1
Zvok in slika

Brezžični otroški monitor HD In.Sight

  Brezžični otroški monitor HD In.Sight

  Vedno blizu otroka

  Philipsov brezžični otroški monitor HD In.Sight omogoča, da otroka opazujete in poslušate s pametnim telefonom/tabličnim računalnikom. Zagotavlja kristalno čisto sliko HD, s funkcijo za nočno vidljivost pa lahko otroka vidite tudi v temi. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Vedno blizu otroka

Philipsov brezžični otroški monitor HD In.Sight omogoča, da otroka opazujete in poslušate s pametnim telefonom/tabličnim računalnikom. Zagotavlja kristalno čisto sliko HD, s funkcijo za nočno vidljivost pa lahko otroka vidite tudi v temi. Več o izdelku

Brezžični otroški monitor HD In.Sight

Opazujte, kjer koli ste, Poslušaj in govori, nočna vidljivost, Za pametni telefon, tablični računalnik, Omogoča iVideon B120S/10 Najdi podobne izdelke

Vedno blizu otroka

Opazujte, kjer koli ste, s pametnim telefonom/tabličnim računalnikom

 • Šifriranje videoposnetka za varno povezavo

  Šifriranje videoposnetka za varno povezavo

  Brezžični monitor In.Sight uporablja varnostno šifriranje, ki zagotavlja zasebnost v vsakem trenutku. Monitor In.Sight ob vsaki vzpostavitvi povezave uporabi edinstven ključ s šifro, kar zagotavlja visoko stopnjo varnosti ob vsakem stiku z ljubljenimi.

 • V načinu za nočno vidljivost otroka razločno vidite tudi v temi

  V načinu za nočno vidljivost otroka razločno vidite tudi v temi

  Način za nočno vidljivost vam omogoča, da otrokov prikupni obraz vidite tudi v temi. Na monitorju se vklopi infrardeča svetloba, ki v temi zajame jasen črno-bel posnetek otroka. Način za nočno vidljivost se vklopi in izklopi samodejno, lahko pa ga nastavljate tudi ročno.

 • Otroški monitor z vmesnikom Wi-Fi lahko postavite kamor koli v svojem domu

  Bodite popolnoma pomirjeni z brezžičnim otroškim monitorjem In.Sight. Poveže se lahko z omrežji Wi-Fi 802.11 bgn. Monitor postavite na primerno mesto v otroški sobi in otroka spremljajte s pametnim telefonom od koderkoli.

 • Otroka lahko neprekinjeno poslušate tudi, ko je telefon zaklenjen

  Brezžični otroški monitor HD In.Sight neprekinjeno prenaša zvok tudi, ko je pametni telefon zaklenjen, ko je na priključni postaji ali se polni.

 • Enostavna namestitev brezžičnega otroškega monitorja s kodo QR

  Namestitev je z aplikacijo povsem enostavna. Aplikacija bo ustvarila kodo QR za nastavitve domačega omrežja Wi-Fi. Monitor pa bo s kodo QR preprosto in hitro samodejno vzpostavil povezavo z omrežjem.

 • Napajalni kabel in monitor brez delcev PVC-BFR

  Brezžični otroški monitor HD In.Sight ne vsebuje bromiranih zaviralcev gorenja (BFR) in polivinilklorida (PVC). Skladen je z najstrožjimi varnostnimi standardi za pripomočke za dojenčke, je povsem varen za otroke in prijazen do okolja.

 • Takoj govorite s svojim otrokom prek pametnega telefona

  Z brezžičnim otroškim monitorjem HD In.Sight se lahko kadarkoli pogovarjate z otrokom. Samo pritisnite "govor" na pametnem telefonu, mu zapojte uspavanko in opazujte, kako bo zaspal ob vašem pomirjujočem glasu.

 • Monitorje delite z drugimi uporabniki pametnih telefonov

  Monitorje lahko souporabljate s partnerjem, družino, prijatelji in celo z varuškami. Aplikacija In.Sight vam omogoča souporabo vsakega monitorja s še dvema uporabnikoma, ki imata prav tako dostop do videoposnetkov in zvočnih posnetkov v živo prek pametnih telefonov. Aplikacijo lahko tudi nadgradite in s tem omogočite, da monitor souporablja kar 16 oseb.

 • Telefonska opozorila, ko nadzorna naprava zazna zvok ali gibanje

  Nemogoče je predvideti, kdaj se lahko pri otroku pojavijo težave. Brezžični otroški monitor HD In.Sight ima prilagodljivo funkcijo za zaznavanje zvokov in gibanja. Vsakič, ko monitor zazna zvok ali gibanje, boste o tem obveščeni, saj boste v pametni telefon samodejno prejeli potisno obvestilo.

 • Opazovanje v realnem času s senzorjem za temperaturo in vlažnost

  Senzorji za temperaturo in vlažnost na brezžičnem otroškem monitorju HD In.Sight prikazujejo temperaturo in stopnjo vlažnosti v pametnem telefonu. Senzor vlažnosti meri stopnjo vlažnosti, na primer zaznava suh zrak, ki lahko razdraži otrokovo grlo. Aplikacija vas opozori, ko je temperatura previsoka ali prenizka.

Poglejte vse specifikacije
 • Ogled posnetkov v živo prek vašega domačega brezžičnega omrežja z brezžično napravo In.Sight je brezplačen in brez omejitev. Tudi ogled posnetkov v živo na daljavo (prek zunanjega brezžičnega omrežja ali omrežja 3G) je brezplačen za neomejeno število ogledov, le da je vsak posamezni ogled omejen na 5 minut.
 • Daljše oglede na daljavo in druge vrhunske funkcije lahko kupite z aplikacijami. Pridružujemo si pravico so sprememb teh pogojev.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?