Profesionalni zasloni

Profesionalni LED-televizor

  Profesionalni LED-televizor

  Neverjetna funkcionalnost za paciente

  Energijsko učinkoviti LED-televizor vam nudi vse prednosti namenskega hotelskega televizorja. Pacienti lahko kupujejo plačljive vsebine, prebirajo obvestila prek zdravstvenih informativnih strani in uporabljajo najnovejšo daljinsko tehnologijo za enostavno namestitev Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Profesionalni LED-televizor

61 cm EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 24HFL3009W/12 Najdi podobne izdelke

Neverjetna funkcionalnost za paciente

s pametnimi informativnimi stranmi

 • Čudovite slike s tehnologijo LED ob nizki porabi energije

  Čudovite slike s tehnologijo LED ob nizki porabi energije

  Najnaprednejša tehnologija osvetlitve LED v tem televizorju združuje privlačno minimalistično zasnovo z izjemno kakovostjo slike in najnižjo porabo energije v tem razredu. Poleg tega je LED-tehnologija izjemno prijazna do okolja, saj ne vsebuje nevarnih snovi. LED-osvetlitev ozadja tako zagotavlja nizko porabo energije, visoko svetlost, neverjetni kontrast in ostrino ter živahne barve.

 • SmartInfo za določene interaktivne zdravstvene informativne strani

  SmartInfo za določene interaktivne zdravstvene informativne strani

  SmartInfo vam omogoča enostavno posredovanje bolnišničnih ali zdravstvenih informacij pacientom. Pacienti imajo dostop do te interaktivne bolnišnične spletne strani tudi, ko televizor ni povezan z intranetom ali internetom. Informacije lahko redno spreminjate in paciente enostavno obveščate z najnovejšimi podatki.

 • SmartInstall za enostavno oddaljeno namestitev in vzdrževanje

  SmartInstall za enostavno oddaljeno namestitev in vzdrževanje

  SmartInstall omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje televizorjev. Z enostavnim spletnim orodjem lahko oddaljeno konfigurirate in namestite televizorje brez obiska sob. S tem prihranite pri času in ne motite gostov. Ko posodabljate informativne strani hotela ali nameščate nove kanale, SmartInstall zmore vse.

 • Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  Podpora za MyChoice za ponavljajoče prihodke

  S funkcijo MyChoice lahko gostom omogočite enostavno in cenovno ugodno spremljanje plačljivih TV-kanalov. Hkrati pa omogoča dodaten pritok dohodkov, s katerim si lahko povrnete stroške naložbe v televizor.

 • Serial Xpress Protocol Easy za interaktivne sisteme

  Serial Xpress Protocol Easy za interaktivne sisteme

  Televizor s Serial Xpress Protocol Easy lahko povežete z zunanjimi odkodirniki in sprejemniki vseh pomembnih ponudnikov interaktivnih sistemov.

 • Enotni daljinski upravljalnik preprečuje motnje z drugimi televizorji

  Enotni daljinski upravljalnik zagotavlja, da z vsakim daljinskim upravljalnikom upravljate samo en televizor. V posamezni sobi je lahko do 14 različnih televizorjev brez vzajemnih motenj daljinskih upravljalnikov.

 • Združljivost s sistemom za klicanje medicinske sestre je optimirana za zdravstveni sektor

  Bolnišnični televizorji Philips podpirajo klicanje medicinske sestre, zato so idealno orodje, ki uporabnikom/pacientom nudijo razvedrilo in omogočajo enostaven dostop do pomoči v nujnih primerih.

 • Vgrajena priključitvena plošča

  Vgrajena priključitvena plošča gostom omogoča zanesljivo priključitev osebnih naprav na televizor brez dodatne zunanje priključitvene plošče.

 • Dodatni priključek za slušalke za osebno izkušnjo poslušanja

  Sistem zvočnikov je opremljen z dodatnim priključkom za slušalke. Kadar želite uživati v bolj osebni izkušnji poslušanja, na zvočnike priključite slušalke.

 • Okolju prijazna zasnova in ognjevarno ohišje

  Prijaznost do okolja je ključno vodilo pri poslovanju družbe Philips. Televizorji Philips so zasnovani in izdelani v skladu z našimi načeli EcoDesign, s katerimi zmanjšujemo vpliv na okolje z manjšo porabo energije, odstranitvijo nevarnih snovi, nižjo težo, učinkovitejšo embalažo in večjo možnostjo recikliranja. Imajo tudi posebna ohišja iz ognjevarnih materialov. Neodvisni preizkusi, ki so jih opravile posebne gasilske službe, so pokazali, da čeprav televizorji včasih požar zaradi zunanjih virov še okrepijo, televizorji Philips zmanjšujejo požarno nevarnost.

Poglejte vse specifikacije
 • Razpoložljivost funkcij je odvisna od izbranih možnosti

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?