Zaslon za videostene

  Zaslon za videostene

  Ustvarjajte osupljive videostene

  Z našimi modeli zaslonov ustvarite najprivlačnejše videostene. Ker so izjemno tanki in predvajajo osupljivo sliko, zagotavljajo nepozabno vizualno doživetje. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Signage Solutions Zaslon za videostene

119 cm, Neposredna osvetlitev ozadja LED, HD Ready BDL4776XL/00 Najdi podobne izdelke

Ustvarjajte osupljive videostene

z izjemno tankim LED-zaslonom

 • Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo Failover

  Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo Failover

  Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena pri obsežnejših tržnih aplikacijah. Čeprav ni večje nevarnosti, da bi se vam pripetila izguba vsebine, nudi Failover neprekinjeno zaščito z revolucionarno tehnologijo, ki predvaja varnostno kopijo vsebine na zaslonu v primeru izpada predvajalnika. Failover se samodejno vklopi ob izpadu glavnega vira. Za zaščito morate samo nastaviti morate glavno vhodno povezavo in povezavo Failover.

 • Zasnovano za delovanje ves dan, vsak dan

  Zasnovano za delovanje ves dan, vsak dan

  Ker poslovni svet nikoli ne spi, so naši zasloni za javno predvajanje zasnovani za delovanje ves dan in vsak dan. Vrhunske komponente zagotavljajo visoko kakovost, zato ste lahko prepričani, da bodo ti modeli delovali zanesljivo in neprekinjeno.

 • Neposredna osvetlitev ozadja LED

  Privoščite si vrhunsko enotnost svetlobe z neposredno osvetlitvijo ozadja LED, ki zagotavlja še višje kontrastno razmerje. Čistejši beli odtenki omogočajo še širšo barvno lestvico za boljše predvajanje barv, zato boste pri gledanju uživali še bolj kot doslej. Zaradi znatno manjše porabe energije so nižji tudi stroški uporabe.

 • Zasnova brez plošče za osupljive videostene

  Z zasloni brez plošče ustvarjajte najosupljivejše videostene. Uporabite lahko sistem z do 5 x 5 zasloni, zaradi izjemno ozkih plošč pa boste komaj opazili razmik med slikami, kar zagotavlja osupljive in nepozabne užitke ob gledanju.

 • Napredno umerjanje barv

  Z naprednim orodjem za umerjanje barv zagotovite enotne barve po vseh zaslonih v omrežju. To orodje samodejno prilagaja vse zaslone sistema za javno predvajanje in tako zagotavlja vrhunsko skladnost barv, s čimer občinstvu pričara nepozabne užitke.

 • Reža s standardom OPS

  Reža OPS je zasnovana posebej za digitalne prikazovalnike in z njo je spreminjanje in nadgrajevanje predvajalnikov predstavnosti postalo povsem preprosto. Predvajalnik enostavno priključite na zaslon in že boste pripravljeni. Standard OPS je združljiv tako s predvajalniki osnovnega, srednjega kot višjega razreda, kar vam dolgoročno omogoča nižje stroške.

 • Programska oprema za pametno upravljanje

  Vse zaslone za javno predvajanje v omrežju upravljajte s to zmogljivo programsko opremo, s katero nastavitve zaslonov lahko spreminjate centralno prek povezave RJ45 ali RS232. S pametnim upravljanjem lahko nastavite video vhod, prilagajate barvne nastavitve, nastavite ID zaslona pri ustvarjanju videosten in celo preverjajte stanja zaslonov, kar vam zagotavlja popoln nadzor pri upravljanju vseh zaslonov z enega mesta.

 • Verižna povezava DVI

  Z verižno povezavo DVI ustvarite digitalno videosteno z do 25 zasloni konfiguracije 5 x 5. Izhod DVI enostavno povežite z vhodom DVI drugega zaslona in tako ustvarite osupljivo videosteno.

 • Prehod IR

  Vse zaslone v omrežju za javno predvajanje upravljajte z enim daljinskim upravljalnikom in na glavnem zaslonu. Enostavna in priročna rešitev, s katero vam ni treba skrbeti, da bi z daljinskim upravljalnikom spreminjali nastavitve konfiguracije drugih zaslonov.

 • Upravljanje prek omrežja: RJ45

  Preprosto upravljanje zaslona zdaj omogočajo vrata LAN (RJ45). Prek povezave RJ45 lahko hitro in priročno nastavite vsak zaslon ali ugotovite stanje posamezne naprave.

 • Uporaba v pokončnem položaju

  Zaslon lahko varno in zanesljivo namestite tudi pokončno.

 • Vrata za zaslon za podporo hitrejše grafike

  Vrata za zaslon podpirajo grafiko velike pasovne širine, zato lahko uživate v kristalno čistih slikah. Poleg videa polne visoke ločljivosti vrata za zaslon prenašajo tudi zvok, zato ne potrebujete dodatnih kablov.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?