Obvestilo o zasebnosti

To obvestilo je bilo nazadnje posodobljeno 7. januarja 2019

Ta aplikacija vam nudi individualiziran postopek za čiščenje kože in britje; individualne svetovalnje za nego kože in/ali programe za britje, nasvete za oblikovanje brade in britje; individualizirane nasvete za najboljše oblikovanje brade; namige za britje in oblikovanje ter druge storitve (v nadaljevanju: "storitve").

To obvestilo o zasebnosti vam pomaga razumeti naše prakse v zvezi z zasebnostjo, ko uporabljate naše storitve, vključno katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kaj počnemo z njimi, prav tako kot vaše individualne pravice.


Ta aplikacija uporablja osebne podatke, ki jih zbira ali obdeluje zadevni električni brivnik Philips ("naprava") in/ali ta mobilna aplikacija ("aplikacija").

To obvestilo o zasebnosti velja za osebne podatke, ki jih zbira ali obdeluje naprava in/ali aplikacija, ki jo nadzoruje ali je pod nadzorom družbe Koninklijke Philips N.V. ali katere od njenih podružnic ali hčerinskih družb ("Philips", "naše", "mi" ali "nas").


Preberite tudi naše obvestilo o piškotkih in pogoje uporabe, ki opisujejo pogoje, pod katerimi uporabljate naše storitve.

Kateri osebni podatki se zbirajo in za katere namene

 

Prejmemo ali zbiramo osebne podatke, kot je podrobneje opisano spodaj, ko vam nudimo naše storitve, vključno z dostopom, prenosom, namestitvijo naprave ali aplikacije ali uporabo naših storitev. Te osebne podatke lahko uporabljamo za izvajanje storitev, ki jih zahtevate kot nujno sestavino pogodbe, za delovanje, zagotavljanje, izboljšanje, prilagajanje, podporo in trženje naših storitev na podlagi našega zakonitega interesa ali za izpolnitev zakonske obveznosti, katere smo lahko predmet. Če ne želite, da zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke, storitev morda ne boste mogli uporabljati.

podatki računa

Občutljivi osebni podatki

ZPreden bomo zbirali občutljive osebne podatke, vas bomo obvestili in prosili za vaše izrecno soglasje. Ti podatki vključujejo fotografijo kože ali obraza; fizične lastnosti, kot so oblika obraza, barva dlak, rast dlak; vašo rutino britja in nege kože (pogostost in trajanje); podatke o vaši koži (barva in vrsta);  vrednosti za merjenje kože bradi (vrsta, rast dlak); in vašemu načinu življenja in podatke o dobrem počutju (rutina, spanje, stres in okolje). Svojo soglasje lahko kadarkoli umaknete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave na podlagi soglasja, danega pred umikom vašega soglasja.

podatki računa

Občutljivi osebni podatki

Prosimo vas, da nam ne pošiljate ali nam razkrivate kakršnekoli občutljive osebne podatke (npr. številke socialnega varstva, podatke v zvezi z rasnim ali etičnim poreklom, politična mnenja, verska ali druga prepričanja, zdravje, biometrične ali genetske karakteristike, kriminalno ozadje ali članstvo v sindikatih) na ali preko aplikacije ali drugače.

podatki računa

Podatki računa

Vaše osebne podatke zbiramo, ko ustvarite račun. V aplikacijo se lahko prijavite z uporabo računa MyPhilips ali z uporabo vašega profila na socialnem mediju. Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo vaše uporabniško ime, profilno sliko, ime, e-poštni naslov, spol, rojstni datum/starost, državo, jezik, zadnji tweet, profil URL, profil na socialnem mediju, lokacijo in geslo.

 

Zbrani osebni podatki so uporabljeni za ustanovitev in upravljanje vašega računa. Vaš račun lahko uporabite za varno prijavo v aplikacijo. Če ustvarite MyPhilips račun za prijavo v aplikacijo, vam bomo poslali pozdravno e-poštno sporočilo, da preverimo vaše uporabniško ime in geslo, komuniciramo z vami v odgovor na vaša vprašanja, da vam pošljemo objave, strogo povezane s storitvijo, ali za komunikacijo neposrednega trženja v primerih, ko ste to izbrali. Vaš MyPhilips račun lahko uporabljate tudi za naročanje izdelka ali storitve Philips, sodelovanje v promociji ali igri, sodelovanje v aktivnosti socialnega medija, povezani s Philips promocijo (na primer s klikom na 'všeč mi je' ali 'deli z drugimi'), ali sodelovanje v testiranju izdelkov ali vprašalnikov.

Preberite večPreberite manj
Podatki, ki jih vi izpolnite

Drugi posredovani podatki

Ti podatki vključujejo fotografijo kože ali obraza; fizične lastnosti, kot je oblika obraza, barva dlak, rast dlak; vašo rutino britja in nege kože (pogostost in trajanje); podatke o vaši koži (barva in vrsta); vrednosti za merjenje kože, zaskrbljenost ali težave s kožo in britjem; podatke o rutini čiščenja vaše kože; podatke o bradi (vrsta, rast dlak); in vašemu načinu življenja in podatke o dobrem počutju (rutina, spanje, stres in okolje) in vaše odgovore na vprašalnik.


Zbrani podatki se uporabljajo za zagotavljanje individualnih nasvetov o stilu in britju. To naredimo tako, da vam pošljemo e-poštna sporočila, potisna obvestila, vsebino znotraj aplikacije in pošiljanje sporočil znotraj aplikacije. Prav tako vam zagotavljamo individualizirane nastavitve naprave.

Preberite večPreberite manj
Podatki naprav

Podatki naprave

Lahko zbiramo podatke o napravi, ko namestite, dostopate do naprave ali jo uporabljate. To vključuje podatke o vaši napravi, vključno z edinstveno uporabniško številko vaše naprave. Prav tako zbiramo podatke o sejah in uporabi, ki so povezane na vašo uporabo naprave.


Če uporabljate povezano pametno brivno napravo ('Connected Smart Shaver Device'), naprava beleži vašo uporabo naprave, kot so čas, nastavitve hitrosti, raven baterije in napredek britja, obrezovanja in ščetkanja ter jih prenese v aplikacijo. Ti podatki vključujejo tudi edinstveno uporabniško številko naprave, podatke o seji in uporabi, ki so informacije o vaši uporabi naprav(-e). Če uporabljate senzor za analizo kože ('Skin Analyst Sensor') (za vaš iPhone), iPhone beleži podrobno sliko vaše kože in jo pošlje aplikaciji. Ta fotografija je shranjena na vašem Iphone-u.

Zbrani podatki se uporabljajo za individualiziranje nastavitev naprave, vam omogočajo vpogled na vašo kožo in na rutino britja ter zagotavljajo osebno svetovanje za kožo in/ali programe britja.
Preberite večPreberite manj
Piškotki

Piškotki

Uporabljamo piškotke, oznake ('tags') ali podobne tehnologije za delovanje, zagotavljanje, izboljšanje, razumevanje in prilagajanje naših storitev. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vašo mobilno napravo in zbiramo vaše osebne podatke, vključno z vašo edinstveno uporabniško številko naprave, IP naslovom vaše mobilne naprave, vrsto mobilnega internetnega brskalnika ali operacijskega sistema, ki ga porabljate, podatke o seji in uporabi ali informacije, povezane z delovanjem storitev, ki so informacije o vaši uporabi aplikacije.

 

Za dodatne informacije o uporabi piškotkov ali drugih podobnih tehnologij, ki se uporabljajo v tej aplikaciji, preberite naše obvestilo o piškotkih, ki ga najdete v nastavitvah zasebnosti aplikacije.

Preberite večPreberite manj
Lokacijski podatki

Lokacijski podatki

Kadar dovolite dostop do lokacijskih podatkov, bomo lahko zbirali podatke o geografski lokaciji vaše mobilne naprave. Zbiranje geografske lokacije lahko kadar koli blokirate preko nastavitev aplikacije ali mobilne naprave.


Podatki o lokaciji vaše naprave bodo uporabljeni za pridobitev podatkov o vremenu in onesnaženosti zraka v lokalnem okolju ter za zagotavljanje individualizirane svetovalne rutine za kožo.


Ko na strani za podporo uporabljate funkcijo 'Poiščite Philips v svoji bližini' ('Find Philips near you'), ste zaprošeni Philipsu posredovati podatke o svoji lokaciji. Če uporabljate naše možnosti lokacije, ki temeljijo na podatkih o vaši lokaciji, boste usmerjeni v trgovino v vaši bližini ali na kontaktne podatke skupini za pomoč potrošnikom v vaši državi.

Preberite večPreberite manj
Združeni podatki

Informacije o transakcijah

Če plačate za naše storitve, lahko prejmemo informacije in potrdila, kot so potrdila o plačilu, vključno od prodajaln aplikacij ali drugih tretjih oseb, ki obdelujejo vaše plačilo.

podatki računa

Pomoč strankam

Lahko nam posredujete informacije v zvezi z vašo uporabo naših storitev, vključno z vašo interakcijo s Philips-om, in kako stopiti v stik z vami, da vam lahko nudimo podporo strankam. Delujemo in nudimo naše storitve, vključno z zagotavljanjem podpore strankam, ter izboljšanjem, popravljanjem in prilagajanjem naših storitev. Vaše podatke uporabljamo tudi, da vam odgovorimo, ko nas kontaktirate.

podatki računa

Kombinirani podatki

Vaše osebne podatke lahko združimo, vključno s podatki o računu, drugimi podatki, ki ste jih posredovali, podatki o napravi, piškotki, podatki o lokaciji, podatki, zbrani med interakcijo in uporabo digitalnih kanalov Philips, kot so socialni mediji, spletne strani, elektronska pošta, aplikacije in povezani izdelki, naslov IP, piškotkih, informacije o napravi, komunikacije, ki jih kliknete ali tapnete, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.


Združeni podatki se analizirajo in uporabijo, da vam zagotavljamo storitve, kot so individualizirano čiščenje kože in rutina britja; programi individualiziranega svetovanja za kožo in/ali britje; nasveti za stil in britje; individualizirano svetovanje glede najboljših stilov obraza; nasveti za britje in oblikovanje; in nam pomagali izboljšati vsebino, funkcionalnost in uporabnost aplikacije, naprave in storitev ter prav tako razviti nove izdelke in storitve.

Če se odločite za prejemanje promocijskih sporočil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki bi lahko bili pomembni za vas na podlagi vaših preferenc in vedenja na spletu, vam lahko pošljemo tržna in promocijska sporočila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so kot mobilne aplikacije in socialni mediji. Da bi lahko komunikacijo prilagodili vašim željam in obnašanju ter vam zagotovili ustreznejšo in prilagojeno izkušnjo, lahko analiziramo in združimo vaše osebne podatke. Od takih komunikacij se lahko kadar koli odjavite.


Če se odločite za prejemanje promocijskih sporočil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki bi lahko bili pomembni za vas na podlagi vaših preferenc in vedenja na spletu, vam lahko pošljemo tržna in promocijska sporočila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so kot mobilne aplikacije in socialni mediji. Da bi lahko komunikacijo prilagodili vašim željam in obnašanju ter vam zagotovili ustreznejšo in prilagojeno izkušnjo, lahko analiziramo in združimo vaše osebne podatke. Od takih komunikacij se lahko kadar koli odjavite.Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj
Tretje osebe
Dovoljenja
Aplikacija lahko zahteva vaše dovoljenje za dostop do telefona ali senzorjev (npr. fotoaparat, Wi-Fi, geografska lokacija ali Bluetooth) ali drugih podatkov (npr. fotografije, koledar ali stiki) na vaši mobilni napravi.


Te podatke uporabljamo samo takrat, ko je to potrebno za zagotavljanje storitev in šele potem, ko ste dali svoje izrecno soglasje.

Včasih je pridobitev dovoljenja tehnični predpogoj za operacijske sisteme vaših mobilnih naprav. V takem primeru lahko aplikacija zahteva vaše dovoljenje za dostop do takih senzorjev ali podatkov, vendar teh podatkov ne bomo zbirali, razen kadar je to potrebno, da vam zagotovimo storitev za aplikacijo in šele potem, ko ste dali soglasje.

S kom se delijo vaši osebni podatki?

Philips lahko vaše osebne podatke razkrije ponudnikom storitev, poslovnim partnerjem ali drugim tretjim osebam v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in/ali veljavno zakonodajo.


Ponudniki storitev

Delamo s ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri upravljanju, zagotavljanju, izboljševanju, razumevanju, prilagajanju, podpori in trženju naših storitev.


Vaše osebne podatke lahko delimo z naslednjimi ponudniki storitev:
 

-          Ponudniki informacijske tehnologije in oblakov
 

Ti ponudniki storitev zagotavljajo potrebno strojno opremo, programsko opremo, mreženje, shranjevanje, transakcijske storitve in/ali podobno tehnologijo, ki je potrebna za izvajanje aplikacije ali zagotavljanje storitev.

Philips zahteva od ponudnikov storitev, da zagotavljajo ustrezno raven varovanja vaših osebnih podatkov, podobno ravni, ki jo mi ponujamo. Od naših ponudnikov storitev zahtevamo, da vaše osebne podatke obdelajo samo v skladu z našimi navodili in samo za zgoraj navedene namene, da imajo dostop do minimalne količine podatkov, ki jih potrebujejo za zagotavljanje določene storitve, in za zaščito varnosti vaših osebnih podatkov.


Philips zahteva od ponudnikov storitev, da zagotavljajo ustrezno raven varovanja vaših osebnih podatkov, podobno ravni, ki jo mi ponujamo. Od naših ponudnikov storitev zahtevamo, da vaše osebne podatke obdelajo samo v skladu z našimi navodili in samo za zgoraj navedene namene, da imajo dostop do minimalne količine podatkov, ki jih potrebujejo za zagotavljanje določene storitve, in za zaščito varnosti vaših osebnih podatkov. Včasih je pridobitev dovoljenja tehnični predpogoj za operacijske sisteme vaših mobilnih naprav. V takem primeru lahko aplikacija zahteva vaše dovoljenje za dostop do takih senzorjev ali podatkov, vendar teh podatkov ne bomo zbirali, razen kadar je to potrebno, da vam zagotovimo storitev za aplikacijo in šele potem, ko ste dali soglasje.Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj
podatki računa

Druge tretje osebe

Philips lahko dela tudi s tretjimi osebami, ki obdelujejo vaše osebne podatke za svoje lastne namene. Prosimo, da skrbno preberete njihova obvestila o zasebnosti, saj v njih obveščajo o svoji praksi glede zasebnosti, vključno s tem, kakšne vrste osebnih podatkov zbirajo, kako jih uporabljajo, obdelujejo in varujejo.


Če Philips deli osebne podatke s tretjo osebo, ki vaše osebne podatke uporablja za lastne namene, vas bo Philips obvestil in/ali pridobil vaše soglasje v skladu z veljavno zakonodajo, preden bomo delili vaše osebne podatke.

Philips včasih proda podjetje ali del podjetja drugi družbi. Tak prenos lastništva lahko vključuje prenos vaših osebnih podatkov, ki so neposredno povezani s tem poslom, v nakupno družbo. Vse naše pravice in obveznosti, ki izhajajo iz našega obvestila o zasebnosti, lahko Philips prosto dodeli kateri koli od naših podružnic, v povezavi z združitvijo, prevzemom, prestrukturiranjem ali prodajo premoženja ali z zakonom ali kako drugače, in lahko prenesemo vaše osebne podatke podatkov kateri koli od naših podružnic, družbam naslednicam ali novemu lastniku.


Če se odločite za prejemanje promocijskih sporočil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki bi lahko bili pomembni za vas na podlagi vaših preferenc in vedenja na spletu, vam lahko pošljemo tržna in promocijska sporočila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so kot mobilne aplikacije in socialni mediji. Da bi lahko komunikacijo prilagodili vašim željam in obnašanju ter vam zagotovili ustreznejšo in prilagojeno izkušnjo, lahko analiziramo in združimo vaše osebne podatke. Od takih komunikacij se lahko kadar koli odjavite.Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj
podatki računa

Čezmejni prenos

Vaši osebni podatki se lahko shranjujejo in obdelujejo v vseh državah, kjer imamo objekte ali v katerih sodelujemo s ponudniki storitev, in z uporabo storitev soglašate s prenosom (če sploh) informacij v države zunaj vaše države stalnega prebivališča, kjer se lahko pravila o varstvu podatkov razlikujejo od pravil vaše države. V določenih okoliščinah so lahko sodišča, organi pregona, regulativne agencije ali varnostni organi v teh drugih državah upravičeni do dostopa do vaših osebnih podatkov.


Če se nahajate v EGP, se lahko vaši osebni podatki prenesejo na naše podružnice ali ponudnike storitev v državah zunaj EGP, ki jim Evropska komisija priznava ustrezno raven varstva podatkov v skladu s standardi EGP (celoten seznam teh podatkov je dostopen na povezavi http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm). Za prenose iz EGP v države, ki jih Evropska komisija ne šteje za primerne, kot so Združene države, smo uvedli ustrezne ukrepe, kot so naša zavezujoča poslovna pravila za podatke o strankah, dobaviteljih in poslovnih partnerjih in/ali standardne pogodbene klavzule, ki jih je sprejela Evropska komisija za zaščito vaših osebnih podatkov. Kopijo teh ukrepov lahko dobite na zgornji povezavi ali se obrnete na nas preko privacy@philips.com.


Če se odločite za prejemanje promocijskih sporočil o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, ki bi lahko bili pomembni za vas na podlagi vaših preferenc in vedenja na spletu, vam lahko pošljemo tržna in promocijska sporočila prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so kot mobilne aplikacije in socialni mediji. Da bi lahko komunikacijo prilagodili vašim željam in obnašanju ter vam zagotovili ustreznejšo in prilagojeno izkušnjo, lahko analiziramo in združimo vaše osebne podatke. Od takih komunikacij se lahko kadar koli odjavite.Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj
podatki računa

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili samo toliko časa, kolikor bo to potrebno ali dovoljeno, glede na namen(-e), za katerega (katere) podatke zbiramo. Merila, ki jih uporabljamo za določitev obdobij hrambe, vključujejo: (i) čas, za katerega uporabljate aplikacijo in storitve; (ii) ali smo podvrženi kakšni zakonski obveznosti; ali (iii) če je zadržanje priporočljivo glede na naš pravni položaj (kot na primer v zvezi z veljavnimi zakoni o zastaranju, pravdnimi postopki ali predpisanimi preiskavami).

Izbire in pravice

Vaše izbire in pravice

Če želite vložiti zahtevo za dostop, popravek, izbris, omejitev ali ugovor za obdelavo osebnih podatkov, ki ste nam jih predhodno posredovali, ali če želite predložiti zahtevo za elektronsko kopijo vaših osebnih podatkov za namene prenosa podatkov v drugo podjetje (v kolikor vam ta pravica do prenosljivosti podatkov pripada na podlagi veljavne zakonodaje) se lahko obrnete na nas preko privacy@philips.com. Na vašo zahtevo bomo odgovorili v skladu z veljavno zakonodajo.


V vaši zahtevi pojasnite, do katerih osebnih podatkov želite dostop, popravek, izbris, omejitev ali ugovor za obdelavo. Za vašo zaščito lahko izvajamo samo zahteve v zvezi z osebnimi podatki, povezanimi z vašim računom, e-poštnim naslovom ali drugimi podatki o računu, ki jih uporabljate za pošiljanje vaše zahteve, in morda bomo morali preveriti vašo identiteto, preden izvedemo vašo zahtevo. Vašo zahtevo bomo poskušali izpolniti takoj, ko bo to razumno izvedljivo.

 

Upoštevajte, da če uporabljate (nekatere) vaše izbire in pravice, morda ne boste mogli več v celoti ali delno uporabljati naših storitev.

Preberite večPreberite manj
Varujemo vaše osebne podatke
Varujemo vaše osebne podatke

Resno jemljemo svojo dolžnost, da zaščitimo podatke, ki jih zaupate Philipsu, pred nenamernim ali nepooblaščenim spreminjanjem, izgubo, zlorabo, razkritjem ali dostopom. Philips uporablja različne varnostne tehnologije, tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših podatkov. V ta namen med drugim izvajamo nadzore dostopa, uporabljamo požarne zidove in varnostne protokole.

Preberite večPreberite manj
Posebne informacije za starše
Posebne informacije za starše

Ker te storitve niso namenjene otrokom, kot so ti definirano skladno z veljavno zakonodajo, je politika Philipsa, da spoštuje zakonodajo, kadar ta zahteva dovoljenje staršev ali skrbnika pred zbiranjem, uporabo ali razkritjem osebnih podatkov otrok. Zavezani smo k varovanju zasebnosti otrok in močno spodbujamo starše in skrbnike, da aktivno sodelujejo pri spletnih aktivnostih in interesih svojih otrok.

 

Če starš ali skrbnik ugotovi, da nam je njegov ali njen otrok brez svojih privolitev posredoval svoje osebne podatke, nas prosim kontaktirajte na privacy@philips.com. Če bomo ugotovili, da nam je otrok posredoval osebne podatke, bomo njegove podatke izbrisali iz naših datotek.

Preberite večPreberite manj
Spremembe obvestila o zasebnosti
Lokalne specifične informacije: vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji (samo ZDA)

Del 1798.83 civilnega zakonika Kalifornije našim strankam, ki so prebivalci Kalifornije, dovoljuje, da od nas enkrat letno zahtevajo in brezplačno prejmejo (morebitne) informacije o osebnih podatkih, ki smo jih v preteklem koledarskem letu razkrili tretjim osebam v namene neposrednega trženja. Takšne informacije lahko vključujejo seznam kategorij posredovanih osebnih podatkov ter imena in naslove vseh tretjih oseb, ki smo jim posredovali te podatke v preteklem koledarskem letu. Če ste prebivalec Kalifornije in želite uveljaviti takšen zahtevek, obiščite naše spletno mesto o varovanju zasebnosti: www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Preberite večPreberite manj
Spremembe obvestila o zasebnosti
Spremembe tega obvestila o zasebnosti

Naše storitve se lahko občasno spremenijo, brez da bi vas predhodno obvestili. Zato si pridržujemo pravico do občasnih sprememb ali dopolnitev tega obvestila o zasebnosti. Kadar posodabljamo to obvestilo o zasebnosti, bomo tudi posodobili datum na vrhu tega obvestila o zasebnosti.


Spodbujamo vas, da pogosto preverjate, ali je na voljo novejša različica.


Novo obvestilo o zasebnosti stopi v veljavo ob objavi. Če se ne strinjate z novo različico obvestila, spremenite svoje nastavitve ali razmislite o prenehanju uporabljanja storitev. Če boste po uveljavitvi sprememb še vedno dostopali do naših storitev ali jih uporabljali, sprejemate, da ste bili obveščeni o novi različici obvestila o zasebnosti.

Preberite večPreberite manj
Stik

Kontaktiraj nas

Če imate kakršnokoli vprašanje glede tega obvestila o zasebnosti ali glede načina, na katerega Philips uporablja vaše osebne podatke, se obrnite na našega pooblaščenca za varstvo podatkov preko privacy@philips.com. Poleg tega imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je pristojen za vašo državo ali regijo.


Koninklijke Philips N.V.

High Tech Campus 5

5656AE, Eindhoven

The Netherlands