1
Signage Solutions

Zaslon serije D

  Zaslon serije D

  Inovativna prihodnost

  Navdušite z zaslonom z velikim premerom. Philipsov zaslon D-Line je zasnovan za aplikacije Android in prinaša izjemno zmogljivost. Popoln je za poslovna, izobraževalna in druga podobna okolja, ki potrebujejo večji zaslon za prikaz svojih informacij. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Inovativna prihodnost

Navdušite z zaslonom z velikim premerom. Philipsov zaslon D-Line je zasnovan za aplikacije Android in prinaša izjemno zmogljivost. Popoln je za poslovna, izobraževalna in druga podobna okolja, ki potrebujejo večji zaslon za prikaz svojih informacij. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Signage Solutions Zaslon serije D

98 palcev, S sistemom Android, 500 cd/m² 98BDL4150D/00 Najdi podobne izdelke

Inovativna prihodnost

s sistemom Android

 • Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranite in predvajajte vsebino z notranjim pomnilnikom. Svoj medij naložite v zaslon in takoj predvajajte vsebino. Zaslon skupaj z notranjim brskalnikom pri predvajanju spletne vsebine deluje tudi kot predpomnilnik. Če mreža kdaj ne deluje, notranji pomnilnik omogoča predvajanje vsebine tako, da predvaja predpomnjeno vsebino, ter tako poskrbi za neprekinjeno delovanje vašega medija tudi brez vzpostavljene mrežne povezave.

 • Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena pri obsežnejših tržnih aplikacijah. Čeprav ni večje nevarnosti, da bi izgubili vsebino, nudi FailOver ustrezno zaščito z revolucionarno tehnologijo, ki predvaja varnostno kopijo vsebine na zaslonu v primeru izpada predvajalnika. FailOver se samodejno vklopi ob izpadu glavnega vira. Za zaščito morate samo nastaviti glavno vhodno povezavo in povezavo FailOver.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

 • Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

  Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

  Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednje lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

 • Ustvarjajte in posodabljajte vsebino z orodjem CMND & Create

  Ustvarjajte in posodabljajte vsebino z orodjem CMND & Create

  Oblikujte in ustvarite prepričljivo vsebino z zmogljivim orodjem za ustvarjanje CMND & Create. Z vmesnikom za vlečenje vsebine, predhodno naloženimi predlogami in integriranimi pripomočki boste ustvarjali prepričljivo vsebino in navdušili stranke. Podpira pokončen in ležeč način.

 • Vsebine povežite in upravljajte v oblaku

  Vsebine povežite in upravljajte v oblaku

  Vsebine povezujte in upravljajte v oblaku z nameščenim brskalnikom HML5. Z brskalnikom, ki temelji na Chromiumu, oblikujte vsebino v spletu in povežete en zaslon ali celotno omrežje. Vsebino prikazujte v ležečem ali pokončnem načinu v polni visoki ločljivosti. Pretakano vsebino lahko prikazujete tudi v oknu PIP (slika v sliki). Zaslon povežite z internetom prek Wi-Fi-ja ali s kablom RJ45 in uživajte v lastnih seznamih predvajanja.

 • Android: zaženite svojo aplikacijo ali izberite tisto, ki vam je najljubša.

  Zaslon ima vgrajen operacijski sistem Android in vam tako omogoča, da uporabljate najbolje razvit operacijski sistem na svetu ter svojo aplikacijo shranite neposredno v zaslon. Lahko pa odprete veliko knjižnico aplikacij za sistem Android ter z njeno pomočjo predvajate vsebino. Z vgrajenim razporejevalnikom lahko razdelite svoje aplikacije in vsebino glede na stranke in del dneva ter s funkcijo samodejne usmerjenosti povsem enostavno obrnete zaslon in vsebino predvajate pokončno ali ležeče.

 • 4K Ultra HD: ločljivost, kakršne še niste videli

  S štirikrat višjo ločljivostjo kot pri zaslonih Full HD vsebine predvajajte s sliko nove generacije. Ločljivost 3840 x 2160 slikovnih pik zagotavlja neverjetno prefinjeno in pristno sliko, ki predstavlja okno v novi svet.

 • Mini reža PCI Express

  Z vgrajeno mini režo PCI Express lahko preprosto razširite povezljivost zaslona za module 4G LTE. To je tudi odličen način za izboljšanje komunikacije med napravami. Rezultat je obširen nabor možnosti konfiguracije – lahko na primer dodajate funkcije izdelka ali razširite možnosti obdelave signalov.

 • Poskrbite, da se vsebina predvaja s samodejnim zajemanjem posnetkov zaslona

  Vsebina je najpomembnejša in s funkcijo samodejnega zajemanja posnetkov zaslona se lahko prepričate, da se vsebina ves čas predvaja. Posnetki zaslona se zajemajo preko celega dneva, nato pa se shranijo na strežnik FTP. Tako si jih lahko ogledate vedno in povsod.

 • Poenostavite sestanke s povezavo FailOver za konference

  S povezavo FailOver bodo vaše predstavitve in videokonference preprostejše. Kadar sejne ali konferenčne sobe niso v uporabi, lahko v ozadju predvajate vsebino iz želenega vira. Ko se sestanek začne in želite začeti predstavitev na zaslonu, le priključite računalnik, zaslon pa bo samodejno preklopil vhod in prikazal vsebino vašega zaslona, brez potrebe po ročnem preklapljanju.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?