Avent

Philips Avent

Pametna otroška varuška

  Philips Avent

  Pametna otroška varuška

  Povezava z otrokom, kjerkoli ste

  S pametno otroško varuško lahko vi in vaši najdražji bdite nad malčkom, kjerkoli ste. Aplikacija samodejno preklaplja med omrežji ter optimira kakovost zvoka in slike za najboljšo povezavo z otrokom. Več o izdelku

  Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno. : € 219,99

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Avent Pametna otroška varuška

S tehnologijo SafeConnect, Za pametni telefon in tabl. računalnik, Združljivo z iOS in Android, Preizkusite brezplačno aplikacijo SCD860/52 Najdi podobne izdelke

Povezava z otrokom, kjerkoli ste

S tehnologijo SafeConnect

 • Deluje v vseh omrežjih za optimalno povezavo

  Deluje v vseh omrežjih za optimalno povezavo

  Pametna otroška varuška Philips Avent s tehnologijo SafeConnect deluje v vseh razpoložljivih omrežjih (3G, 4G, Wi-Fi). Aplikacija samodejno uskladi pasovno širino in vam omogoča optimalno povezavo z otrokom. Ko se kakovost internetne povezave zniža, aplikacija samodejno prilagodi kakovost zvoka in slike, da lahko še naprej bdite nad malčkom. Če se internetna povezava prekine, jo otroška varuška poskuša znova vzpostaviti in vas obvesti, če povezave ni mogoče ponovno vzpostaviti.

 • Podpira več kamer/gledalcev, zato lahko povabite najbližje

  Podpira več kamer/gledalcev, zato lahko povabite najbližje

  Povezava je popolnoma varna in zasebna. K gledanju lahko povabite tudi najbližje, kjerkoli ste ali so. Uporabljate lahko do 10 računov in način zasebnosti, zato se sami odločite, če in kdaj želite spremljanje omogočiti tudi drugim. Aplikacija podopira do 10 kamer, vsako pa hkrati lahko spremljajo največ 3 gledalci.

 • Kakovost nadzora je odvisna od povezave Wi-Fi

  Kakovost nadzora je odvisna od povezave Wi-Fi

  Otroška varuška in aplikacija morata imeti vzpostavljeno internetno povezavo. Otroška varuška jo vzpostavi prek povezave Wi-Fi, zato je njeno delovanje odvisno od kakovosti povezave Wi-Fi. Zagotovite, da je pametna otroška varuška Philips Avent postavljena v dosegu usmerjevalnika Wi-Fi, ali pa signal Wi-Fi blizu otroške varuške okrepite s ponavljalnikom Wi-Fi/vmesnikom Powerline. S pametno napravo lahko vzpostavite internetno povezavo 3G, 4G ali Wi-Fi in malčka zanesljivo spremljate, kjerkoli ste.

 • Prilagodite nastavitve in spremljajte, kot želite

  Prilagodite nastavitve in spremljajte, kot želite

  Vse nastavitve in obvestila za pametno otroško varuško in aplikacijo lahko popolnoma prilagodite, da izberete in sprejemate točno želeno frekvenco in vrsto podatkov. Funkcije naprave lahko tudi nastavite, kakor in kadar želite. Nastavite lahko na primer barvo nočne lučke ali določeno uspavanko.

 • Kakovost slike do 720p HD podnevi in ponoči

  Kakovost slike do 720p HD podnevi in ponoči

  Otroka vidite in slišite podnevi in ponoči. Kamera podnevi in ponoči zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka in slike do 720p HD ter dnevni in nočni vid. Podnevi snema barvno sliko, ponoči pa v infrardeči črno-beli barvi.

 • Način v ozadju z manjšo porabo energije

  Način v ozadju z manjšo porabo energije

  Aplikacijo lahko uporabljate v aktivnem načinu z ospredju ali načinu v ozadju, ko telefon ali tablični računalnik uporabljate v druge namene. Aplikacija v načinu z ozadju porabi manj energije in vas obvesti, ko otrok začne jokati. Zato veste, kdaj otrok začne jokati, tudi če aktivno uporabljate drugo aplikacijo.

 • Izbira uspavank za miren in zadovoljen spanec

  Izbira uspavank za miren in zadovoljen spanec

  Otroka nežno uspavajte z eno od 10 pomirjujočih uspavank. Uspavanke predvajajte neposredno prek kamere v otroški sobi ali pa oddaljeno z aplikacijo. Nastavite lahko tudi časovnik in izberete, katere skladbe naj se predvajajo v določenem trenutku.

 • Večbarvna nočna lučka mirno uspava otroka

  Večbarvna nočna lučka mirno uspava otroka

  Z večbarvno nočno lučko ustvarite nežno in pomirjujoče vzdušje, ki otroka ponese v spanec. Nočno lučko vklapljajte neposredno prek kamere v otroški sobi ali pa oddaljeno z aplikacijo. Izberete lahko barvo svetlobe in nastavite čas, kdaj se začne predvajati.

 • Pomirjujoča funkcija TalkBack

  Pomirjujoča funkcija TalkBack

  Otroka lahko z aplikacijo od koderkoli pomirite s svojim glasom.

 • Spremljanje in beleženje vlažnosti in temperature v sobi

  Spremljanje in beleženje vlažnosti in temperature v sobi

  Pametna otroška varuška Philips Avent ima vgrajen senzor za spremljanje in beleženje vlažnosti, temperature in zvoka v otroški sobi. Mejne vrednosti zanje lahko prilagajate ter tako ustvarjate in vzdržujete najboljše in najbolj zdravo spalno okolje. To je samo eden od načinov, kako pametna otroška varuška Philips Avent nudi več podatkov za boljši nadzor nad zdravim razvojem otroka.

 • Snapshot za snemanje otrokovih posebnih trenutkov

  Snapshot za snemanje otrokovih posebnih trenutkov

  Ne zamudite nobenega trenutka, tudi ko malček spi. Z možnostjo Snapshot posnemite vse posebne trenutke.

 • S kodo QR enostavno nastavite in prenesite aplikacijo

  Nastavitev pametne otroške varuške Philips Avent je neverjetno enostavna. Prenesite aplikacijo in z njeno kodo QR povežite kamero v lokalno omrežje WiFi. Aplikacija vključuje uporabniški priročnik za prvo uporabo, v katerem so pojasnjeni gumbi in funkcije aplikacije.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?