Slušalke Bluetooth

  Slušalke Bluetooth

  Odpravljanje šumov z 2 mikrofonoma za kristalno čist govor

  Pogovor in glasba, glasovna opozorila, glasovni ukazi in podpora za več naprav Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Slušalke Bluetooth

Ušesna, Črna SHB1700/10 Najdi podobne izdelke

Odpravljanje šumov z 2 mikrofonoma za kristalno čist govor

 • Skladno s profilom Bluetooth HSP/HFP – univerzalno

  Bluetooth je tehnologija, ki nadomešča kable. Bluetooth je globalni standard, zato so naprave Bluetooth različnih proizvajalcev medsebojno združljive in uporabljajo skupne profile Bluetooth. Za običajno uporabo slušalk Bluetooth sta potrebna profila HSP (profil za slušalke) in HFP (prostoročni profil). Če je vaš mobilni telefon skladen s profilom HSP ali HFP (kar so praktično vsi telefoni, ki imajo tehnologijo Bluetooth), bodo te slušalke delovale z njim. Besedna oznaka in logotipi Bluetooth so v lasti družbe Bluetooth SIG, Inc. Vsaka njihova uporaba s strani družbe Koninklijke Philips Electronics N.V. je urejena z licenčno pogodbo.

 • Brezžično upravljanje klicev

  Upravljajte klice brez uporabe mobilnega telefona. To vključuje sprejem klica, zavrnitev, glasovno izbiranje in ponovno izbiranje. Vaš mobilni telefon mora podpirati funkciji za glasovno izbiranje in ponovno izbiranje.

 • Bluetooth® Stereo (skladno z A2DP)

  Ta Philipsova naprava v celoti podpira profil Bluetooth Stereo (A2DP). Skladnost s profilom A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) omogoča, da lahko slušalke sprejemajo stereo glasbo iz katerekoli naprave Bluetooth, ki je skladna s profilom A2DP. Zato lahko te slušalke uporabljate s katerimkoli združljivim mobilnim telefonom, računalnikom, adapterjem Bluetooth, predvajalnikom MP3 itd., ki podpira A2DP.

 • Jasni klici brez odmevov

  Izjemno občutljiv mikrofon in pametna zvočna zasnova slušalk zagotavljata jasne klice brez odmevov.

 • Ergonomska ušesna zanka

  Veliko ergonomskih ušesnih zank lahko prilagodite glede na ušesa, kar zagotavlja udobnejše nošenje in varno namestitev. Ušesno zanko lahko prilagodite tudi glede na to, ali jo nosite na levem ali desnem ušesu.

 • Tehnologija Bluetooth omogoča brezžično prostoročno pogovarjanje

  Uporaba mobilnega telefona brez slušalk je lahko mučna in nevarna. V številnih državah je takšna uporaba med vožnjo tudi prepovedana. Žični prostoročni kompleti so opremljeni z motečim kablom. Slušalke Bluetooth nadomestijo kabel z brezžično povezavo Bluetooth kratkega dosega, kar omogoča, da so vaše roke proste in da kabel ne omejuje svobode gibanja. Ker je energija za prenos v bližini vaše glave veliko manjša kor pri oddajanju iz mobilnega telefona, Bluetooth zmanjšuje tudi morebitne nevarnosti, povezane s sevanjem mobilnega telefona.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?