1
Signage Solutions

Zaslon serije H

  Zaslon serije H

  Navdušite občinstvo

  Zaradi visoke svetlosti lahko uživate v sliki, kakršne še niste videli. Naš novi 55-palčni (140-cm) zaslon ima visoko svetlost 2500 cd/m² za odlično berljivost in vidljivost tudi v okoljih z močno svetlobo. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Navdušite občinstvo

Zaradi visoke svetlosti lahko uživate v sliki, kakršne še niste videli. Naš novi 55-palčni (140-cm) zaslon ima visoko svetlost 2500 cd/m² za odlično berljivost in vidljivost tudi v okoljih z močno svetlobo. Več o izdelku

Signage Solutions Zaslon serije H

140 cm, 2500 cd/m², Full HD 55BDL3002H/00 Najdi podobne izdelke

Navdušite občinstvo

Z doživetjem na izjemno svetlem zaslonu

 • Dodaten vstavek OPS za celovito rešitev

  Dodaten vstavek OPS za celovito rešitev

  Zaslon spremenite v celovito rešitev za digitalno predvajanje vsebin ter ustvarite povezano, inteligentno in varno prikazno omrežje. OPS (Open Pluggable Specification) je standardna reža, v katero lahko priključite predvajalnik s podporo za OPS. S to brezžično rešitvijo lahko nameščate, uporabljate ali vzdržujete strojno opremo.

 • Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena pri obsežnejših tržnih aplikacijah. Čeprav ni večje nevarnosti, da bi izgubili vsebino, nudi FailOver ustrezno zaščito z revolucionarno tehnologijo, ki predvaja varnostno kopijo vsebine na zaslonu v primeru izpada predvajalnika. FailOver se samodejno vklopi ob izpadu glavnega vira. Za zaščito morate samo nastaviti glavno vhodno povezavo in povezavo FailOver.

 • CMND: prevzemite nadzor nad zasloni

  CMND: prevzemite nadzor nad zasloni

  Z robustno platformo za upravljanje zaslonov CMND bo nadzor spet v vaših rokah. Posodabljajte in upravljajte vsebino s CMND & Create ali nadzirajte nastavitve s CMND & Control. Vse to je na voljo v programski opremi CMND.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

 • Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranjevanje in predvajanje vsebine z notranjim pomnilnikom

  Shranite in predvajajte vsebino z notranjim pomnilnikom. Svoj medij naložite v zaslon in takoj predvajajte vsebino. Zaslon skupaj z notranjim brskalnikom pri predvajanju spletne vsebine deluje tudi kot predpomnilnik. Če mreža kdaj ne deluje, notranji pomnilnik omogoča predvajanje vsebine tako, da predvaja predpomnjeno vsebino, ter tako poskrbi za neprekinjeno delovanje vašega medija tudi brez vzpostavljene mrežne povezave.

 • Načrtujte predvajanje želene vsebine kadar koli s predvajalnikom SmartPlayer.

  Načrtujte predvajanje želene vsebine kadar koli s predvajalnikom SmartPlayer.

  Spremenite svoj USB v pravo stroškovno učinkovito napravo za digitalno predvajanje. Vsebino (video, zvok, slike) preprosto shranite na USB in ga priključite v zaslon. Ustvarite seznam predvajanja, načrtujte predvajanje vsebine v meniju zaslona ter uživajte v ustvarjenih seznamih kadar koli in kjer koli.

 • Vsebine povežite in upravljajte v oblaku s HTML5

  Vsebine povežite in upravljajte v oblaku s HTML5

  Vsebine povezujte in upravljajte v oblaku z nameščenim brskalnikom HTML5. Vsebine za predvajanje ustvarjajte v spletu in jih predvajajte z enim zaslonom ali prek celotnega omrežja. Vključite internetni kabel RJ45 za omrežno povezavo in zaslon povežite s posebnim naslovom URL in predvajajte vsebine v oblaku.

 • Osvetljenost 2500 cd/m² za uporabo v okoljih z visoko ravnjo svetlosti

  Uživajte v doživetju odlične slike tudi na območjih, izpostavljenih neposredni sončni svetlobi, z zaslonom s 2500 cd/m². Visoka osvetljenost zagotavlja kristalno čisto sliko in omogoča številne nove načine uporabe, še posebej v okoljih z visoko ravnjo svetlosti.

 • Zasnovano za delovanje ves dan, vsak dan, in za izjemno natančnost

  Ker poslovni svet nikoli ne spi, so naši zasloni za javno predvajanje zasnovani za uporabo ves dan in vsak dan ter za največjo natančnost in ključna okolja. Vrhunske komponente zagotavljajo visoko kakovost, zato ste lahko prepričani, da bodo ti modeli delovali zanesljivo in neprestano.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?