Marvel

Marvel

Stropna svetilka

  Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717604016/717604016_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
  Za več informacij prenesite oznaka Energy

  Marvel

  Stropna svetilka

  Vklopite domišljijo

  Zaobljena Philipsova in Marvelova svetilka Spider-Man oddaja živahno podobo Spider-Mana na delu. Zabavno in barvito polepša steno in strop, trpežna zaobljena zasnova pa je povsem varna za radovedne ročice. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Marvel Stropna svetilka

Spider-Man, modra, LED 717604016 Najdi podobne izdelke

Vklopite domišljijo

 • Za otroke

  Za otroke

  Philipsova in Marvelova svetilka za otroško sobo ustvarja okolje, ki otroke spodbuja pri dejavnostih, v katerih najbolj uživajo – zabava in ustvarjalnost. Ustvarja prostor, kjer se otrok lahko uči, igra in spi v družbi najljubšega Marvelovega lika. Svetilka je zasnovana tako, da je varna za otroka.

 • Idealno za splošno osvetlitev

  Idealno za splošno osvetlitev

  Philipsova in Marvelova svetilka je idealna za otroško sobo, saj zagotavlja jasno osvetlitev. Oddaja idealno svetlobo za otrokova dnevna opravila.

 • Visokokakovostna svetloba LED

  Visokokakovostna svetloba LED

  Tehnologija LED v svetilki je edinstvena Philipsova rešitev. Omogoča takojšen vklop svetlobe in optimalno svetilnost, s svetlobo pa poudarja živahne barve vašega otroške sobe.

 • Topla bela svetloba

  Topla bela svetloba

  Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Svetilke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, svetilke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno in bolj energično svetlobo. Ta svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvari prijetno vzdušje.

 • Primerno za stensko in stropno namestitev

  Svetilko lahko namestite na steno ali strop, kot želite.

Poglejte vse specifikacije

Ekološki certifikat- Naši eko izdelki

Philips skrbi za okolje in družbo na splošno, zato močno podpira razvoj ekoloških izdelkov.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?