Avent

Philips Avent

Digitalni parni sterilizator

  Philips Avent

  Digitalni parni sterilizator

  Vedno pripravljen za uporabo

  Digitalni parni sterilizator Philips AVENT deluje hitro in neprekinjeno ter ohranja vsebino sterilno, dokler je ne potrebujete, zato lahko svobodneje razporedite svoj čas. Več o izdelku

 • Vedno pripravljen za uporabo

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avent Digitalni parni sterilizator

220–240 V SCF276/42 Najdi podobne izdelke

Vedno pripravljen za uporabo

Napredna tehnologija za 24-urno sterilizacijo

 • Napredni digitalni zaslon in zvočna opozorila

  Napredni digitalni zaslon in zvočna opozorila

  Zaslon in zvočna opozorila vas obveščajo, kdaj je steriliziranje končano in koliko časa predmeti ostanejo sterilni. Zaslon vas opozori tudi, če ste sterilizator napolnili s premalo ali preveč vode, kar zagotavlja vsakokratno natančno in zanesljivo steriliziranje.

 • Vsebina je sterilna in pripravljena za uporabo v približno 6 minutah.

  Vsebina je sterilna in pripravljena za uporabo v približno 6 minutah.

  Prednost steriliziranja s paro je v tem, da je ta vrsta steriliziranja mnogo hitrejša (in varnejša) od tradicionalnega načina prekuhavanja stekleničk v posodi na štedilniku. Digitalni sterilizator potrebuje samo 6 minut za steriliziranje 6 stekleničk, cucljev in kupolastih pokrovčkov.

 • Drži do šest stekleničk Philips Avent

  Drži do šest stekleničk Philips Avent

  Sterilizator je oblikovan tako, da zavzame malo prostora v kuhinji in obenem drži šest stekleničk ali dve prsni črpalki Philips Avent. Če želite pomiti manjše predmete, kot so dude in cuclji, lahko dve košari v sterilizatorju spnete in predmete pomijete v pomivalnem stroju.

 • Dodajte vodo, naložite in izberite nastavitev.

  Dodajte vodo, naložite in izberite nastavitev.

  Poleg napredne funkcionalnosti digitalni sterilizator odlikuje tudi preprosta uporaba. Samo dodajte vodo, v sterilizator vstavite stekleničke, prsno črpalko ali dodatno opremo in izberite način. Način 1 omogoča izvajanje enega cikla steriliziranja, kar je priročno, če želite sterilizirati vse predmete naenkrat. Način 2 je namenjen 24-urni sterilizaciji. Ta način je priročen, če želite pustiti predmete v sterilizatorju čez noč in vzeti ven samo eno stekleničko za vsako hranjenje. Sterilizator vam zagotavlja preprosto vsakodnevno steriliziranje, ne glede na vaše navade.

 • Vsebino ohranja sterilno ponoči in podnevi

  Vsebino ohranja sterilno ponoči in podnevi

  Sterilizator zagotavlja, da so sterilne stekleničke vedno pri roki, zato ohranja vsebino sterilno 24 ur. Vsebina se znova sterilizira vsakih 6 ur. Priročni gumb za premor omogoča poljubno dodajanje in odstranjevanje predmetov, digitalni sterilizator pa bo samodejno steriliziral vsebino.

 • Dodatna zaščita z naravno parno sterilizacijo

  Sterilizacija je namenjena zaščiti vašega dojenčka pred škodljivimi bakterijami v mleku, dokler si otrok ne okrepi imunskega sistema. Sterilizator Philips Avent uporablja medicinski način steriliziranja, ki je hiter, enostaven, učinkovit in brez kakršnihkoli kemikalij.

Poglejte vse specifikacije

Dodatna oprema za ta izdelek

Ogled vseh pripomočkov
* Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno.
 • Steklenička izdelku ni priložena

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?