1
Izdelki

Izkušnja, ki presega meje običajnega

 

Coming soon

Lightwaves trailer

Lightwaves

TV Philips vam omogočajo izjemne užitke. Mednje sodi tudi Lightwaves. V tem filmu lahko spoznate Chippo Wilsona in Damiena Hobgooda, ki sodita med najboljše deskarje na svetu, ko se spopadata s čudovitimi valovi v živahnih barvah s posebnima deskama – česa takšnega še niste videli. Na potovanju do Dubaja in Maldivov z vodilnim podjetjem za snemanje pustolovskih filmov Sweetgrass Productions smo odkrili idealno lokacijo za ta film. Čustveno doživetje razkriva našo vizijo o zmogljivosti tehnologije Ambilight in prikazuje, kako lahko zanimive stvari še bistveno izboljšamo s svetlobo. S TV Philips lahko vsebine, ki jih radi spremljamo, predvajamo in delimo, občutimo še bolje. S sistemom Android™ in tehnologijo Ambilight lahko dosežemo prav to.
Behind the scenes movie

Na snemanju

Snemanje filma Lightwaves je bilo enako spektakularno kot sam film. Predstavljamo vam zgodbo o snemanju filma Lightwaves. Ekipa ter vrhunska deskarja Chippa Wilson in Damien Hobgood vam bodo predstavili celotno produkcijsko opremo in povedali, kako so snemali nočne prizore deskanja v sijoči svetlobi. Pri snemanju so se morali spopadati s peščenimi viharji v Dubaju, s težavami v bazenih z valovi in deskami ter strelami na Maldivih. S premagovanjem teh težav so ustvarili neverjeten rezultat. Film Lightwaves je posnet v osupljivi kakovosti 4K Ultra HD, zato je slika neverjetno podrobna in izjemne kakovosti – kot so tudi TV Ambilight. Enako kot pri TVh Ambilight smo s pomočjo svetlobe poudarili čustva in izboljšali celotno doživetje.

Deskarja

 

Za tako obsežen projekt smo potrebovali precej talenta. Veliko deskarjev se lahko spopada z valovi, koliko pa jih to lahko počne ponoči? In koliko jih je dovolj izkušenih in podkovanih, da zmorejo vse napore snemanja filma Lightwaves? Spoznajte našo sanjsko ekipo:

Chippa Wilson

Chippa Wilson


28-letni Chippa Wilson, ki je bil leta 2010 na deskarskih nagradah nominiran za "najboljšega novinca leta" in bil v igri za nagrado Kustom Airstrike v vrednosti 50.000 €, sodi med najboljše deskarje na svetu. Chippa slovi po svojih pogumnih potezah in vsestranski ježi po zahtevnih valovih, s čimer vedno znova dokazuje svoje izjemne veščine.

Damien Hobgood

Damien Hobgood

 

Profesionalni deskar Damien Hobgood iz floridskega mesteca Satellite Beach slovi po tem, da je na tekmovanju Quiksilver Pro na Fidžiju leta 2004 prejel najvišjo skupno oceno 19,9 od 20. Hobgood je član ekipe Surfrider Pro in je bil leta 2000 na prvenstvu ASP izbran za novinca leta.

Afterglow

Lightwaves ni naša edina uspešna kampanja. Projekt Afterglow je čustveno doživetje, ki odraža moč tehnologije Ambilight in običajne prizore spremeni v nekaj zelo posebnega.

 

Kaj se zgodi, ko tehnologija Philips Ambilight najdrznejše smučarje navduši tako, da moč svetlobe prikažejo na snegu? Pridružite se nam na potovanju, ki običajne dogodke spremeni v nekaj izjemnega.

Afterglow: potovanje s svetlobo.

 

TV Philips Ambilight vam omogočajo izjemne trenutke. Mednje sodi tudi Afterglow. Popelje vas na potovanje z najdrznejšimi smučarji ter vam barve in svetlobo razkrije na povsem nov način. Čustveno doživetje je posneto v Ultra HD in odraža moč tehnologije Ambilight, ki običajne prizore spremeni v nekaj zelo posebnega. TV Philips Ambilight prikazujejo moč svetlobe in barv, zato so najljubše vsebine še prijetnejše in čutnejše.

Nagrajeni ekipi Sweetgrass Productions smo dali izziv: na prostem prikažite barve in energijo Philipsove edinstvene tehnologije Ambilight.

Z ekipo neustrašnih smučarjev so se podali visoko v gorovje Britanske Kolumbije in Aljaske, da bi uresničili svoje šestletne sanje: posneti smučanje po gorovju ponoči in v Ultra HD ter ga z navdušujočimi barvami in svetlobo ponesti na novo raven.

Komaj boste verjeli, kaj jim je uspelo.

Afterglow: celoten film

Afterglow: celoten film

Afterglow: na snemanju filma

Afterglow: na snemanju filma

Odkrijte svet televizorjev Ambilight

 

Tehnologija Philips Ambilight v realnem času projicira svetlobo in barve okoli televizorja, zato zagotavlja resnično pristno doživetje. Zato je zabavnejše in zanimivejše.

 

Ambilight TV