Disney

Disney

Stropna svetilka

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717625316/717625316_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Disney

  Stropna svetilka

  Vklopite domišljijo

  S čarobno Philipsovo in Disneyjevo visečo svetilko Planes lahko vaš sin na stropu svoje sobe podoživlja zabavni animirani film. Okoli tople bele LED-svetlobe letajo njegovi najljubši liki, zato se bo z veseljem pripravil na spanec. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Disney Stropna svetilka

Planes, modra, LED 717625316 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Disneyjeva svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Disneyjevega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Idealno za splošno osvetlitev

  Idealno za splošno osvetlitev

  Philipsova in Disneyjeva svetilka je idealna za otroško sobo, saj zagotavlja jasno osvetlitev. Oddaja idealno svetlobo za otrokova dnevna opravila.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

Poglejte vse specifikacije

Ekološki certifikat- Naši eko izdelki

Philips skrbi za okolje in družbo na splošno, zato močno podpira razvoj ekoloških izdelkov.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?