1
Skrb za zdravje ust

Ali je zdravje ustne votline povezano z dobrim počutjem?

   

Usta in higieno ustne votline je izjemno enostavno dojemati povsem ločeno od higiene celotnega telesa. Morda je vzrok v tem, da je ščetkanje nekaj, kar počnemo na začetku in ob koncu vsakega dneva, ne pa med delom ali druženjem. Kljub temu je nekaj razlogov, ki govorijo v prid temu, da ima lahko pravilna nega zob in dlesni pozitivne učinke na vaše življenje.

Zdrava ustna votlina in zadovoljstvo v življenju

   

Vaša usta vplivajo na način govora, prehranjevanja ter videz. Bolečine v zobeh, zobna gniloba ali celo manjkajoči zobje lahko vplivajo na vašo profesionalno in socialno podobo, kvarijo užitek v hrani ali celo vplivajo na spanje. Posledice za kakovost vašega življenja so lahko precej neugodne.

Spremenite navade

   

Dobra novica je, da je mogoče težave z ustno votlino preprečiti, ob zgodnjem odkritju pa tudi zdraviti. Daljše, pogostejše in pravilno ščetkanje, bolj zdrava prehrana in vsakodnevna uporaba zobne nitke oziroma zobne prhe vam lahko omogoči popolno ozdravitev zob in dlesni. Učinek, ki ga ima lahko to na vaše splošno počutje, vse prepogosto dojemamo kot samoumevnega, vendar boste z zdravimi zobmi in dlesnimi resnično bolj uživali v življenju.

PHILIPS SONICARE  

Kako lahko pomaga električna zobna ščetka Philips Sonicare?

   

Philips Sonicare je idealna zobna ščetka za preprečevanje in odpravljanje težav z zdravjem ustne votline. Ta električna zobna ščetka preprečuje širjenje bakterij (zobnih oblog) na zobeh, preprečuje gingivitis in bolezni dlesni, kot je paradontalna bolezen oziroma parodontoza. Z najsodobnejšo sonično tehnologijo in dinamičnim čistilnim delovanjem, rezultatov ne obljubljamo, ampak jih zagotavljamo. Za čistočo, ki jo resnično občutite, zaupajte znamki soničnih zobnih ščetk, ki jo priporočajo tudi zobozdravstveni strokovnjaki po vsem svetu.

Ugotovite, kako lahko ustna higiena izboljša vaš vsakdan