Avent

Philips Avent

Mikrovalovni parni sterilizator

  Philips Avent

  Mikrovalovni parni sterilizator

  Izjemno hitro in priročno

  Mikrovalovni parni sterilizator Philips AVENT SCF271/20 je lahek in kompakten, zato je idealen za doma in na poti. Če ne odpirate pokrova, ostane vsebina sterilna do 24 ur.

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Izjemno hitro in priročno

Sterilizira 6 stekleničk v 2 minutah*

 • Priročen za potovanja. Primeren za večino mikrovalovnih pečic.

  Priročen za potovanja. Primeren za večino mikrovalovnih pečic.

  Mikrovalovni parni sterilizator Philips Avent je zasnovan tako, da je primeren za večino mikrovalovnih pečic na trgu. Ker je majhen, je primeren za potovanja, zato so vam sterilne stekleničke vedno na voljo, ko se odpravite na krajši enodnevni izlet ali daljše počitnice v tujino. Primeren je tudi kot dodatni sterilizator, ki ga pustite pri starih starših. Dimenzije: 166 (V), 280 (Š), 280 (D) mm.

 • Stranska ročaja varno zapreta pokrov.

  Stranska ročaja varno zapreta pokrov.

  Mikrovalovni sterilizator je opremljen s stranskima zaponkama za dodatno varnost. Zaponki varno zapreta pokrov in preprečita uhajanje vroče vode, ko sterilizator vzamete iz mikrovalovne pečice. Stranska ročaja sta zasnovana tako, da ostaneta hladnejša, kar pripomore k varni uporabi.

 • Neodprta vsebina ostane sterilna do 24 ur.

  Neodprta vsebina ostane sterilna do 24 ur.

  Neodprta vsebina ostane sterilna do 24 ur.

 • Drži šest stekleničk Philips Avent

  Drži šest stekleničk Philips Avent

  Kljub svoji majhnosti je edini mikrovalovni sterilizator, ki lahko drži 6 stekleničk Philips Avent. Večina mikrovalovnih sterilizatorjev drži samo 4 stekleničke, mikrovalovni sterilizator Philips Avent pa omogoča hkratno steriliziranje stekleničk za cel dan. Primeren je tudi za steriliziranje prsnih črpalk.

 • Naravna parna sterilizacija uniči 99,9 % škodljivih mikrobov

  Naravna parna sterilizacija uniči 99,9 % škodljivih mikrobov

  Steriliziranje ščiti vašega dojenčka pred posebej škodljivimi bakterijami, dokler si otrok ne okrepi imunskega sistema. Sterilizatorji Philips Avent delujejo pri višji temperaturi kot pomivalni stroji, zato uničijo 99,9 % škodljivih mikrobov. Če ne odpirate pokrova, ostane vsebina sterilna 24 ur.

 • Dodatna zaščita z naravno parno sterilizacijo

  Sterilizacija je namenjena zaščiti vašega dojenčka pred škodljivimi bakterijami v mleku, dokler si otrok ne okrepi imunskega sistema. Sterilizator Philips Avent uporablja medicinski način steriliziranja, ki je hiter, enostaven, učinkovit in brez kakršnihkoli kemikalij.

Poglejte vse specifikacije

Dodatna oprema za ta izdelek

Ogled vseh pripomočkov
* Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?