1
Signage Solutions

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Osupnite in pritegnite občinstvo

  117 cm (46") profesionalni LCD-zaslon bo prenesel vaše sporočilo. Uporabljajte ga v omrežju, kot sestavljen zaslon ali kot samostojen zaslon za javno predvajanje in preizkusite njegove številne funkcije, ki so kos tudi najzahtevnejšim načinom uporabe. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

LCD-monitor

117 cm (46"), večpredstavnost, Monitor HDTV BDL4635E/00 Najdi podobne izdelke

Osupnite in pritegnite občinstvo

 • LCD-zaslon Full HD 1920 x 1080p

  Ta zaslon predvaja sliko v ločljivosti, imenovani polna visoka ločljivost (Full HD). Najsodobnejša tehnologija tekočih kristalov omogoča prikaz široke slike v polni visoki ločljivosti z 1080 progresivnimi vrsticami, od katerih ima vsaka 1920 slikovnih pik. Pri vhodnih signalih visoke ločljivosti z do 1080 vrsticami bo tako prikazana slika najboljše mogoče kakovosti. Z naprednim pregledovanjem brez migetanja na zaslonu prikaže jasno, optimalno svetlo in barvno osupljivo sliko. Ob dinamični in ostri sliki boste lahko še bolj uživali ob gledanju.

 • Vhod HDMI za digitalno povezavo polne visoke ločljivosti z enim samim kablom

  Povezava HDMI je nestisnjena digitalna povezava RGB med virom in zaslonom. Ker digitalnega signala ne pretvori v analognega, omogoča čist prikaz slike. Neokrnjeni signal zmanjšuje utripanje in nudi bolj jasno sliko. Vmesnik HDMI viru signala inteligentno sporoči najvišjo mogočo ločljivost prikaza. Vhod HDMI je popolnoma povratno združljiv z viri DVI, hkrati pa podpira tudi digitalni prenos zvoka in uporablja zaščito pred kopiranjem HDCP.

 • Uporaba v pokončnem položaju

  Zaslon lahko varno in zanesljivo namestite tudi pokončno.

 • Manj opazni upravljalni gumbi na zaklep

  Gumbi na zaslonu so manj opazni, tako da je otežen neposreden dostop. Poleg tega lahko senzor daljinskega upravljalnika in gumbe na zaslone onemogočite prek povezave RS232, da preprečite neodobreno upravljanje v javnem prostoru.

 • Monitor je mogoče nadzorovati prek omrežja za upravljanje na daljavo

  Upravljanje prek omrežja omogoča upravljanje in prilagajanje monitorjev na daljavo prek protokola RS232.

 • Zanka VGA omogoča verižno povezavo z več monitorji

  Verižna povezava več zaslonov učinkovito porazdeli nadzor in vizualno vsebino iz enega vira med skupino monitorjev na različnih mestih znotraj določenega prostora.

 • Napredna funkcija preprečevanja odtisa slik

  Če je na dalj časa prikazana mirujoča slika, lahko na LCD-zaslonu ostane zapoznela slika oziroma njen "odtis". Čeprav odtis pri LCD-zaslonih ni trajen, ga je dobro preprečiti, še zlasti na mestih, kjer se vsebina predvaja ves dan, vsak dan.

 • Izpolnjuje zahteve direktive RoHs v skrbi za okolje

  Philipsovi zasloni so zasnovani in izdelani v skladu z določili strogih standardov Evropske skupnosti o omejevanju škodljivih snovi (RoHS), ki omejujejo uporabo svinca in ostalih okolju škodljivih strupenih snovi.

 • Izboljšana funkcija za povečavo podpira uporabo na sestavljenih zaslonih

  Notranja funkcija povečave omogoča preprosto izvedbo sestavljene videostene, ne da bi potrebovali drago zunanjo opremo. Na videosteni je mogoče z vodoravno in navpično razdelitvijo 5 enot prikazati do 25 zaslonov.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?