Pametni LED-televizor

  Pametni LED-televizor

  Sprostite se in si privoščite čudovit večer ob televizorju

  Sprostite se in si privoščite čudovit večer s pametnim LED-televizorjem Philips 32PFL5007 Full HD. Mehanizem Pixel Plus HD vam nudi brezžičen dostop do številnih vsebin s storitvijo Smart TV Plus in zagotavlja živahne slike Full HD. Več o izdelku

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

5000 series Pametni LED-televizor

81 cm (32"), Full HD 1080p, DVB T/C/S2 32PFL5007K/12 Najdi podobne izdelke

Sprostite se in si privoščite čudovit večer ob televizorju

z LED-sliko Full HD in brezžično storitvijo Smart TV

 • Vgrajen Wi-Fi za brezžično uporabo storitve Smart TV

  Vgrajen Wi-Fi za brezžično uporabo storitve Smart TV

  S televizorjem Philips z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi lahko doma s storitvijo Smart TV brezžično dostopate do številnih vsebin.

 • Izobilje spletnih aplikacij, filmov za izposojo in televizijskih storitev

  Izobilje spletnih aplikacij, filmov za izposojo in televizijskih storitev

  S storitvijo Net TV si izposodite filme iz spletnih videotek neposredno na vaš televizor, oglejte si priljubljene oddaje, ki ste jih zamudili, in uživajte v širokem izboru spletnih aplikacij. Lahko tudi brskate po odprtem internetu.

 • Upravljajte televizor s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali tipkovnico

  Upravljajte televizor s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali tipkovnico

  Upravljajte televizor preprosto in priročno. Za upravljanje Smart TV preprosto povežite brezžično tipkovnico ali uporabite pametni telefon ali tablični računalnik.

 • S funkcijo SimplyShare lahko na televizorju predvajate fotografije, glasbo in filme

  S funkcijo SimplyShare lahko na televizorju predvajate fotografije, glasbo in filme

  S funkcijo SimplyShare na velikem zaslonu predvajajte fotografije, glasbo in filme iz pametnega telefona, tabličnega računalnika ali računalnika.

 • Iščite, načrtujte, snemajte* in začasno ustavljajte TV-program

  Iščite, načrtujte, snemajte* in začasno ustavljajte TV-program

  Digitalni TV-program v živo snemajte na napravo USB, ki je priključena na televizor Philips, ali začasno ustavljajte program, si privoščite odmor in z gledanjem nadaljujte, ko to želite. Z elektronskim programskim vodnikom poiščite najljubše oddaje in enostavno načrtujte snemanje. Zdaj lahko TV-program prilagodite svojemu življenjskemu slogu.

 • Čudovite slike z LED-tehnologijo z neverjetnim kontrastom

  Čudovite slike z LED-tehnologijo z neverjetnim kontrastom

  Najnaprednejša tehnologija osvetlitve LED v tem LED-televizorju polne visoke ločljivosti združuje privlačno minimalistično zasnovo z izjemno kakovostjo slike in najnižjo porabo energije v tem razredu. Poleg tega je LED-tehnologija izjemno prijazna do okolja, saj ne vsebuje nevarnih snovi. LED-osvetlitev ozadja tako zagotavlja nizko porabo energije, visoko svetlost, neverjetni kontrast in ostrino ter živahne barve.

 • Tehnologija 400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsko ostrino gibanja

  Tehnologija 400Hz Perfect Motion Rate (PMR) za vrhunsko ostrino gibanja

  400Hz Perfect Motion Rate (PMR) ustvari vrhunsko ostrino gibanja za čist in dinamičen prikaz akcijskih filmov. Novi Philipsov standard združuje največjo hitrostjo osveževanja zaslona, tehnologijo HD Natural Motion in enkratno formulo obdelave za neverjetno ostrino gibanja.

 • 3 vhodi USB za enkratno predvajanje večpredstavnostnih vsebin

  3 vhodi USB za enkratno predvajanje večpredstavnostnih vsebin

  Trije vhodi USB omogočajo predvajanje fotografij jpeg, skladb mp3 in videodatotek iz večine pomnilnikov USB (pomnilniških naprav razreda USB). Pomnilnik USB vključite v vrata televizorja in z enostavnim zaslonskim brskalnikom dostopajte do večpredstavnostnih vsebin. Videoposnetke, fotografije in glasbo lahko predvajate in delite.

 • Brezhibna povezava s 4 vhodi HDMI in funkcijo Easylink

  Brezhibna povezava s 4 vhodi HDMI in funkcijo Easylink

  HDMI je enotni kabel za prenos slikovnih in zvočnih signalov iz naprav v televizor, zato z njim odpravite nered zaradi kablov. Prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira v televizor zagotavlja najvišjo kakovost. Ob funkciji Philips EasyLink s samo enim daljinskim upravljalnikom lahko upravljate televizor, predvajalnik DVD ali Blu-ray, zunanji digitalni sprejemnik ali sistem za domači kino.

 • Televizor Full HD s tehnologijo Pixel Plus HD za podrobnejšo in jasnejšo sliko

  Tehnologija Pixel Plus HD nudi edinstveno kombinacijo vrhunske ostrine, naravnih podrobnosti, živih barv in tekočega naravnega gibanja. Šum in motnje v vseh virih, od večpredstavnosti in televizije standardne ločljivosti do visoko stisnjene vsebine visoke ločljivosti, se zaznajo in odpravijo, zato je slika čista in izjemno ostra.

 • Trojni sprejemnik z DVB-S za programe HD brez zunanjega digitalnega sprejemnika

  Vgrajeni digitalni sprejemnik omogoča sprejem satelitskega, digitalnega kabelskega in zemeljskega televizijskega signala brez dodatnega zunanjega digitalnega sprejemnika. Uživajte v gledanju brez vsakršnega nereda.

 • Uživajte v interaktivnem digitalnem domačem razvedrilu s HbbTV

  Uživajte v interaktivnih storitvah, ki jih omogoča digitalna televizija s HbbTV. Pritisnite rdeči gumb daljinskega upravljalnika, da si ogledate več informacij o programu ali TV-kanalu, ki ga spremljate. HbbTV obogati vsebine.

Poglejte vse specifikacije
 • Net TV: Obiščite www.philips.com/smarttv za ponudbo storitev v svoji državi.
 • Snemanje na USB samo za digitalne kanale, ki jih vključuje elektronski programski vodnik televizorja (možne so omejitve glede na državo in kanal), snemanje lahko omejuje zaščita proti kopiranju oddaj (CI+). Vzpostavljena mora biti internetna povezava.
 • DivX Certified® za predvajanje videoposnetkov DivX® ločljivosti do HD 1080p, vključno z vrhunskimi vsebinami.
 • Televizor podpira sprejem DVB za nekodirane kanale. Določeni operaterji DVB mogoče niso podprti. Posodobljeni seznam si lahko ogledate med pogostimi vprašanji na Philipsovi spletni strani za podporo. Nekateri operaterji zahtevajo modul za pogojni dostop in naročnino. Za več informacij se obrnite na operaterja.
 • Poraba energije v kWh na leto za televizor, ki deluje 4 ure na dan 365 dni. Dejanska poraba energije je odvisna od uporabe televizorja.
 • 8-dnevni elektronski programski vodnik (EPG); storitev ni na voljo v vseh državah
 • Ta naprava je primerna za sprejem madžarskega zemeljskega javnega digitalnega televizijskega signala

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?