1
Monitorji

LCD-monitor z osvetlitvijo ozadja LED

    Za več informacij prenesite <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/241p6qpjkes_00/241p6qpjkes_00_elr_.pdf" target="_blank">oznaka Energy</a>
    Za več informacij prenesite oznaka Energy

    LCD-monitor z osvetlitvijo ozadja LED

    Izjemno z vsakega kota

    S Philipsovim LED-zaslonom AH-IPS PowerSensor s spletno kamero lahko sodelujete in komunicirate, hkrati pa prihranite pri času in denarju. Več o izdelku

    Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Izjemno z vsakega kota

S Philipsovim LED-zaslonom AH-IPS PowerSensor s spletno kamero lahko sodelujete in komunicirate, hkrati pa prihranite pri času in denarju. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD-monitor z osvetlitvijo ozadja LED

Serija P, 24 (diagonala 23, 8 palca/60, 5 cm), Full HD (1920 x 1080) 241P6QPJKES/00 Najdi podobne izdelke

Izjemno z vsakega kota

z zaslonom Full HD AH-IPS

  • Zaslon AH-IPS zagotavlja vrhunsko sliko in živahne barve

    Zaslon AH-IPS zagotavlja vrhunsko sliko in živahne barve

    Najnovejši zaslon Philips vsebuje napredne plošče AH-IPS za boljšo reprodukcijo barv, odzivnost in porabo energije. Plošče AH-IPS oddajajo manj žarkov gama kot standardne plošče TN, zato barve prikazujejo enakomerno tudi pri 178-stopinjskem kotu gledanja in med vrtenjem. Zaradi izjemne zmogljivosti so najprimernejše za načine uporabe, ki zahtevajo natančno reprodukcijo barv in nespremenljivo svetlost, kot so retuširanje fotografij, grafične aplikacije in brskanje po spletu.

  • Manjša utrujenosti oči s tehnologijo brez migetanja

    Manjša utrujenosti oči s tehnologijo brez migetanja

    Zaradi načina upravljanje svetlosti na zaslonih LED z osvetlitvijo ozadja nekateri uporabniki opažajo migetanje zaslona, kar utrudi oči. Philipsova tehnologija brez migetanja uporablja novo rešitev za uravnavanje svetlosti, ki omeji migetanje in je zato prijaznejša očem.

  • Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike

    Prednastavitve SmartImage za enostavno optimiranje nastavitev slike

    SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. S tem uporabniku prijaznim vmesnikom lahko izberete različne načine, na primer delovni, slikovni, filmski, igralni, varčevalni ali drug način, ki ustrezajo aplikaciji v uporabi. Glede na izbor tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike ali videa za najkakovostnejši prikaz. Varčevalni način omogoča izjemno varčno porabo energije. Vse v realnem času in s pritiskom na en sam gumb!

  • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

    SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

    SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

  • Tehnologija MHL za uživanje mobilnih vsebin na velikem zaslonu

    Tehnologija MHL za uživanje mobilnih vsebin na velikem zaslonu

    Mobilna visokoločljiva povezava (Mobile High Definition Link (MHL)) je mobilni avdio/video vmesnik za neposredno priključitev mobilnih telefonov in drugih prenosnih naprav na visokoločljive zaslone. Izbirni kabel MHL vam omogoča, da preprosto priključite vašo mobilno napravo, združljivo z MHL, na ta velik zaslon Philips MHL in gledate, kako vaši videi visoke ločljivosti oživijo s polnim digitalnim zvokom. Sedaj v prenosnih igricah, fotografijah, filmih in drugih aplikacijah na velikem zaslonu ne boste samo uživali, ampak lahko istočasno polnite svojo mobilno napravo, da vam na sredini ne zmanjka energije.

  • LightSensor za idealno svetlost z najmanj energije

    LightSensor za idealno svetlost z najmanj energije

    LightSensor s pametnim senzorjem prilagaja svetlost slike glede na osvetlitev v prostoru, kar zagotavlja optimalno sliko in najmanjšo porabo energije.

  • Povezava DisplayPort za najboljšo sliko

    Povezava DisplayPort za najboljšo sliko

    DisplayPort je digitalna povezava med računalnikom in monitorjem brez vsakršne pretvorbe. Ker je zmogljivejši od standarda DVI, popolnoma podpira uporabo kablov dolžine do 15 metrov in prenos podatkov hitrosti do 10,8 Gb/s. Visoka zmogljivost in nična zakasnitev zagotavljata najhitrejše predvajanje in hitrost osveževanja - zato je DisplayPort najboljša izbira za domačo in poslovno uporabo, pa tudi za zahtevne igre in filme, urejanje videoposnetkov itd. Prek različnih adapterjev omogoča tudi splošno združljivost.

  • PowerSensor prihrani do 80 % energije

    PowerSensor prihrani do 80 % energije

    PowerSensor je vgrajeni senzor, ki zaznava prisotnost uporabnika. Oddaja in sprejema neškodljive infrardeče signale, na osnovi katerih ugotovi, ali je uporabnik prisoten ali ne. Če uporabnik zapusti delovno mizo, senzor samodejno zmanjša svetlost zaslona, s čimer prihrani do 80 % energije in podaljša življenjsko dobo monitorja

  • Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostne vsebine

    Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

  • Spletna kamera z mikrofonom za povezovanje in sodelovanje

    Z vgrajeno spletno kamero in mikrofonom lahko s prijatelji in strankami komunicirate tudi s sliko. Ta preprosta rešitev omogoča sodelovanje in izmenjavo informacij ter varčevanje s časom in stroški potovanja.

  • Zvezdišče USB 3.0 za priročen dostop in hitro polnjenje

    Hitra povezava USB 3.0 omogoča prenos podatkov hitrosti 5,0 gbit/s, kar je približno 10-krat hitreje kot pri standardu USB 2.0 in znatno skrajša prenos podatkov, s čimer prihranite pri času in denarju. USB 3.0 z večjo pasovno širino, izjemno hitrim prenosom podatkov, boljšim upravljanje energije in splošno vrhunsko zmogljivostjo postavlja najnovejši globalni standard, ki vam omogoča uporabo pomnilnikov visokih zmogljivosti. Ni vam več treba dolgo čakati, da se naprave napolnijo. Nova funkcija FastCharge omogoča hitro polnjenje. Povezava USB 3.0 je tudi povratno združljiva z napravami USB 2.0.

Poglejte vse specifikacije
  • Ta zaslon Philips ima certifikat MHL. Če naprava MHL ni povezana ali ne deluje pravilno, preberite odgovore na pogosta vprašanje glede naprave MHL ali se obrnite na prodajalca. Politika proizvajalca naprave lahko predpisuje, da kupite njihov kabel ali adapter MHL, da bo naprava delovala pravilno.
  • Zahteva dodatno mobilno napravo s podporo za MHL in kabel MHL (ni priloženo). Združljivost preverite pri prodajalcu naprave MHL.
  • Varčevanje z energijo v stanju pripravljenosti/ob izklopu za ErP ne velja za funkcijo polnjenja MHL
  • Seznam vseh izdelkov s podporo za MHL si oglejte na spletni strani www.mhlconsortiun.org
  • Besedna oznaka/blagovna znamka "AH-IPS" in povezani patenti za tehnologije so v lasti drugih lastnikov.
  • Certifikat EPEAT Gold velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.
  • Pametni odzivni čas je optimalna vrednost iz preizkusov GtG ali GtG (ČB).
  • Odzivni čas je enak kot pri tehnologiji SmartResponse

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?