1
Signage Solutions

Zaslon z večkratnim dotikom

  Zaslon z večkratnim dotikom

  Zagotavljajte novo raven interakcije

  Še bolj se približajte občinstvu. Naši visokozmogljivi zasloni z večkratnim dotikom so izjemno odzivni, natančni in izredno trpežni, ponašajo pa se tudi z vrhunsko zanesljivostjo in uporabnostjo. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Zagotavljajte novo raven interakcije

Še bolj se približajte občinstvu. Naši visokozmogljivi zasloni z večkratnim dotikom so izjemno odzivni, natančni in izredno trpežni, ponašajo pa se tudi z vrhunsko zanesljivostjo in uporabnostjo. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Signage Solutions Zaslon z večkratnim dotikom

165 cm, S sistemom Android, Večkratni dotik 65BDL3052T/00 Najdi podobne izdelke

Zagotavljajte novo raven interakcije

z zaslonom z večkratnim dotikom v ločljivosti 4K UHD

 • Zagotovite si izjemno interaktivnost z večkratnim dotikom

  Zagotovite si izjemno interaktivnost z večkratnim dotikom

  Vgrajena tehnologija na dotik prinaša povsem novo stopnjo interaktivnosti. Uživajte v izjemni interakciji, ki jo prinašajo večja prilagodljivost, optimalna tehnologija večkratnega dotika in odlične možnosti uporabe. Zasloni z večkratnim dotikom so omogočeni s samodejno prepoznavo na dotik. Priključek USB je skladen s HID in omogoča takojšnjo pripravljenost na uporabo.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

 • Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranite in predvajajte vsebino z notranjim pomnilnikom. Svoj medij naložite v zaslon in takoj predvajajte vsebino. Zaslon skupaj z notranjim brskalnikom pri predvajanju spletne vsebine deluje tudi kot predpomnilnik. Če mreža kdaj ne deluje, notranji pomnilnik omogoča predvajanje vsebine tako, da predvaja predpomnjeno vsebino, ter tako poskrbi za neprekinjeno delovanje vašega medija tudi brez vzpostavljene mrežne povezave.

 • CMND: prevzemite nadzor nad zasloni

  CMND: prevzemite nadzor nad zasloni

  Z robustno platformo za upravljanje zaslonov CMND bo nadzor spet v vaših rokah. Posodabljajte in upravljajte vsebino s CMND & Create ali nadzirajte nastavitve s CMND & Control. Vse to je na voljo v programski opremi CMND.

 • Android: zaženite svojo aplikacijo ali izberite tisto, ki vam je najljubša.

  Zaslon ima vgrajen operacijski sistem Android in vam tako omogoča, da uporabljate najbolje razvit operacijski sistem na svetu ter svojo aplikacijo shranite neposredno na zaslon. To pomeni tudi, da lahko vgrajene aplikacije, kot je brskalnik, že takoj začnete uporabljati. Zaslon samo priključite in interaktivne funkcije so vam takoj na voljo. Z vgrajenim razporejevalnikom lahko razdelite svoje aplikacije in vsebino glede na del dneva. S funkcijo samodejne usmerjenosti pa lahko povsem enostavno obrnete zaslon in vsebino predvajate pokončno ali ležeče.

 • 4K Ultra HD: ločljivost, kakršne še niste videli

  S štirikrat višjo ločljivostjo kot pri zaslonih Full HD vsebine predvajajte s sliko nove generacije. Ločljivost 3840 x 2160 slikovnih pik zagotavlja neverjetno prefinjeno in pristno sliko, ki predstavlja okno v novi svet.

 • Steklo proti bleščanju z nizko optično paralakso

  S tem vgrajenim zaslonom na dotik s steklom proti bleščanju z nizko optično paralakso lahko uživate v pristni izkušnji dotika. Bleščanje je povsem ali skoraj odpravljeno in odsev je zmanjšan, zato so slike na zaslonu prikazane kristalno jasno in v živahnih barvah.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?