1

Popolna izbira: poiščite najprimernejšo otroško varuško zase


Otroške varuške in termometri

Želite najti najprimernejšo otroško varuško za svoje potrebe? Tukaj je hiter pregled vseh vrst otroških varušk in komu so namenjene.

Tri vrste otroških varušk

Ko iščete najboljšo otroško varuško, lahko izbirate med tremi glavnimi vrstami otroških varušk.

 

  • Pametna otroška varuška – poslušajte in odgovarjajte prek pametne naprave, kjer koli ste
  • Otroška video varuška – podnevi ali ponoči poslušajte ali pokukajte v sobo prek zaslona visoke ločljivosti
  • Zvočna otroška varuška – poslušajte in odgovarjajte prek zasebne in varne povezave

 

Poiščite najprimernejšo otroško varuško zase

Pri iskanju najboljše otroške varuške ni pravilnih ali napačnih odločitev, saj morate upoštevati svoje potrebe. V nadaljevanju preberite več o tem, kako lahko posamezne vrste otroških varušk vključite v svoj vsakdan.

 

Pametna otroška varuška

Ali ste mamica oziroma očka, ki mu visoka tehnologija ni tuja? Ali pa želite preprosto kadar koli pokukati v otroško sobo, kjer koli ste? S pametno otroško varuško ste lahko tako doma kot na poti brez skrbi, saj lahko malčka opazujete in poslušate prek pametne naprave. Ta otroška varuška je tudi najbolj prilagodljiva in vsestranska. Nastavite lahko pogostost prejemanja posodobitev, malčka lahko v drugih pametnih napravah varno spremljajo tudi drugi skrbniki, zajemate lahko fotografije ter spremljate temperaturo in vlažnost sobe.

 

Pametno otroško varuško Philips Avent povežite z našo aplikacijo uGrow za zdrav razvoj dojenčka. V aplikaciji so shranjene vse meritve temperature in vlažnosti sobe, s pomočjo katerih lahko ugotovite, kako temperatura in vlažnost vplivata na vzorce spanja otroka.

 

Najprimernejša otroška varuška za: starše, ki so željni znanja in želijo biti vedno povezani s svojim malčkom, tudi ko so na poti.

 

Otroška video varuška

Z otroško video varuško lahko preprosto spremljate in poslušate dogajanje v sobi, ne da bi malčka zmotili. S kamero (otroško enoto) in zaslonom (starševsko enoto) lahko prek zasebne in varne povezave preverite, ali je otrok res lačen ali pa je šlo le za lažni preplah. Tako kot s pametno varuško lahko spremljate temperaturo in vlažnost sobe, poslušate in odgovarjate ter predvajate uspavanke.

 

Najprimernejša otroška varuška za: starše, ki se ne morejo upreti kukanju v otroško sobo.

 

Zvočna otroška varuška

Kot že samo ime pove, ta vrsta otroške varuške nudi samo možnost zvoka. Preverjajte počutje otroka tako, da prek oddajnika poslušate njegovo mrmranje in premike, predvajajte mu uspavanke in mu odgovarjajte. Naša zvočna otroška varuška omogoča prilagajanje občutljivosti mikrofona, da lahko slišite samo določene ravni zvoka. Tako lahko utišate zvok uspavank in ste brez skrbi, saj boste zagotovo vedeli, če vas vaš malček potrebuje.

 

Najprimernejša otroška varuška za: starše, ki živijo po načelu "manj je več" ali imajo raje zvočna opozorila.

 

Ne glede na to, katero varuško izberete, ste lahko vedno brez skrbi, saj nad vašim spečim malčkom varno bdi dodaten par ušes ali oči.

 

Želite izvedeti več o naših otroških varuškah? Kliknite tukaj in raziščite ponudbo.

Preberite več o tej temi

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumem

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Razumem

Našo stran si lahko najbolje ogledate z najnovejšo različico brskalnika Microsoft Edge, Google Chrome ali Firefox.