Consumer
Izdelki

Čisto zares

 

Lahko ste 100 % samozavestni glede higiene svojih zob!

 

Lovro Iskra,

Dr. dent. med., specialist oralni kirurg

Ni vam treba k meni na obisk, da bi vedeli, kako dobro si čistite zobe.

Mit Sonicare
Saj vam nova, napredna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart to pove kar sproti, med ščetkanjem zob. Ste zgrešili mesto? Premočno drgnete? Ne veste, katero nastavitev izbrati? In, kdaj je čas za menjavo glave? Nič hudega, vse to vam lahko pove pametna zobna ščetka z aplikacijo na vašem pametnem telefonu.

Lahko imate pametni telefon in televizor, ščetke pa ne.

Resnica Sonicare Diamond clean
Nova zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart je prav to – pametna, saj vam s tehnologijo pametnega senzorja prinaša prilagojene informacije in nasvete za optimalno čiščenje zob. In ne le to - če boste med ščetkanjem zob zgrešili kakšno mesto, vas bo na to opozorila funkcija aplikacije TouchUp. Pametno, kajne?

Lahko ste preveč zagreti, ko gre za čiščenje zob.

Resnica Sonicare Diamond clean
Mnogi v želji po lepem nasmehu z veliko vnemo čistijo svoje zobe, pri čemer pa s ščetko pritiskajo premočno in lahko poškodujejo dlesni. Zato vas zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart na to opozori z utripanjem svetlobnega obroča na koncu ročaja. Tako vam nežno namigne, da je čas, da zmanjšate pritisk in prepustite delo glavi ščetke.
sonicare-smart

Ščetkanje zob je dolgočasno.

Resnica Sonicare Philips
Z novo zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean Smart niti najmanj! Vključuje namreč kar pet načinov ščetkanja: Clean je namenjen izjemnemu vsakodnevnemu čiščenju, White+ odstranjevanju madežev, Deep Clean+ omogoča poživljajoče globoko čiščenje, Gum Health zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje za dlesni, Tongue Care pa je odličen način za čiščenje jezika. Katerega boste izbrali? 

Zdrav jezik = lep nasmeh

Sonicare Mit
Na jeziku so bakterije, ki se lahko razširijo na zobe in dlesni ter povzročajo vnetje oziroma parodontozo, v skrajnem primeru pa izpadanje zob. Najnaprednejša ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart ima posebno strgalo za lezik TongueCare+ za nežno odstranjevanje bakterij, ki povzročajo slab zadah.  

Temeljito čiščenje s sonično ščetko je najhitrejše.

Sonicare Mit
Močne sonične vibracije spenijo zobno pasto v mehurčke in jih potisnejo globoko med zobe ter ob dlesni in tako uspešno odstranjujejo zobne obloge. 62.000 potez ščetke na minuto nežno, a učinkovito očisti vaše zobe. Toliko potez, kot jih naredi sonična ščetka pri enem umivanju zob, bi jih z ročno ščetko naredili v enem mesecu.

Bodite samozavestni  s popolno ustno nego 

Zahvaljujoč pametnim senzorjem in povezani aplikaciji boste opravili zares temeljito čiščenje. Pametni senzorji skupaj s povezavo Bluetooth omogočajo aplikaciji Philips Sonicare beleženje v realnem času, s pomočjo katerega boste dobili povratne informacije o pravilnem in učinkovitem ščetkanju.
sonicare-smart

  Poskrbite za usta, zobe, dlesni in jezik.

  Izberite Philips Sonicare DiamondClean Smart

 

Odstrani do 10-krat več zobnih oblog.**

 

Do 7-krat bolj zdrave dlesni v 2 tednih.**

 

Odstrani do 100 % več madežev v 3 dneh.***

 

Dolgotrajno svež zadah.

**V primerjavi z običajno zobno ščetko.

***V primerjavi s ščetko DiamondClean.

Oglejte si video
Sonicare ščetka

Odkrijte razliko s Philips Sonicare DiamondClean

 

Sonična hitrost gibanja ščetin ščetke ustvarja nežne mikroskopske mehurčke za izjemno svež in čist občutek.

* Promocija velja za nakup od 1.11. do 31.12.2017 na katerikoli model zobne ščetke Philips Sonicare. Ne velja na nastavke in zobno prho Airfloss.

Izberite svojo pametno zobno ščetko