Disney

Disney

Projektor in nočna lučka 2-v-1

  Disney

  Projektor in nočna lučka 2-v-1

  Vklopite domišljijo

  Philipsova in Disneyjeva nočna lučka Cars in slikovni projektor fanta navdušita s čarobnim pripovedništvom. Obrnite enega od filmskih kolesc, da zabavne prizore iz risanke Cars projicirate na strop, ali pa vklopite pomirjujočo nočno svetlobo. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Projektor in nočna lučka 2-v-1

Cars, rdeča, LED 717693216 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Ustvarja čarobno vzdušje

  Ustvarja čarobno vzdušje

  Philipsova in Disneyjeva prenosna svetilka za otroško sobo vključuje nočno lučko in čarobni slikovni projektor. Nočna lučka zagotavlja, da se otrok ponoči počuti varno, projektor pa na steno ali strop projicira otrokov najljubši Disneyjev lik. Edinstvena svetilka 2-v-1 pričara prijetnejši spanec in večerno pripovedovanje pravljic. Svetilo ima dvosmerno stikalo, zato lahko enostavno preklapljate med nočno lučko in čarobnim slikovnim projektorjem.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

 • Deluje na baterije – 3 baterije AA niso priložene

  Deluje na baterije – 3 baterije AA niso priložene

  Deluje na 3 baterije AA. Primerne so vse baterije te velikosti, vendar ne uporabljajte različnih vrst baterij skupaj. Vedno vstavite tri enake baterije. Baterije niso priložene v škatli.

 • Priložena so dodatna slikovna kolesca

  Priložena so dodatna slikovna kolesca

  Philipsova in Disneyjeva svetilka ima 3 kolesca, vsako pa omogoča 8 različnih slik za spodbujanje otrokove domišljije.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?