Obvestilo o zasebnosti

To obvestilo je bilo nazadnje posodobljeno 7. januarja 2019

Ta aplikacija vam nudi individualiziran postopek za čiščenje kože in britje; individualne svetovalnje za nego kože in/ali programe za britje, nasvete za oblikovanje brade in britje; individualizirane nasvete za najboljše oblikovanje brade; namige za britje in oblikovanje ter druge storitve (v nadaljevanju: "storitve").

To obvestilo o zasebnosti vam pomaga razumeti naše prakse v zvezi z zasebnostjo, ko uporabljate naše storitve, vključno katere podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo in kaj počnemo z njimi, prav tako kot vaše individualne pravice.


Ta aplikacija uporablja osebne podatke, ki jih zbira ali obdeluje zadevni električni brivnik Philips ("naprava") in/ali ta mobilna aplikacija ("aplikacija").

Zbrani in uporabljeni podatki

podatki računa

Podatki računa My Philips

Zbiramo podatke, ki ste nam jih posredovali neposredno ali prek družbenih omrežij. Ti podatki vključujejo uporabniško ime, profilno sliko, ime, e-poštne naslov, spol, rojstni datum/starost, državo, jezik, zadnjo objavo na Twitter-ju, profil URL, lokacijo in geslo.

 

Zbrani podatki se uporabljajo za ustvarjanje in upravljanje vašega računa MyPhilips, te aplikacije ali drugih računov za Philipsove aplikacije. Račun MyPhilips bomo uporabljali, da vam bomo poslali pozdravno e-pošto za potrditev vašega uporabniškega imena in gesla, za komunikacijo z vami, kadar boste imeli vprašanja, za pošiljanje obvestil, ki so izključno povezana s storitvijo, ali za neposredno tržno komunikacijo, če ste to možnost izbrali. Ko boste aplikacijo ali napravo povezali z internetom, bomo vaš Philipsov izdelek ali storitev dodali v vaš račun MyPhilips. Račun MyPhilips lahko uporabljate za naročilo Philipsovega izdelka ali storitve, sodelovanje v promociji ali igri, sodelovanje pri aktivnosti, ki je povezana s Philipsovo promocijo, na družbenem omrežju (na primer s klikom gumba "Všeč mi je" ali "Deli z drugimi") in sodelovanje pri testiranju izdelkov ali v anketah.

Preberite večPreberite manj
Podatki, ki jih vi izpolnite

Podatki, ki jih vi izpolnite

Med temi podatki so vaša višina, začetna teža, vnos kalorij, počutje, vprašanja o vašem življenjskem slogu, vaši cilji.


Zbrani podatki se uporabljajo za vpogled v vaš vsakdanji življenjski slog in spremljanje napredka skozi čas. To počnemo s pomočjo e-pošte, sporočil na družabnih medijev, sporočil SMS, potisnih sporočil itd.

Preberite večPreberite manj
Podatki naprav

Podatki naprav(-e)

Če uporabljate Wearable, naprava beleži hitrost srčnega utripa, dejavnost in premikanje ter te podatke prenese aplikaciji. Ti podatki vključujejo tudi edinstveno številko uporabniške naprave, naslov IP vaše(-ih) mobilne(-ih) naprav(-e), vrsto mobilnega internetnega brskalnika ali operacijskega sistema, ki ga uporabljate, podatke o seji in uporabi, kar so podatki o vaši uporabi naprav(-e).

 

 • Zbrani podatki se uporabljajo za vpogled v vaš vsakdanji življenjski slog, kot so porabljene kalorije in "aktivnost", vključno s spanjem in spremljanjem napredka skozi čas.

 

Vsaka naprava, ki jo uporabljate, pošilja informacije o tem, kako jo uporabljate.

Preberite večPreberite manj
Piškotki

Piškotki

Aplikacija uporablja piškotke ali podobne tehnologije. Med te podatke spadajo edinstvena številka uporabniške naprave, naslov IP vaše(-ih) mobilne(-ih) naprav(-e), vrsta brskalnika mobilnega interneta ali operacijskega sistema, ki ga uporabljate, seja in uporabniški podatki, ki posredujejo podatke, kako uporabljate aplikacijo.

 

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

 

 • Potrebni piškotki
  Ti piškotki zagotavljajo ustrezno delovanje aplikacije.
 • Analitični piškotki
  S temi piškotki lahko analiziramo uporabo aplikacije in tako merimo delovanje naših aplikaciji ter izboljšamo njihovo učinkovitost.
 • Piškotki za ciljno oglaševanje
  S temi piškotki lahko bolje prilagodimo oglaševanje v skladu z vašimi zanimanji, tako znotraj Philipsovih aplikacij kot izven njih.

 

 • S temi podatki lahko določimo, kateri deli aplikacije vas zanimajo, in tako sledimo vaši uporabi aplikacije, izboljšamo vašo izkušnjo z aplikacijo ali delimo vsebino družbenih omrežij. Piškotke uporabljamo tudi za zagotavljanje pravilnega delovanja aplikacije.
 • Zbrane podatke uporabljamo, da vam posredujemo funkcije aplikacije.
 • Zbrani podatki omogočajo tudi informacije o vaši uporabi in obiskih aplikacije in naprav(-e).
 • Če želite več informacij glede piškotkov, ki jih nastavljajo upravitelji družbenih omrežij, in podatkih, ki jih lahko zbirajo, si oglejte izjave o zasebnosti, ki jih objavljajo upravitelji družbenih omrežij. Spodaj so navedene izjave o zasebnosti družbenih omrežij, ki jih Philips najpogosteje uporablja:

 

Facebook

Google+

Twitter

Pinterest

LinkedIn

YouTube

Instagram

Vine

Preberite večPreberite manj
Lokacijski podatki

Lokacijski podatki

Kadar dovolite dostop do svojih lokacijskih podatkov, bomo lahko zbirali podatke o geografski lokaciji vaše mobilne naprave.

 

 • Zbrani podatki se uporabljajo za izračun vašega premikanja, prehojene razdalje in za zagotavljanje individualiziranih nasvetov, ki vam bodo dali dodatno motivacijo in podporo za spremembo vašega življenjskega sloga.
 • Ko na strani za podporo uporabite funkcijo "Poiščite Philips v bližini", ste zaprošeni Philipsu posredovati podatke o svoji lokaciji. Glede na vaše podatke o lokaciji vas bomo usmerili do trgovine v vaši bližini ali pa vam bomo posredovali kontaktne podatke za pomoč potrošnikom v vaši državi.
Preberite večPreberite manj
Združeni podatki

Združeni podatki

K tem podatkom spadajo podatki o računu, podatki, ki ste jih sami vnesli, podatki o napravi(-ah), piškotki, lokacijski podatki in podatki, ki jih Philips zbira med vašo interakcijo s Philipsom, k čemur spadajo:

 

 • Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji, obiskane spletne strani itd.
 • Združeni podatki se analizirajo in uporabljajo za zagotavljanje storitev aplikacije, kot je individualizirano svetovanje za dodatno motivacijo in podporo pri skrbi za zdravje, ohranjanju, spremljanju ali spodbujanju splošnega zdravja, dejavnosti in življenjskega sloga s pomočjo individualiziranih (virtualnih) nasvetov in vsebine..
 • Ob vašem soglasju vam glede na vaše izbire in vedenje lahko pošiljamo promocijska obvestila o Philipsovih izdelkih, storitvah, dogodkih in promocijah, in sicer prek e-pošte, telefona in drugih digitalnih kanalov, kot so mobilne aplikacije in družbena omrežja. Da bomo obvestila lahko prilagodili vašim izbiram in vedenju ter vam nudili najboljše osebno individualizirano doživetje, lahko analiziramo in združujemo vaše osebne podatke.
 • S temi podatki izboljšujemo vsebino, delovanje in uporabnost aplikacije, naprav(-e), naših izdelkov in storitev ter razvijamo nove izdelke in storitve.
 • Informacije, ki jih dobivamo od vas, lahko združujemo in jih posredujemo podjetjem iz skupine Philips Group in tretjim strankam.
Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.
Preberite večPreberite manj
Tretje osebe
Dovoljenja
Aplikacija vas lahko prosi za dovoljenje(-a) za dostop do senzorjev (npr. za fotoaparat, Wi-Fi, Bluetooth) ali podatkov (npr. fotografij, urnika, stikov) v vaši mobilni napravi.

 

 • Te podatke uporabljamo samo, ko jih potrebujemo, da vam ponudimo storitev aplikacije, in le po tem, ko podate vaše soglasje. 
 • Včasih je dovoljenje tehnični predpogoj operacijskih sistemov vaše mobilne naprave. V tem primeru vas bo aplikacija morda vprašala za dovoljenje za dostop do senzorjev ali podatkov, ne bomo pa zbirali takšnih podatkov, če to ni potrebno za uporabo storitve aplikacije in brez vašega predhodnega soglasja.

 

Kako upravljamo z vašimi podatki in zasebnostjo

 

Skupna raba

Philips lahko uporablja tretje stranke za zagotavljanje naslednjih storitev:

 

Ponudniki informacijske tehnologije (IT)

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, shranjevalne in transakcijske storitve in/ali povezano tehnologijo, ki je potrebna za delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 

Ponudniki storitev oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips je zavezan shranjevati vaše osebne podatke v vaši regiji s storitvami oblaka v Evropi, ZDA, Latinski Ameriki, Tokiu ali Sydneyju in na Kitajskem.

 

Philips od teh ponudnikov storitev zahteva, da zagotovijo primerljivo raven zaščite vaših osebnih podatkov, kot jo zagotavlja Philips, da obdelujejo vaše osebne podatke le za določene, zgoraj omenjene namene in da imajo dostop do najmanjše možne količine podatkov, ki jo potrebujejo za izvajanje določene storitve. 

 

Če Philips tretjim osebam dovoljuje prenos vaših osebnih podatkov izven vašega geografskega območja, bomo opravili ukrepe za zaščito vaših pravic do zasebnosti preko uporabe pogodbenih dogovorov ali drugih sredstev, ki bodo zagotavljali primerljivo raven zaščite, ko naše tretje osebe obdelujejo informacije.

 

Philips bo osebne podatke razkril samo v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in/ali če to določa zakonodaja.

 

Philips občasno proda podjete ali del podjetja drugi družbi. Tak prenos lastništva lahko vključuje prenos vaših osebnih podatkov, ki so neposredno povezani s tem podjetjem, na družbo, ki kupuje.

Podatki o vaši komunikaciji in uporabi Philipsovih digitalnih kanalov, kot so družbena omrežja, spletne strani, e-pošta, aplikacije in povezani izdelki. Ti podatki lahko vključujejo: naslov IP, piškotke, informacije o napravi, uporabljene povezave, podrobnosti o lokaciji in obiskane spletne strani.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki informacijske tehnologije

Ti ponudniki zagotavljajo obvezno strojno in programsko opremo, omrežne, pomnilniške in transakcije storitve in/ali povezano tehnologijo, ki omogoča delovanje aplikacije ali ponujenih storitev.

 
Presledek
 

Ponudniki storitev v oblaku

Ti ponudniki omogočajo storitve za shranjevanje podatkov. Philips spodbuja shranjevanje vaših osebnih podatkov v vaši regiji s storitvami v oblaku na naslednjih lokacijah: Europe, US, Latin-American, Tokyo or Sydney and China.

 
Presledek
 

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

 
 
 

Plačilo

Ti ponudniki upravljajo s finančnimi podatki, ki so povezani z online purchases, your program fee.

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Ponudniki storitve Master

Ti ponudniki ponujajo specifične storitve za Master, kot je calculating heart-age, providing coaching (only for apps that use coaching).

Preberite večPreberite manj
Izbire in pravice

Izbire in pravice

Če želite uveljavljati naslednje izbire in pravice, pošljite e-pošto na naslov privacy@philips.com:

 

 • Dostop
  Kadar koli lahko zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov.
 • Zahteva za popravek
  Kadar koli lahko zahtevate popravek svojih osebnih podatkov.
 • Ugovor
  Obdelavi svojih osebnih podatkov lahko ugovarjate kadar koli s klikom gumba za odjavo v naših e-poštnih sporočilih. 
 • Vprašanja ali pritožbe
  Kadar koli se lahko obrnete na nas z vprašanji, pritožbami, pomisleki ali predlogi. Prav tako imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornemu organu.
 • Umik soglasja
  Soglasje lahko enostavno umaknete (na primer prekličete naše storitve trženja tako, da na dnu vsake e-pošte, ki vam jo pošljemo, kliknete gumb "unsubscribe" (Odjavi se)).
 • Izbris
  Če je možnost na voljo, lahko kadarkoli zahtevate, da se vaši osebni podatki izbrišejo.

 

Če uveljavljate (nekatere od) vaših izbir ali pravic, morda ne boste mogli več uporabljati določenih izdelkov in storitev.

Preberite večPreberite manj
Varujemo vaše osebne podatke
Varujemo vaše osebne podatke

Zavezamo se in si resno prizadevamo, da bi podatke, ki jih zaupate Philipsu, zaščitili pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom. Philips uporablja različne varnostne tehnologije in organizacijskepostopke, da pomaga pri varovanju vaših osebnih podatkov. Nna primer, izvajamo nadzore dostopa, uporabljamo požarne zidove in varnostne protokole.

Preberite večPreberite manj
Posebne informacije za starše
Posebne informacije za starše

Ker ta aplikacija na splošno ni namenjena otrokom pod 18. letom starosti, je politika Philipsa, da spoštuje zakonodajo, kadar ta zahteva dovoljenje staršev ali skrbnika pred zbiranjem, uporabo ali razkritjem osebnih podatkov otrok.

 

Če starš ali skrbnik ugotovi, da nam je njegov otrok, ki še ni dopolnil 18 let, posredoval svoje osebne podatke, nas prosim kontaktirajte na naslov privacy@philips.com. Če ugotovimo, da nam je otrok, ki še ni dopolnil 18 let, posredoval svoje osebne podatke, bomo te podatke izbrisali iz naših datotek.

Preberite večPreberite manj
Spremembe obvestila o zasebnosti
Lokalne specifične informacije: vaše pravice do zasebnosti v Kaliforniji (samo ZDA)

Del 1798.83 civilnega zakonika Kalifornije našim strankam, ki so prebivalci Kalifornije, dovoljuje, da od nas enkrat letno zahtevajo in brezplačno prejmejo (morebitne) informacije o osebnih podatkih, ki smo jih v preteklem koledarskem letu razkrili tretjim osebam v namene neposrednega trženja. Takšne informacije lahko vključujejo seznam kategorij posredovanih osebnih podatkov ter imena in naslove vseh tretjih oseb, ki smo jim posredovali te podatke v preteklem koledarskem letu. Če ste prebivalec Kalifornije in želite uveljaviti takšen zahtevek, obiščite naše spletno mesto o varovanju zasebnosti: https://www.philips.com/a-w/privacy/questions-and-feedback.html

Preberite večPreberite manj
Spremembe obvestila o zasebnosti
Spremembe tega obvestila o zasebnosti

Storitve, ki jih nudi Philips, se občasno lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Zato si pridržujemo pravico do občasnih sprememb ali dopolnitev tega obvestila o zasebnosti.

 

Spodbujamo vas, da pogosto preverjate, ali je na voljo novejša različica.

 

Novo obvestilo o zasebnosti stopi v veljavo ob objavi. Če se ne strinjate z novo različico obvestila, spremenite svoje nastavitve ali razmislite o prenehanju uporabljanja aplikacije. Če boste po uveljavitvi sprememb še vedno dostopali do naših storitev ali jih uporabljali, sprejemate, da ste bili obveščeni o novi različici obvestila o zasebnosti.

Preberite večPreberite manj
Stik

Stik z nami

Pišete nam lahko na naslov: privacy@philips.com.