1
Monitorji

LCD-monitor

  LCD-monitor

  Enostavna uporaba s prikazno priključno postajo za prenosnik

  Inovativna prikazna priključna postaja za prenosni računalnik z večpredstavnostno funkcijo omogoča enostavno podvajanje vrat. Zdaj lahko razširite prikazni prostor, priključite zunanje naprave in dostopate do interneta. Vse prek enega kabla USB SuperSpeed. Več o izdelku

  Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Enostavna uporaba s prikazno priključno postajo za prenosnik

Inovativna prikazna priključna postaja za prenosni računalnik z večpredstavnostno funkcijo omogoča enostavno podvajanje vrat. Zdaj lahko razširite prikazni prostor, priključite zunanje naprave in dostopate do interneta. Vse prek enega kabla USB SuperSpeed. Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD-monitor

Prikazna priklj. postaja za prenosnik, 23 palcev (58, 4 cm) 231P4UPES/00 Najdi podobne izdelke

Enostavna uporaba s prikazno priključno postajo za prenosnik

razširite prikaz z enim kablom

 • Prenosni računalnik z zaslonom povežete z enim kablom USB 3.0

  Prenosni računalnik z zaslonom povežete z enim kablom USB 3.0

  Inovativni veliki zaslon Philips omogoča enostavno podvajanje vrat za vsak prenosni računalnik. Zaslon z vgrajenim zvezdiščem USB 3.0, ethernetom in stereo zvočniki je primeren predvsem za najnovejše naprave Ultrabook z omejenim številom priključkov, saj vam omogoča prenašanje zvoka in slike ter neposredno povezavo z internetom ali intranetom prek enega kabla USB. Z napredno neposredno povezavo USB 3.0 ali USB 2.0 lahko namizje razširite z zaslonom NBPC in Philips brez nadležnega prilagajanja ločljivosti ali ubadanja s kabli.

 • Prek zvezdišča dostopajte do vseh zunanjih naprav, tipkovnice in miške

  Prek zvezdišča dostopajte do vseh zunanjih naprav, tipkovnice in miške

  Na inovativno zvezdišče USB zaslona Philips lahko priključite popolno tipkovnico in miško za boljšo storilnost. Prenosni računalnik z enim kablom USB enostavno povežite z zaslonom in začnite uporabljati priključene zunanje naprave, kot so zunanji trdi disk, kamera, pogon USB s funkcijami za sliko Full HD, zvok in internet. Če želite, pa seveda lahko še naprej uporabljate tipkovnico in sledilno ploščico naprave NBPC.

 • SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase omogoča enostavne ergonomske prilagoditve

  SmartErgoBase je podstavek za monitor, ki nudi ergonomsko udobje ob prikazovanju in omogoča upravljanje s kabli. Višina podstavka, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja omogočajo enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu; upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

 • PowerSensor prihrani do 80 % energije

  PowerSensor prihrani do 80 % energije

  PowerSensor je vgrajeni senzor, ki zaznava prisotnost uporabnika. Oddaja in sprejema neškodljive infrardeče signale, na osnovi katerih ugotovi, ali je uporabnik prisoten ali ne. Če uporabnik zapusti delovno mizo, senzor samodejno zmanjša svetlost zaslona, s čimer prihrani do 80 % energije in podaljša življenjsko dobo monitorja

 • Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Nizka višina med ploščo in mizo za najudobnejše branje

  Monitor Philips zaradi naprednega podstavka SmartErgoBase lahko spustite skoraj do mize za udoben kot gledanja. Nizka višina med ploščo in mizo je idealna rešitev, če pri delu z računalnikom nosite očala z bifokalnimi, trifokalnimi ali progresivnimi lečami. Poleg tega uporabnikom znatno različnih višin omogoča nastavitev kot in višine monitorja, kar zmanjšuje utrujenost in napor.

 • 65 % recikliranih plastičnih materialov s certifikatom TCO Edge

  Certifikat TCO Edge podeljujejo izdelkom, ki izpolnjujejo višje standarde sonaravnosti kot obstoječi programi za podeljevanje okoljskih oznak. Zahteve standarda TCO predpisujejo tudi, da mora izdelek vsebovati vsaj 65 % recikliranih plastičnih materialov, je energijsko učinkovit, vsebuje minimalno količino nevarnih snovi, ima embalažo za 100 % recikliranje in je zasnovan tako, da omogoča enostavno recikliranje. Lahko ste prepričani, da je ta Philipsov monitor izdelek z vrhunsko tehnologijo v razredu ICT, ki zagotavlja prednosti vam in okolju, zato je ta izbira odgovorna in prijazna do našega planeta.

 • Ohišje brez delcev PVC-BFR

  Ohišje monitorja Philips ne vsebuje bromiranih zaviralcev gorenja in polivinilklorida (brez delcev PVC-BFR)

Poglejte vse specifikacije
 • Priporočamo vam, da prenosni računalnik in zaslon Philips povežete prek povezave USB 3.0, da zagotovite tekočo sliko in zvok.
 • Dejavnosti, kot so skupna raba zaslona, pretakanje spletnih videoposnetkov in zvoka prek interneta, lahko vplivajo na hitrost omrežja. Kakovost zvoka in slike je odvisna od strojne opreme, pasovne širine omrežja in njegove učinkovitosti.
 • Prikazani prenosni računalnik, tipkovnica in miška so samo primeri in niso priloženi izdelku.
 • Certifikat EPEAT Gold velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?