1
Skrb za zdravje ust

Najboljši izkoristek ščetkanja

 

Električne zobne ščetke Philips Sonicare vam pomagajo pri čim boljšem izkoristku vsakodnevne rutine. Omogočajo vam hitro in enostavno pomoč pri negi ustne votline, zato je izbira zobne ščetke z najboljšo učinkovitostjo ščetkanja zelo pomembna.

Ne izgubljajte časa zaradi težav z zdravjem ustne votline

 

Zaradi težav z zdravjem ustne votline, ki so posledica nezadostne nege zob in dlesni, boste morda morali večkrat obiskati zobozdravnika. Preventivno ravnanje v primeru gingivitisa ali zobnih oblog vam v tem primeru prihrani veliko časa. Vse kar morate storiti je, da si vsak dan dvakrat po dve minuti ščetkate zobe in si jih enkrat dnevno očistite z nitko. Zdravje ustne votline tako sploh ne bo težava.

Učinkovito zdravljenje ustne votline

 

Če trpite zaradi težav z zobnimi oblogami ali gingivitisom, je električna zobna ščetka odličen način za odpravljanje težav. Daljše in pogostejše dvotedensko ščetkanje bi moralo v primeru zgodnjega odkritja odpraviti obe težavi. Pri tem pomagata tudi vsakodnevno nitkanje in prehrana z malo sladkorjev in škroba.

Philips Sonicare

Kako lahko pomaga električna zobna ščetka Philips Sonicare?

 

Zobna ščetka Philips Sonicare opravi 31.000 gibov na minuto, medtem ko je z ročno zobno ščetko mogoče opraviti le 300 gibov na minuto. To pomeni, da je dvominutno ščetkanje z električno zobno ščetko Philips Sonicare enakovredno približno enomesečnemu ščetkanju z običajno zobno ščetko. Hkrati je to tudi odličen način, da s ščetkanjem pridobite čim več koristi.

Ugotovite, kako lahko ustna higiena izboljša vaš vsakdan