1
Skrb za zdravje ust

Kaj so zobne obloge?

   

Zobne obloge so bakterije, ki se naberejo na zobu. So običajna težava z zdravstvenim stanjem ustne votline, katere običajen vzrok je pomanjkanje ščetkanja ali neustrezen način ščetkanja. Na srečo je mogoče zobne obloge ob zgodnjem odkritju enostavno odstraniti.

Kako preprečim nabiranje zobnih oblog?

   

S temeljitim čiščenjem s ščetko Philips Sonicare lahko svoje zobe na odličen način ščitite pred zobnimi oblogami, z rednim nitkanjem pa pomagate odstranjevati bakterije iz medzobnih prostorov.

Kako odstranim zobne obloge?

   

Zobne obloge je mogoče enostavno odstraniti še največ dva dneva po začetku rasti. Če jih ne odstranimo, se v plasteh kopičijo in tako postanejo nevarne zobem in dlesnim. Sčasoma se iz teh mehkih zobnih oblog razvije zobni kamen, ki obdaja zobe in medzobne prostore. Daljše in pogostejše ščetkanje s ščetko Philips Sonicare odstranjuje zobne obloge do 7-krat učinkoviteje kot z ročno zobno ščetko.

PHILIPS SONICARE

Kako lahko pomaga ščetka Philips Sonicare?

Philips Sonicare postavlja nove standarde pri odstranjevanju zobnih oblog. Glava električne zobne ščetke omogoča hitrost 31.000 gibov na minuto, medtem ko je z ročno zobno ščetko mogoče opraviti le 300 gibov na minuto. Poleg tega pomaga tudi pri enostavnejšem čiščenju težje dostopnih predelov ustne votline.

Ugotovite, kako lahko z ustno higieno izboljšate svoj vsakdanjik