1
TV

Radi predvajate posnetke s spleta? 
Navdušeni boste nad novim procesorjem Philips P5.

Oglejte si več
Prej Potem

Popolnost vira

 

Skoraj vsa video vsebina vsebuje vizualne nepravilnosti, kot so šumi in artefakti. Procesor P5 te nepravilnosti popravi, saj zmanjša šume brez zamegljenosti. Hkrati s povečanjem natančnosti obdelave z 8 na 14-bitno odlično odpravlja pojav neenakomernih odtenkov barv.

Sharpness

Popolna ostrina

 

Večina videoposnetkov ima nižjo ločljivost od 4K, s katero se ponašajo sodobni zasloni. Funkcija izboljšanega prikaza podrobnosti procesorja P5 z algoritmom višanja ločljivosti vsebino pretvori v ostrejšo sliko izjemno visoke ločljivosti. Tako lahko uživate v kakovostnejši sliki z opazno večjo globino in razsežnostjo.

Prej Potem

Popolne barve

 

10-bitna barvna obdelava, ki jo uporablja večina televizorjev, omeji razpon prikazanih barv, ne glede na kakovost zaslona. Procesor P5 z uporabo napredne 17-bitne obdelave prikaže na milijone dodatnih barvnih odtenkov. Nasičenost barv je živahnejša in intenzivnejša, kožni odtenki pa so naravnejši.

Prej Potem

Popoln kontrast

 

Procesor P5 izboljša kontrastno razmerje in tako poudari svetle dele slike, temnejše dele pa še potemni. Prikazana slika se ponaša z globljimi barvami in več podrobnostmi, zato imate občutek, kot da ste del dogajanja na zaslonu.

Prej Potem

Popolno gibanje

 

Filmske kamere zajamejo gibanje tako, da posnamejo le 24 posameznih sličic na sekundo, zato hitre premike gibanja v sliki vidimo kot neenakomerno koračno gibanje. Procesor P5 vsaki originalno posneti sličici doda tri dodatne sličice in tako zagotavlja gladek, tekoč in naraven prikaz gibanja.

Pet je čarobna številka

Vsak naš televizor je opremljen z inovativno tehnologijo, ki ustvarja najboljšo kakovost slike. Osredotočajo se na pet elemente, ki jih naše oko zaznava: vira, ostrina, barve, kontrast in gibanje.

 

Naše slikovne tehnologije ustvarjajo neverjetno sliko, ne glede na vir in izvirno kakovost. Tako bo slika osupljiva na YouTubu ali Netflixu.

Elementi kakovosti slike televizorja Philips
Televizor Philips 4K Ultra HD TV

Ultra HD proti Full HD

 

TV visoke ločljivosti so na voljo v dveh oblikah. Izjemno visoka ločljivost (UHD) in polna visoka ločljivost (FHD). Polna visoka ločljivost zagotavlja sliko z ločljivostjo do 1080p pri 2 milijonih slikovnih pik. Skupaj s Philipsovo tehnologijo obdelave slike je rezultat izjemna kakovost slike. Televizor UHD 4K pa ločljivost poviša še za 4-krat in vam tako nudi najboljšo možno ločljivost z neverjetnimi podrobnostmi in globino.

brez Ultra HD with Ultra HD
brez HDR with HDR

High Dynamic Range (HDR)

Slike bodo pred vašimi očmi oživele

 

High Dynamic Range poskrbi za dramatično spremembo vizualne izkušnje. Z osupljivo svetlobo, neprimerljivim kontrastom in privlačnimi barvami bodo slike oživele v izjemni svetlobi in hkrati z veliko globljimi temninami z več odtenki. Omogoča polnejšo paleto bogatih novih barv, ki jih še niste videli na televizorju, ter poskrbi za vizualno izkušnjo, ki bo prevzela vsa vaša čutila in navdahnila vaša čustva. Popolno za ljubitelje kinematografov in filmske odvisneže.