Vse v enem

  Vse v enem

  Steriliziranje, črpanje in hranjenje

  Vsestranski začetni komplet Natural je idealen za mamice, ki želijo na čist in enostaven način začeti s črpanjem mleka in hranjenjem. Komplet vključuje vse potrebne izdelke za steriliziranje, črpanje mleka in hranjenje otroka. Več o izdelku

  Priporočena maloprodajna cena. Vsak trgovec na drobno določa svojo lastno ceno. : € 132,99

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Steriliziranje, črpanje in hranjenje

Enostavno dojenje

 • Širok cucelj v obliki dojke za naraven oprijem otroka

  Širok cucelj v obliki dojke za naraven oprijem otroka

  Široki cucelj v obliki dojke spodbuja naraven oprijem otroka, ki je podoben oprijemu dojke, in omogoča enostavno kombinacijo dojenja in hranjenja s stekleničko.

 • Edinstvena zasnova za udobnejši položaj pri dojenju

  Edinstvena zasnova za udobnejši položaj pri dojenju

  Prsna črpalka ima edinstveno zasnovo, ki omogoča pretok mleka neposredno iz vaših prsi v stekleničko, tudi kadar sedite vzravnano. Tako lahko med črpanjem sedite udobneje, saj se vam ni treba sklanjati naprej, da bi vaše mleko steklo v stekleničko. Če udobno sedite in ste sproščeni, bo mleko med črpanjem lažje teklo.

 • Mehka masažna blazinica toplega občutka

  Mehka masažna blazinica toplega občutka

  Naša masažna blazinica ima novo mehko žametno teksturo, ki poskrbi za topel občutek na koži in tako nežno spodbuja pretok mleka. Blazinica nežno posnema dojenčkovo sesanje in pomaga pri iztiskanju mleka.

 • Primeren za uporabo s stekleničkami s širokim in ozkim vratom

  Primeren za uporabo s stekleničkami s širokim in ozkim vratom

  Sterilizator je zasnovan tako, da je združljiv s stekleničkami s širokim in ozkim vratom ter različnimi prsnimi črpalkami in dodatki. To vam daje popolno svobodo pri izbiranju stekleničk in dodatkov, ki so najboljši za vas in otroka. Največja zmogljivost sterilizatorja je šest stekleničk Philips Avent velikosti 11 oz/330 ml.

 • Nastavljiva velikost

  Nastavljiva velikost

  Ta sterilizator Philips Avent 3-v-1 se zaradi nastavljive velikosti povsem prilagodi predmetom, ki jih želite sterilizirati, in vedno zavzame najmanjšo možno količino prostora v kuhinji. Funkcionalnost 3-v-1 pomeni, da imate na voljo: 1) majhno velikost za steriliziranje dud 2) srednjo velikost za steriliziranje prsnih črpalk in krožnikov, nožev ter vilic za malčke 3) veliko velikost za steriliziranje 6 stekleničk za dojenčke

 • Naravna parna sterilizacija uniči 99,9 % škodljivih mikrobov

  Naravna parna sterilizacija uniči 99,9 % škodljivih mikrobov

  Steriliziranje ščiti dojenčka pred posebej škodljivimi bakterijami, dokler si otrok ne okrepi imunskega sistema. Sterilizatorji Philips Avent so izdelani na osnovi bolnišnične metode parne sterilizacije, ki je hitra, enostavna in učinkovita ter brez kakršnih koli kemikalij. Če ne odpirate pokrova, ostane vsebina sterilna 24 ur.

 • Edinstveni cvetni listi za mehak in prožen cucelj brez sesedanja

  Edinstveni cvetni listi za mehak in prožen cucelj brez sesedanja

  Oblika cvetnih listov v cuclju povečuje mehkobo in prožnost ter preprečuje, da bi se cucelj sesedel. To zagotavlja udobnejše in prijetnejše hranjenje.

Poglejte vse specifikacije
 • Brez bisfenola A, v skladu z uredbo EU 10/2011

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?