Veliki pok

Korak 1

 

Da pripravite lase za največ volumna, jih operite s šamponom in balzamom za večji volumen. Nato nanesite peno ali kremo za zgostitev in lase pripravite na oblikovanje.

Korak 2

 

Med sušenjem dvigujte lase pri lasišču, da dosežete največji volumen pričeske. Uporabite veliko okroglo krtačo za sušenje in začnite s sušenjem spodnjih plasti, da boste ustvarili čim več volumna.

Second step

Korak 3

 

Ko so lasje že skoraj suhi, jih z ravno krtačo dvignite pri lasišču in stran od obraza, da bo pričeska bujnejša. Sušilnik usmerite proti lasišču in nato premikajte pretok zraka navzgor proti konicam.

Third step

Korak 4

 

Za večjo oporo in ohranjanje volumna lase nežno natupirajte ob lasišču. Nato s krtačo z naravnimi ščetinami poravnajte zunanjo plast las navzgor in stran od obraza.

Fourth step

Korak 5

 

Popravite lase čez eno ramo jih z elastiko spnite v nizek čop. Če želite, elastiko prekrijte s kakšnim dodatkom. Nato čop ločite v dva dela.

Fifth step

Korak 6

 

Spletite ribjo kito: vzemite tanek pramen iz enega dela in ga čez sprednjo stran spletite z drugim delom. Nadaljujte navzdol in pletite pramene enkrat z leve, drugič z desne. Kito spnite z majhno elastiko, ki jo lahko prekrijete z lepim trakcem..

Sixth step

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.