1

LCD z erg. podstavkom, USB-jem, zvokom

    -{discount-percentage}%

    LCD z erg. podstavkom, USB-jem, zvokom

    Ergonomski zaslon za poslovno rabo, s katerim boste naredili več

    Energijsko učinkoviti zaslon za poslovno rabo 19B1 s funkcijama SmartImage in Front Stereo Audio, priključkom USB in ergonomskim podstavkom vam omogoča, da naredite več Več o izdelku

    Na žalost ta izdelek ni na voljo

Videoposnetki

[trigger to render Video Gallery]

Slike

Ergonomski zaslon za poslovno rabo, s katerim boste naredili več

Energijsko učinkoviti zaslon za poslovno rabo 19B1 s funkcijama SmartImage in Front Stereo Audio, priključkom USB in ergonomskim podstavkom vam omogoča, da naredite več Več o izdelku

Na žalost ta izdelek ni na voljo

Brilliance LCD z erg. podstavkom, USB-jem, zvokom

48 cm (19"), B-line, Format 5:4 19B1CB/00 Najdi podobne izdelke

Ergonomski zaslon za poslovno rabo, s katerim boste naredili več

SmartImage: optimalni prikaz za uporabniku prijazno doživetje

SmartImage: optimalni prikaz za uporabniku prijazno doživetje

SmartImage je ekskluzivna vodilna Philipsova tehnologija, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. S tem uporabniku prijaznim vmesnikom lahko izberete različne načine, na primer delovni, slikovni, razvedrilni, varčevalni ali drug način, ki ustrezajo aplikaciji v uporabi. Glede na izbor tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike ali videa za najkakovostnejši prikaz. Varčevalni način omogoča izjemno varčno porabo energije. Vse v realnem času in s pritiskom na en sam gumb!

TrueVision: slika laboratorijske kakovosti

TrueVision: slika laboratorijske kakovosti

TrueVision je zakonsko zaščitena Philipsova tehnologija preskušanja in algoritmov za prilagoditev in natančno nastavitev monitorjev, ki je vodilna v panogi. Obsežen proces zagotavlja, da vsi (in ne le vzorčni) monitorji iz Philipsove proizvodnje izpolnjujejo najboljšo kakovost prikaza in natančnost za standarde, ki so štirikrat bolj strogi od zahtev za programsko opremo Microsoft Vista. Samo pri Philipsu se podajamo v takšne skrajnosti, da bi dosegli zahtevno raven barvne natančnosti in kakovostnega prikaza slike pri vsakem novem monitorju.

Vrata USB za več večpredstavnostnih užitkov

Vrata USB za več večpredstavnostnih užitkov

USB (Universal Serial Bus) je standardni protokol za povezovanje računalnikov in zunanjih enot. Ker omogoča visoke hitrosti in je vseeno poceni, je USB postal najbolj priljubljen način za povezovanje zunanjih naprav z računalnikom. Vrata na vidnem mestu na monitorju omogočajo praktično, enostavno in hitro povezavo naprav USB. (Podpora za USB 2.0 je odvisna od konfiguracije povezave USB računalnika; če je monitor povezan z računalnikom, ki podpira USB 2.0, tudi monitor podpira USB 2.0)

SmartContrast: za neverjetne podrobnosti črnih delov

SmartContrast: za neverjetne podrobnosti črnih delov

SmartContrast je Philipsova tehnologija, ki analizira prikazano vsebino ter samodejno prilagaja barve in nadzira intenzivnost osvetljenega ozadja ter tako dinamično izboljša kontrast za najboljši prikaz digitalnih slik in videoposnetkov ter za igranje iger, kjer se prikazujejo temni odtenki. Ko izberete varčevalni način, se kontrast prilagodi, osvetljeno ozadje pa se natančno nastavi za ustrezen prikaz vsakodnevnih pisarniških aplikacij in nižjo porabo energije.

Vgrajeni stereo zvočniki za večpredstavnostno doživetje

Dva visokokakovostna zvočnika, vgrajena v prikazovalno napravo. Zvočnika sta lahko vidna in usmerjena naprej ali nevidna in usmerjena navzdol, navzgor, nazaj ali drugam, odvisno od modela in oblike.

Nastavljivost po višini 70 mm za idealen položaj sedenja

Philipsov kompaktni ergonomski podstavek za monitor je človeku prijazen podstavek z možnostjo prilagajanja nagiba zaslona, vrtenja podstavka in nastavljanja višine monitorja, kar vsem uporabnikom omogoča optimalno udobno in učinkovito namestitev.

Prilagoditev nagiba in vrtenje zaslona za idealen kot gledanja

Prilagoditev nagiba zaslona in vrtljivega podstavka je mehanizem, ki je vgrajen v podstavek. Omogoča vam vrtenje zaslona in nagibanje naprej ali nazaj.

Enostavna nastavitev zaslona s tehnologijo SmartControl II

SmartControl II je programska oprema za upravljanje zaslona z zaslonskim grafičnim vmesnikom, ki je enostaven za uporabo in omogoča natančno nastavitev ločljivosti, barv in drugih nastavitev zaslona, kot so svetlost, kontrast, ura in faza, položaj, RGB, bela točka in (pri modelih z zvočniki) nastavitev glasnosti.

Certifikat EPEAT Silver zagotavlja manjši vpliv na okolje.

Philipsovi monitorji s certifikatom EPEAT Silver zagotavljajo zaščito zdravja ljudi in okolja, hkrati pa so energijsko bolj učinkoviti in skrbijo za nizko raven izpustov toplogrednih plinov, ki so vzrok podnebnih sprememb. Program EPEAT kupcem pomaga oceniti, primerjati in izbrati monitorje na osnovi 51 kriterijev o vplivu na okolje, ki jih določa Ameriška agencija za varovanje okolja (EPA). Certifikat EPEAT Silver velja samo tam, kjer je Philips registriral izdelek. Za stanje registracije v vaši državi obiščite www.epeat.net.

Okolju prijazni materiali so v skladu z vsemi mednarodnimi standardi

"Philips pri izdelavi monitorjev uporablja sonaravne in okolju prijazne materiale. Vsi plastični deli ohišja, kovinski deli ogrodja in embalaža so izdelani iz materialov, ki jih je mogoče 100 % reciklirati. Določeni modeli vsebujejo do 65 % recikliranih uporabljenih plastičnih delov. Strogo upoštevanje zahtev direktive RoHS zagotavlja znatno znižanje vsebnosti strupenih snovi, kot je na primer svinec. Monitorji z osvetlitvijo ozadja CCFL vsebujejo znatno manj živega srebra, monitorji z osvetlitvijo ozadja LED pa ga sploh ne vsebujejo. Več informacij si oglejte na Philipsovi spletni strani http://www.asimpleswitch.com/global/.

Energy Star za energijsko učinkovitost in majhno porabo energije

Energy Star je program za energijsko učinkovitost, ki ga sponzorira Ameriška agencija za varovanje okolja (EPA) in so ga sprejele tudi mnoge druge države. Certifikat Energy Star jamči, da kupujete izdelek, ki izpolnjuje najnovejše standarde za energijsko učinkovitost in na vseh ravneh delovanja zagotavlja najmanjšo možno porabo energije. Novi Philipsovi monitorji imajo certifikat za razred Energy Star 5.0 in standard izpolnjujejo ali pa presegajo. Za primerjavo: Energy Star 5.0 za način mirovanja zahteva porabo manj kot 1 W električne energije, medtem ko Philipsovi monitorji porabijo manj kot 0,5 W. Več podrobnosti lahko najdete na www.energystar.gov

Poglejte vse specifikacije

Produkti, ki ste jih nazadnje gledali

Morda vas zanima?