidove in varne protokole.

Preberite večPreberite manj

Posebne informacije za starše

Posebne informacije za starše

 

Čeprav storitve niso namenjene otrokom, družba Philips spoštuje zakonodajo, ki predpisuje, da pred zbiranjem, uporabo ali razkritjem osebnih podatkov o otrocih za dovoljenje zaprosi starše ali skrbnike. Zavezani smo k varovanju zasebnosti otrok in toplo spodbujamo starše in skrbnike k aktivni vlogi v spletnih dejavnostih in interesih otrok.

 

Če starši ali skrbniki ugotovijo, da nam je njihov otrok posredoval svoje osebne podatke brez njihovega soglasja, se lahko obrnejo na nas tukaj. Če opazimo, da nam je otrok posredoval svoje osebne podatke, bomo te podatke izbrisali iz svojih zbirk.

Preberite večPreberite manj

Spremembe obvestila o zasebnosti

Spremembe tega obvestila o zasebnosti

 

Svoje storitve lahko občasno spremenimo brez predhodnega obvestila. Zato si pridržujemo pravico do občasnih popravkov ali posodobitev tega obvestila o zasebnosti. Ko posodobimo to obvestilo o zasebnosti, bomo posodobili tudi datum na vrhu tega obvestila o zasebnosti.

 

Spodbujamo vas, da redno pregledate zadnjo različico tega obvestila o zasebnosti.

Novo obvestilo o zasebnosti stopi v veljavo takoj po objavi. Če se ne strinjate z novo različico obvestila, spremenite svoje nastavitve ali prenehajte uporabljati naše storitve. Če boste po uveljavitvi sprememb še vedno dostopali do naših storitev ali jih uporabljali, potrjujete, da ste seznanjeni z določili nove različice obvestila o zasebnosti in se z njimi strinjate.

Preberite večPreberite manj

Standortdaten Image

Stik z nami

V primeru vprašanj o tem obvestilu o zasebnosti ali o načinu, na katerega Philips uporablja vaše osebne podatke, se lahko obrnete na Philips in našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov tukaj. Lahko pa tudi vložite pritožbo pri nadzornem organu, ki je pristojen za vašo državo ali regijo.

 

Philips Consumer Lifestyle B.V.

High Tech Campus 5, 5656 AE,

Eindhoven, Nizozemska

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.