Disney

Disney

Namizna svetilka

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717643416/717643416_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Disney

  Namizna svetilka

  Vklopite domišljijo

  Philipsova in Disneyjeva posteljna svetilka Winnie The Pooh ima podobo priljubljenega rumenega medveda. Otroka ponoči pomirja in pomaga pri branju pravljic za lahko noč. LED-sijalka in stikalo sta hladna na dotik, zato je zasnova varna za otroka. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Namizna svetilka

Winnie The Pooh, rumena, LED 717643416 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Idealna osvetlitev za otrokovo mizo in posteljo

  Idealna osvetlitev za otrokovo mizo in posteljo

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo se popolnoma poda na otrokovo nočno omarico ali mizo. S svojo nežno in toplo belo svetlobo je popolna za vsa opravila pred spanjem, na primer branje knjig ali pripovedovanje pravljic. S svetilko na dosegu rok in z enostavnim vklopom se vaš otrok ponoči počuti varno in udobno.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

 • Stikalo za vklop/izklop na kablu

  Stikalo za vklop/izklop na kablu

  Gumb je diskretno vgrajen v kabel za enostaven vklop in izklop svetilke.

Poglejte vse specifikacije

Ekološki certifikat- Naši eko izdelki

Philips skrbi za okolje in družbo na splošno, zato močno podpira razvoj ekoloških izdelkov.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?