1
Signage Solutions

Zaslon za videostene

  Zaslon za videostene

  Učinkovito pritegnite pozornost

  Navdušite svoje občinstvo z osupljivo videosteno. Z izjemno tanko ploščo (1,8 mm) in osupljivo kakovostjo slike boste vsekakor ustvarili nepozabno vizualno izkušnjo. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Učinkovito pritegnite pozornost

Navdušite svoje občinstvo z osupljivo videosteno. Z izjemno tanko ploščo (1,8 mm) in osupljivo kakovostjo slike boste vsekakor ustvarili nepozabno vizualno izkušnjo. Več o izdelku

Signage Solutions Zaslon za videostene

140 cm, Neposredna osvetlitev ozadja LED, Full HD, 500 cd/m² 55BDL1005X/00 Najdi podobne izdelke

Učinkovito pritegnite pozornost

zasloni z izjemno tanko ploščo 1,8 mm

 • Izjemno tanka plošča prinaša pristno vizualno izkušnjo

  Izjemno tanka plošča prinaša pristno vizualno izkušnjo

  Videostene naslednje generacije imajo najtanjše zaslone in najnaprednejše rešitve za usklajevanje. Popolnoma izkoristite svoje vsebine za predvajanje z zasloni z izjemno tanko ploščo in zagotovite, da vašega sporočila ne zadušijo debele plošče. Z izjemno tankimi ploščami lahko ustvarite brezhibno delujočo videosteno v kakršni koli velikosti.

 • Komplet za umerjanje barv za enakomerne barve

  Komplet za umerjanje barv za enakomerne barve

  Napredno umerjanje barv upravlja svetilnost osvetljenega ozadja, zagotavlja standardno krivuljo gama in umerja sive odtenke omrežja zaslonov. Naj gre za izjemno videosteno, drzno mozaično postavitev, menijsko ploščo ali nadzorno sobo – vsak zaslon je mogoče prilagoditi na enake barvne vrednosti. Ta izbirni komplet zagotavlja dosledne barve na vseh zaslonih v vašem omrežju.

 • Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver

  Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena pri obsežnejših tržnih aplikacijah. Čeprav ni večje nevarnosti, da bi izgubili vsebino, nudi FailOver ustrezno zaščito z revolucionarno tehnologijo, ki predvaja varnostno kopijo vsebine na zaslonu v primeru izpada predvajalnika. FailOver se samodejno vklopi ob izpadu glavnega vira. Za zaščito morate samo nastaviti glavno vhodno povezavo in povezavo FailOver.

 • SmartPower za varčevanje z energijo

  SmartPower za varčevanje z energijo

  Sistem lahko nadzira in prednastavi intenzivnost osvetlitve iz ozadja ter tako zmanjša porabo energije za do 50 %, kar pomeni bistveno nižje stroške.

 • Dodaten vstavek OPS za celovito rešitev

  Dodaten vstavek OPS za celovito rešitev

  Zaslon spremenite v celovito rešitev za digitalno predvajanje vsebin ter ustvarite povezano, inteligentno in varno prikazno omrežje. OPS (Open Pluggable Specification) je standardna reža, v katero lahko priključite predvajalnik s podporo za OPS. S to brezžično rešitvijo lahko nameščate, uporabljate ali vzdržujete strojno opremo.

 • Zasnovano za delovanje ves dan, vsak dan

  Zasnovano za delovanje ves dan, vsak dan

  Ker poslovni svet nikoli ne spi, so naši zasloni za javno predvajanje zasnovani za delovanje ves dan in vsak dan. Vrhunske komponente zagotavljajo visoko kakovost, zato ste lahko prepričani, da bodo ti modeli delovali zanesljivo in neprekinjeno.

 • Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

  Upravljajte nastavitve več zaslonov z orodjem CMND & Control

  Z orodjem CMND & Control lahko preprosto upravljate več zaslonov iz osrednje lokacije. Upravljanje zaslonov v realnem času, nastavljanje, posodabljanje programske opreme iz oddaljene lokacije, možnost prilagajanja in konfiguriranja več zaslonov hkrati, kot so zasloni za videostene ali menijske plošče, ter nadzorovanje zbirke zaslonov še nikoli ni bilo enostavnejše.

 • LED-tehnologija Full HD za vrhunsko sliko

  Bele diode so polprevodniške naprave, ki hitreje zasvetijo s polno in stalno svetilnostjo ter tako omogočajo krajši vklopni čas. Diode ne vsebujejo živega srebra, kar omogoča okolju prijazno recikliranje in odstranjevanje. Diode omogočajo boljše upravljanje zatemnitve osvetlitve ozadja LCD-zaslona, kar zagotavlja izjemno visoko kontrastno razmerje. Zahvaljujoč enakomerni svetilnosti na celotnem zaslonu je zagotovljena tudi vrhunska reprodukcija barv.

 • Tehnologija IPS za širok kot gledanja ter točno sliko in barve

  Zasloni IPS z napredno tehnologijo zagotavljajo izjemno širok 178-stopinjski kot gledanja, kar omogoča spremljanje vsebin s skoraj vsakega kota – tudi v portretnem načinu. Tehnologija IPS zagotavlja neverjetno jasne slike z živahnimi barvami, zato je idealna predvsem za profesionalne videozidove in poslovne aplikacije, ki zahtevajo stalno natančne barve in svetlost.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?