Disney

Disney

Svetilka

  Disney

  Svetilka

  Vklopite domišljijo

  Philipsova in Disneyjeva žepna svetilka Winnie otroku osvetli pot, ko se ponoči igra ali odpravi na pot. Je varna in hladna na dotik, z barvito zasnovo pa je oblikovana tako, da jo otroške ročice lahko udobno in prijetno držijo. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Svetilka

Winnie The Pooh, rumena, LED 717673416 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Deluje na baterije – 2 bateriji AAA nista priloženi

  Deluje na baterije – 2 bateriji AAA nista priloženi

  Deluje na 2 bateriji AAA. Primerne so vse baterije te velikosti, vendar ne uporabljajte različnih vrst baterij skupaj. Vedno vstavite tri enake baterije. Baterije niso priložene v škatli.

 • Stikalo za vklop/izklop na izdelku

  Stikalo za vklop/izklop na izdelku

  Gumb je diskretno vgrajen v svetilko za enostaven vklop in izklop.

 • Ponoči spremlja otroka

  Philipsova in Disneyjeva prenosna svetilka otroka varno usmerja med nočnimi sprehodi do kopalnice ali spalnice staršev. Svetilka je zasnovana za otroke, zato se popolnoma prilega v otroško roko in jo lahko enostavno prenašajo.

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?