1
Signage Solutions

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Popolno 3D-doživetje

  Sporočila predvajajte v osupljivi 3D-sliki izjemne kakovosti brez uporabe posebnih očal. Z 28 bikonveksnimi prikazi boste navdušili vsako občinstvo. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Popolno 3D-doživetje

Sporočila predvajajte v osupljivi 3D-sliki izjemne kakovosti brez uporabe posebnih očal. Z 28 bikonveksnimi prikazi boste navdušili vsako občinstvo. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

LCD-monitor

23 palcev/58, 4 cm, Avtostereoskopski 3D, Polna visoka ločljivost BDL2331VS/00 Najdi podobne izdelke

Popolno 3D-doživetje

brez posebnih očal

 • Avtostereoskopski 3D

  Avtostereoskopski 3D

  Z avtostereoskopskim 3D-učinkom lahko osupljive 3D-vsebine spremljate brez posebnih očal. Bikonveksna tehnologija zagotavlja izjemno jasno in globoko sliko, zato so 3D-užitki še pristnejši in prijetnejši.

 • LCD-zaslon Full HD 1920 x 1080p

  Ta zaslon predvaja sliko v ločljivosti, imenovani polna visoka ločljivost (Full HD). Najsodobnejša tehnologija tekočih kristalov omogoča prikaz široke slike v polni visoki ločljivosti z 1080 progresivnimi vrsticami, od katerih ima vsaka 1920 slikovnih pik. Pri vhodnih signalih visoke ločljivosti z do 1080 vrsticami bo tako prikazana slika najboljše mogoče kakovosti. Z naprednim pregledovanjem brez migetanja na zaslonu prikaže jasno, optimalno svetlo in barvno osupljivo sliko. Ob dinamični in ostri sliki boste lahko še bolj uživali ob gledanju.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

 • Temperaturni senzor spremlja stanje sistema

  V javni zaslon je vgrajen temperaturni senzor, ki spremlja notranje stanje. Če notranja temperatura preseže nastavljeno mejo, se samodejno vklopita dva notranja ventilatorja in jo znižata na običajne delovne pogoje.

 • Izpolnjuje zahteve direktive RoHs v skrbi za okolje

  Philipsovi zasloni so zasnovani in izdelani v skladu z določili strogih standardov Evropske skupnosti o omejevanju škodljivih snovi (RoHS), ki omejujejo uporabo svinca in ostalih okolju škodljivih strupenih snovi.

 • 28 bikonveksnih prikazov za izjemno tekoče 3D-slike

  Z 28 bikonveksnimi prikazi lahko gledate okoli virtualnih predmetov na 3D-zaslonu, kar zagotavlja najbolj osupljive vidne učinke v 3D.

 • 2D z globino

  2D z globino je pretvorjena v 28 različnih prikazov in prepletena v osupljiv 3D-format

 • Prikaz 3D-vsebin

  Zasloni so opremljeni s programskimi orodji za predvajanje 3D-vsebine ter upravljanje prikaznih parametrov za 3D in 2D. Dejansko 3D-vsebino je mogoče ustvariti prek vtičnikov, ki so na voljo za priljubljene programske pakete za 3D-animacije. Obstoječe 2D-vsebine ali stereo vsebine lahko pretvorimo v format 2D z globino, ki je združljiv z obstoječimi orodji za stiskanje, saj je dodatna valovna dolžina globine nizka.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?